Κριτικές Chocolate Slim

 • Ιωάννα
  Προσπαθώ να χάσω βάρος για πολλά χρόνια. Βιώσιμο το αποτέλεσμα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί, διότι αν τηρούν αυστηρά όρια συνεχώς, τότε η ζωή χάνει το χρώμα, και χωρίς αυτούς η ζωή παύει να είναι πλήρης, λόγω του επιπλέον βάρους. Πήγα, λοιπόν, σε έναν κύκλο, ελπίζοντας να χάσετε βάρος χωρίς προσπάθεια, αλλά δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό το προϊόν chocolate slim. Χάρη σε αυτό το ποτό να χάσουν βάρος χωρίς αυστηρούς περιορισμούς, και το αποτέλεσμα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Chocolate Slim
 • Ali
  Όταν άρχισα να κερδίσει το βάρος, η γυναίκα άρχισε αμέσως να δηλώσει ότι " είναι γεγονός, δεν είναι ικανοποιημένοι. Ήταν έτοιμος να έρθει μαζί μου στο γυμναστήριο μαζί για να τρώτε σωστά, αλλά για να ζήσουν με ένα χοντρό άντρα και δεν συμφωνώ. Ήμουν φοβισμένος να χάσει την οικογένειά του, αλλά για να δώσω τα αγαπημένα φαγητά, ειδικά τα γλυκά, ούτε εγώ θα μπορούσα. Στη συνέχεια, μου αγόρασε ένα ποτό chocolate slimκαι με τον κατάφερα. Τους πόθους ζάχαρης φύγει, όρεξη άρχισε να παρακμάζει, η διάθεση ήταν μεγάλη και οδήγησε γρήγορα.
  Chocolate Slim
 • Σοφία
  Μετά από ορμονική ανεπάρκεια των κλιμάκων αμείλικτα ασύμμετρη προς τα δεξιά. Προσπάθησα να τρώτε σωστά, να καθίσει σε διάφορες δίαιτες και υγρή δίαιτα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν. Τότε ένας φίλος με συμβούλεψε σοκολάτα ρόφημα Chocolate Slim. Δεν νομίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει, αλλά ευτυχώς, λάθος. Βίωσα μια συνεχής αίσθηση της πείνας πώς να δίαιτα, και δεν ήταν όλη την ώρα ληθαργικό και κουρασμένος, επιτρέποντάς σας να συμμετάσχουν ελεύθερα σε αθλητικά και αρνήθηκαν να μετακινηθούν από γλυκά και αμυλούχα τρόφιμα. Το αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει – πάνω από ένα μήνα έχει πάει 6 kg.
  Chocolate Slim
 • Ahmet
  Ο φίλος μου από την παιδική ηλικία της ήταν παχιά και πολύ συχνά σε μια πρόκληση που προσπαθεί να χάσει βάρος. Αλλά στην τελευταία μας προσπάθεια ήμουν πολύ έκπληκτος, γιατί σε ένα μήνα έπεσε σχεδόν 15 κιλά και εγώ, ως συνήθως, σχεδόν τίποτα. Τελικά το μυστικό της επιτυχίας του ήταν να πιω chocolate slim. Τώρα μαζί, να πιούμε μαζί και να χάσουν βάρος, έτσι, έχω ήδη πάρει άλλα αποτελέσματα.
  Chocolate Slim
 • Elif
  Δεν βλέπεις τον φίλο σου, γιατί μετά το γάμο της και τη γέννηση των παιδιών να διαθέσει χρόνο για τον εαυτό σας, δεν είναι τόσο εύκολο. Και όταν συναντηθήκαμε, απλά δεν αναγνωρίζουν την κοίταξε πανέμορφο, με μια λεπτή και ήπια εικόνα και λαμπερό χαμόγελο. Για πολύ καιρό δεν ήθελε να παραδεχτεί το μυστικό της επιτυχίας της, αλλά στη συνέχεια, εξακολουθεί να μοιραστεί το μυστικό του. Είχα, επίσης, μερικά κιλά παραπάνω, οπότε ακολούθησα το παράδειγμά της και επίσης να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το ρόφημα σοκολάτας chocolate slim. Τον περασμένο μήνα κατάφερα να ρίξει 6 kg στο εγγύς μέλλον σκοπεύω να απαλλαγούμε από ένα άλλο 10 επιπλέον κιλά με το ποτό αυτό το θαύμα.
  Chocolate Slim
Εκτίμηση Chocolate Slim
4.4
27