Εμπειρία στη χρήση Chocolate Slim

Αυτή η ιστορία είχε πει Laura από την πόλη της Βασιλείας (Ελβετία). Το κορίτσι που μοιράζονται μια δύσκολη περίοδο της ζωής του και μας είπε πως το ποτό σοκολάτας Chocolate Slim την βοήθησε να χάσει βάρος και να ανακτήσει μια λεπτή σιλουέτα.

Από την παιδική ηλικία, θα ήταν ένα μικρό καταπράσινο κορίτσι. Αλλά η πλούσια μάγουλα μόνο ευχαριστημένος όλο και πίεσε για να μου αγοράσει μια άλλη καραμέλα. Μου fatness δεν βλάπτει. Στο γυμνάσιο ήμουν ενεργό, χαρούμενα, κουρδιστό κορίτσι, έτσι ώστε όλα τα παιδιά αγάπησα, ποτέ κακό, όλοι φίλοι μου. Όταν ήρθε στην εφηβεία, ήταν ένα από τα πρώτα σχηματίζεται και πολύ γρήγορα μετατράπηκε από ένα κορίτσι σε μια γυναίκα, καλά τεντωμένο και το υπερβολικό βάρος σχεδόν δεν ήταν. Ήταν ελαφρώς κυρτά, αλλά όχι λίπος. Ανεμιστήρες είχε περισσότερο από αρκετό, αυτή τη στιγμή αρχίσαμε να συναντηθεί με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Καθώς άρχισα να κερδίσει το βάρος

Με τα χρόνια άρχισα να κερδίσει το βάρος, όχι πολύ γρήγορα, αλλά 6-8 kg προσλήφθηκαν. Στη ζωή μου, δεν επηρεάζει το σύζυγό της, όπως ήταν στο χέρι, και συνέχισε να το κάνει. Συναδέλφους τους αγαπημένους μου χαρούμενη διάθεση, και δεν αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν προσοχή σε τέτοια μικροπράγματα όπως το πιέτες στη μέση και γοφούς με καμπύλες. Από τότε που παντρεύτηκα τον άντρα μου από πολύ νωρίς, για να έχουν τα παιδιά, σε καμία βιασύνη, αλλά λίγα χρόνια αργότερα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν δυνατό να σκεφτούμε σχετικά με το θέμα.

Έμεινα έγκυος γρήγορα, εγκυμοσύνη ήταν εύκολο, πρωινή ναυτία κατά το πρώτο τρίμηνο, Ω και η τελευταία φορά που αναγκάστηκα να πω ψέματα για την υποστήριξη, αλλά σε Γενικές γραμμές πήγε καλά. Σε 9 μήνες απέκτησα 18 kg, και οι γιατροί με επέπληξε, λέγοντας ότι πολλά, αλλά σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει τίποτα το τρομερό, το πρόσωπο και από μόνη της θα περάσει. Ωστόσο, η γνώμη μου ήταν λάθος. Φυσικά δεν είναι μόνο να φύγει, αλλά κατά το πρώτο έτος της ζωής ενός παιδιού συνέχισα να κερδίσει το βάρος.

Ο χρόνος πέρασε, και, σε Γενικές γραμμές, αρκετά εν αγνοία μου, έχω ήδη ζύγιζε πάνω από 100 κιλά. Και μάλλον ακόμη δεν ενοχλεί, αν δεν είχα αρχίσει προβλήματα υγείας: η υψηλή πίεση του αίματος, δυσκολία στην αναπνοή, προβλήματα με την καρδιά και τις αρθρώσεις. Αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν το παιδί μου πήγε στην πρώτη τάξη και την ημέρα της υγείας μου ως μέλος του συλλόγου πήγε σε ένα ταξίδι με το σχολείο. Η πρώτη φορά που ένιωσα ντροπή για την εμφάνισή του, η μαμά ήταν λεπτή, νεαρή, όμορφη, και επειδή οι μεγάλοι αριθμοί στην κλίμακα ήταν 15 χρόνια μεγαλύτερός τους. Ακόμη και οι μητέρες που έφερε στο σχολείο για τα μικρότερα παιδιά, κοίταξε καλύτερα από ό, τι κάνω. Όταν ήρθε η ώρα για την προσφορά μου ήταν έτοιμο να βυθιστεί στο έδαφος, από ντροπή. Δεν είχα τίποτα να κάνω: προσπαθώ να εκτελέσετε το αποτέλεσμα ήταν ότι θα αναπτυχθεί σοβαρή δυσκολία στην αναπνοή, πόνο στα γόνατα και την καρδιά. Ερχόμενος στο σπίτι, ήμουν αποφασισμένη ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό τους και αμέσως να χάσετε βάρος.

Την απόφαση να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο

Έκλαιγα όλη τη νύχτα και το πρωί, όπως λέει το κορίτσι που αποφάσισε να χάσουν βάρος, έχω κάνει πλιγούρι βρώμης στο νερό και άρχισε να τρώει Πρωινό. Ο ενθουσιασμός ήταν από το μεσημέρι. Και στη δουλειά, συνήθως έφαγε στην τραπεζαρία, η συνήθης πόδια κοτόπουλου με πατάτες και σούπα. Από τις προσπάθειες μου για να χάσετε βάρος είναι κανονικό. Αλλά για περισσότερες από 3-4 ημέρες της δίαιτας, ή τουλάχιστον μια σωστή διατροφή δεν μπορούσε να το αντέξει. Είμαι τρελή πείνα και είμαι άφραγκος. Μετά έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη, δεν περίμενα να χάσετε βάρος, δεν είναι εύκολο, δεν νομίζω εξαρτάται από το φαγητό, ακόμα και την υποστήριξη του συζύγου της σε εισαγωγικά δεν έχει κίνητρο, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Προσπάθησε να με πείσει ότι δεν πρέπει να χάσουν βάρος, και γιατί υποφέρω κάποιους περιορισμούς, λένε, αυτός και η κόρη αγάπη μου, και όλες αυτές οι δίαιτες δεν χρειάζεται.

Αλλά δεν πρόκειται να παραιτηθεί, άρχισαν να ψάχνουν για εύκολους τρόπους, όπως λένε. Κατ ' αρχάς, αποφάσισε να κωδικοποιήσει από την υπερκατανάλωση τροφής, αλλά για μένα δεν βοήθησε – ξύπνησα το βράδυ στο ψυγείο, και συνέχισε να το κάνει. Στη συνέχεια αγόρασα ένα σύστημα 25-ου το πλαίσιο, αλλά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια απάτη. Άρχισε να εξετάσει τα χάπια – οι ομάδες είναι εξ ολοκλήρου χημικά, και ο κατάλογος των αντενδείξεων είναι πολύ εντυπωσιακό. Ήταν τρομακτικό, αλλά παραλίγο να αποφασίσει, και τότε έπεσα πάνω σε μια κριτική για Chocolate Slim. Και αποφάσισε να αναβάλει την αγορά του μαγικά χάπια και να προσπαθήσουμε πρώτα ασφαλή και την περιγραφή από το νόστιμο ποτό.

Και τώρα είμαι έτοιμος να τραγουδήσει ωδές του. Αυτή είναι πραγματικά η πιο αποτελεσματική, εύκολη και προσιτή τρόπος για να χάσετε βάρος. Σχεδόν αμέσως ένιωσα ότι μου κόπηκε η όρεξη ήταν μειωμένη. Συν ότι ήταν πολύ βολικό να το πάρετε για να εργαστούν, αντί για το μεσημεριανό γεύμα. Συνάδελφοι, κατά την πρώτη έκπληξη, όπως η εργασία χωρίς διαλείμματα, και σε Γενικές γραμμές, θα αρνηθεί να φάει. Αλλά πραγματικά λαχτάρα για κέικ, γλυκά και σοκολάτες και δεν. Μια μέρα ένα συνάδελφο που γιόρταζε τα γενέθλια του και έφερε μια τούρτα κεράσματα, για λόγους ευπρέπειας, έφαγα ένα μικρό κομμάτι, και δεν μου αρέσει – πολύ λιπαρά και γλυκά τρόφιμα. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε το δείπνο, σύμφωνα με συναδέλφους του, σε αντίθεση, μετά την τραπεζαρία ήθελα μόνο να κοιμηθώ, μου ενέργεια ήταν περισσότερο από αρκετό, και άρχισα να περπατώ από τη δουλειά, στη δουλειά με τα πόδια.

Φυσικά, σε αυτή τη λειτουργία, τα κιλά ήταν κυριολεκτικά λιώνουν μπροστά στα μάτια μας. Ένιωσα και ελαφρύτερη, ήθελα κυριολεκτικά να αιωρούνται στον αέρα. Ένα τέτοιο σθένος δεν έχω νιώσει εδώ και πολύ καιρό. Και το γεγονός αυτό αποδεικνύεται μπορείτε να τρώτε μικρές μερίδες από το αγαπημένο του φαγητό, για μένα ήταν πραγματικά μια αποκάλυψη. Έτσι Chocolate Slim έσωσε την εικόνα μου, την υγεία μου και κυριολεκτικά μου έδωσε μια νέα ζωή.

Εμπειρία στη χρήση της Σοκολάτας Λεπτό

Τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το βάρος μου, αλλά θέλω να δώσω το σχήμα του εδάφους, έτσι ώστε το σχέδιο για να επισκεφθείτε το γυμναστήριο. Αν δεν υπάρχει αρκετή ενέργεια για να συνεχίσουν να πίνουν το νόστιμο ποτό. Σε Γενικές γραμμές, εγώ θα σε συμβούλευα όλους να το δοκιμάσετε Chocolate Slim! Παύουν να εξαντλήσει τον εαυτό σας διατροφή, ζουν σε κατάθλιψη, και απλά να απολαύσετε τη ζωή με Chocolate Slim και να χάσουν βάρος!