Αποτελεσματική ημέρες της νηστείας για την απώλεια βάρους: αποδεδειγμένη επιλογές

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσετε βάρος. Συχνά είναι ένα σύνθετο και μακροπρόθεσμο δίαιτες που περιλαμβάνουν αυστηρούς περιορισμούς. Ως εκ τούτου, δεν δίνουν καλά αποτελέσματα, οι άνθρωποι είναι απογοητευμένοι και πρέπει να αρχίσει ξανά. Εκείνοι που δεν θέλουν να υποφέρουν, να resort λεγόμενη νηστεία ημέρες. Είναι εύκολο να διατηρηθεί, και επιπλέον, θα καταστήσει ευκολότερη για να μείνετε σε φόρμα. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική καθαρίζει για την απώλεια βάρους στην περίπτωση σας και να κολλήσει καλά.

Τις καλύτερες ημέρες της νηστείας για την απώλεια βάρους: τι είναι αυτό

η νηστεία ημέρες

Αποτελεσματική ημέρες της νηστείας περιλαμβάνει το να τρως μόνο ένα συγκεκριμένο σύνολο των προϊόντων. Συνήθως, το καθημερινό μενού αποτελείται από ένα ή δύο στοιχεία που είναι φως για το σώμα. Η πείνα δεν είναι, γιατί η πείνα μπορεί να θεωρηθεί ως μια πλήρης απουσία των τροφίμων. Τις καλύτερες ημέρες της νηστείας για την απώλεια βάρους χρήσιμα τα εξής:

 • Βοήθεια για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, ειδικά σε περιόδους που είναι γνωστή ως ένα οροπέδιο, όταν σε μια συγκεκριμένη περίοδο βάρος σταματήσει σε έναν αριθμό και να σταματήσει την πτώση.
 • Βοήθεια καθαρίσει το σώμα στην απομάκρυνση των τοξινών και των ακαθαρσιών.
 • Δώστε στο σώμα σας ένα υπόλοιπο από το να έχουν να αφομοιώσει πολλά διαφορετικά τρόφιμα.
 • Δώστε την ευκαιρία να ασκήσουν τη δύναμη της θέλησης, αλλά, παρά το γεγονός ότι η διατήρηση τους είναι αρκετά απλή.

Όταν η επιθυμητή εκφόρτωση

Πολλά δεν μπορώ να φανταστώ, γιατί χρειαζόμαστε ημέρες της νηστείας, όταν είναι η καλύτερη πρακτική. Για αυτό υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες.

 • Μετά από διάφορες οικογενειακές ή εταιρικές γιορτές, όταν ένα άτομο είναι πολύ το φαγητό για μία ή περισσότερες ημέρες.
 • Όπως μια κλειδαριά ή το κλείσιμο μετά από μια μακρά, αρκετά αυστηρή δίαιτα.
 • Για την πρόληψη του υπερβολικού βάρους.

Κατάλληλο τόσο ημέρες της νηστείας, επίσης, από τον γιατρό με την παρουσία ορισμένων ασθενειών, όπως η χολοκυστίτιδα, κίρρωση και άλλες ασθένειες. Επιπλέον, αν ιατρικές συστάσεις δεν είναι, στη συνέχεια, επιλέξτε την απαλλαγή μπορεί να είναι στο δικό σας γούστο. Αυτό είναι, άπαχο μόνο με τις προτιμήσεις σας. Αν δεν σας αρέσει το γιαούρτι, το καλύτερο είναι να επιλέξετε το φαγόπυρο ή ψάρι, αν τρομοκρατημένος από τη μυρωδιά, κάποια υπεροχή στα μήλα. Η τελευταία επιλογή, αλλά ακόμα κεφίρ, θεωρούνται ως οι πιο αποτελεσματικές.

Καλύτερο καθαρίζει για την απώλεια βάρους: τι να επιλέξετε

Το ερώτημα του τι είδους απαλλαγή ημέρα, η πιο αποτελεσματική είναι πιο αποφασισμένος από τις προσωπικές προτιμήσεις του ατόμου ως προς την αποτελεσματικότητα των επιλογών είναι περίπου το ίδιο. Ωστόσο, μπορεί να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα επιβιώσει. Συνήθως δύσκολο να διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα σε καθαρά υγρά ή χαμηλή σε θερμίδες λαχανικά. Αλλά η πρωτεΐνη ημέρες ή το χάος μπορεί να είναι πιο απλή.

Συχνά οι ειδικοί επιμένουν ότι η καλύτερη ημέρα νηστείας θα πρέπει να συνδυάζουν δύο ομάδες των προϊόντων του ιδίου τύπου. Όσο για τα πιο δημοφιλή συστατικά για τις ημέρες της νηστείας, τότε αυτό είναι το γιαούρτι, το τυρί cottage, τα μήλα, το άπαχο κρέας, τα δημητριακά. Πολλές επιλογές, αλλά θεωρούμε ότι η πιο δημοφιλής και κατά συνέπεια καλύτερες ημέρες της νηστείας όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, συμπεριλαμβανομένων κεφίρ, το Μήλο και πρωτεΐνη εκφόρτωση.

Η νηστεία ημέρα για το κεφίρ

Πολλοί πιστεύουν ότι η πιο αποτελεσματική η νηστεία μέρα είναι μια μέρα για το γιαούρτι. Η επιλογή αυτή παίρνει πολλές καλές κριτικές, επειδή το κεφίρ εκφόρτωση ασφαλής και αποτελεσματική. Συν του ότι βοηθά όχι μόνο να χάσετε μερικά κιλά παραπάνω αλλά αποτελεσματικά καθαρίζει το σώμα. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι επιτρέπει στο σώμα να συντονιστείτε στο ντάμπινγκ κιλά χωρίς άγχος.

Ο λόγος που πολλοί πιστεύουν ότι το κεφίρ την ημέρα είναι το καλύτερο καθαρίζει για την απώλεια βάρους είναι η χρήση του το προϊόν. Μόλις στο γαστρεντερικό σωλήνα, λειτουργεί σαν σκούπα, αφαιρώντας όλα τα απόβλητα, τις τοξίνες, ανακουφίζει τα έντερα τη σοβαρότητα, που εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της τακτικής τρώτε βαριά γεύματα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μία ημέρα εκφόρτωσης φορές 2-3 εβδομάδες. Αυτό είναι αρκετό για το σώμα να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά και ήταν πάντα σε φόρμα και τον τόνο.

Εκφόρτωση με τη χρήση αυτού του προϊόντος μπορεί να είναι διαφορετική: δεν συνδυάζεται με άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, φρούτα, λαχανικά, δημητριακά. Αλλά θεωρούμε ότι η κλασική παραλλαγή, με βάση μόνο το γιαούρτι.

Κανόνες συμπεριφοράς

Έχοντας ορίσει τι η νηστεία είναι αποτελεσματική για την απώλεια βάρους, περίπου μία και μισή λίτρα του προϊόντος. Οι ειδικοί συμβουλεύουν εκ των προτέρων για να προετοιμάσει το σώμα για την εκφόρτωση, αφού είχε το δείπνο την παραμονή της πιο εύκολα.

Οι επιλογές γιαούρτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ως χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά καθαρό ποτό, και με γέμιση φρούτων. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά είδη. Μετά την εκφόρτωση, θα είναι πιο εύκολο. Το καθεστώς αυτό είναι το χειρισμό της ημέρας προτείνει το ακόλουθο δείγμα μενού:

 • Στις 9 το πρωί, πιείτε ένα ποτήρι άπαχο γιαούρτι?
 • 12 ημέρα πιείτε ένα ποτήρι βιολογικό κεφίρ.
 • 15 ώρες – περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα ποτήρι γιαούρτι με φρούτα.
 • 18.00 – απολαύστε ένα ποτήρι βιολογικό κεφίρ.
 • 21.00 – ας το βραδινό σας γεύμα θα είναι ένα ποτήρι αποβουτυρωμένο κεφίρ.
 • Πριν τον ύπνο μπορείτε να πιείτε ένα Φλιτζάνι γιαούρτι κάθε είδους.

Καθημερινά το μενού θα περιλαμβάνει περίπου 1,5 λίτρα γιαούρτι. Είναι απαραίτητο να υπάρχει σαφής επιβιώσει αυτή η μέρα αποκλειστικά σε ξινό γάλα ποτό, αποφεύγοντας πειρασμούς για να φάει. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να επιλέξετε για την εκφόρτωση της ημέρας, το οποίο θα είναι πολύ έντονη σε συναισθηματική ή σωματική άποψη.

Παρά το γεγονός ότι η εκφόρτωση θα είναι πόσιμο, θα εξακολουθούν να αισθάνονται διψασμένοι, ώστε να μπορείτε να πίνετε καθαρό νερό σε απεριόριστες ποσότητες. Δεν πρέπει να είναι αέριο και όχι πρόσθετα. Τηρούν αυτές offloads είναι δυνατόν όχι όλα. Ξεχωρίζει μεταξύ των αντενδείξεις δυσανεξία στα γαλακτοκομικά, γαστρίτιδα, έλκος, κύηση και γαλουχία. Σε αυτή την εκφόρτωση, μπορείτε να χάσετε μέχρι και 800 γραμμάρια λίπους.

Για τα μήλα

μενού για την απώλεια βάρους

Αποτελεσματική ημέρες της νηστείας για την απώλεια βάρους Apple. Το μήλο είναι ένα από τα πιο ευεργετικά φρούτα. Η τακτική χρήση βοηθά να αυξήσει τον αριθμό των ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο που εμποδίζουν τις διαδικασίες της αποσύνθεσης και να βελτιώσει την πέψη των τροφών. Ήδη αυτό θεωρείται μια εξαιρετική πρόληψη του υπερβολικού βάρους, έτσι, το ερώτημα για το τι είναι καλύτερο να κάνω μια ημέρα νηστείας, πολλοί προτιμούν την Apple.

Τα μήλα βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ανακούφιση από προβλήματα του πεπτικού συστήματος, ομαλοποίηση της χοληστερόλης, έχει αντικαρκινική δράση. Επιπλέον, αυτή η πρόληψη της υπέρτασης, της αρτηριοσκλήρυνσης, τρόπος για να βελτιώσει το μεταβολισμό. Αυτή η επιλογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που υποφέρουν από χρόνια προβλήματα με την καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, μύες και τις αρθρώσεις. Εκφόρτωση Μήλο την ημέρα θα σας βοηθήσει να ρίξει μέχρι και τέσσερα κιλά.

Κανόνες συμπεριφοράς

Μήλα για το χειρισμό της ημέρας μπορεί να συμπληρωθεί με άλλα συστατικά. Αλλά στην κλασική έκδοση του ημερήσιου μενού θα περιλαμβάνει μόνο αυτά τα φρούτα μέχρι δύο κιλά, καθώς και το νερό και το πράσινο τσάι.

 • Τα μήλα είναι καλύτερα να επιλέξετε χωρίς ζάχαρη και χωρίζεται σε έξι μέρη, που πρέπει να καταναλώνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ένα διάστημα περίπου τριών ωρών.
 • Μπορείτε να διαφοροποιήσετε το detox, χρησιμοποιώντας μέρος από τα μήλα ψητά με τη μορφή – αυτό το επιδόρπιο είναι πολύ νόστιμο και υγιεινό.
 • Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με έλκος στομάχου ή γαστρίτιδα με υψηλή οξύτητα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ξεχάσουμε την ξινή ποικιλίες μήλων. Επίσης αντενδείκνυται τέτοιες ημέρες της νηστείας, αν έχετε υπερευαισθησία προϊόντων με παθήσεις των νεφρών, του ήπατος κατά την οξεία φάση.

Ακόμη και σε απουσία αντενδείξεων οι ειδικοί δεν συμβουλεύουν να καταφύγει σε αυτή τη μέθοδο πιο συχνά από μία φορά την εβδομάδα. Η βέλτιστη συχνότητα είναι κάθε 10 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, να πειραματιστούν με την απώλεια βάρους είναι επίσης ανεπιθύμητη.

Πρωτεΐνη για την απώλεια βάρους

Επιλέγοντας το οποίο καθαρίζει ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας, μπορείτε να δώσουν προσοχή σε πρωτεΐνη επιλογές. Οι πρωτεΐνες έχουν την ικανότητα να κορεστεί, επιτρέπουν να ξεχάσουμε την πείνα. Για την πέψη τους, το σώμα ξοδεύει πολλή ενέργεια, λόγω του ότι δεν υπάρχει απώλεια βάρους. Αυτή η μείωση φόρτου βοηθά το σώμα να επιταχύνει το μεταβολισμό. Τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, κορεσμένα με ευεργετικά ιχνοστοιχεία. Η πρωτεΐνη είναι μια απαραίτητη ουσία για εκείνους που χάνουν βάρος, καθώς βοηθά στη διατήρηση της μυϊκής μάζας από το κάψιμο του λίπους, όχι μυών.

Κανόνες συμπεριφοράς

Τα πιο δημοφιλή συστατικά, τα οποία είναι οι καλύτερες μέρες της νηστείας μέρα σε πρωτεΐνη είναι το τυρί cottage ή βραστό κοτόπουλο.

 • Αν μιλάμε για την εκφόρτωση τα κάτω για το τυρί, θα πρέπει να πάρετε ένα κιλό χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage και το χωρίσετε σε πέντε γεύματα. Επιτρέπεται να πίνουν πηγμένο γάλα χωρίς ζάχαρη, τσάι. Δεν μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη ή μέλι. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εκφόρτωσης, όπου το κάθε τυρί είναι συνιστάται να πίνουν ένα ποτήρι γιαούρτι.
 • Διατροφή βραστό κοτόπουλο – μια πολύ χρήσιμη επιλογή, όπως αναφέρεται σε εκείνα τα προϊόντα που αποκλειστικά στους μυς. Βράζουμε 350 γραμμάρια κρέας, το χωρίζετε σε τέσσερα μέρη. Επιτρέπεται να τρώμε το κρέας με μια μικρή ποσότητα βλάστηση.

Επίσης λαμβάνουν υπόψη τις υφιστάμενες αντενδείξεις. Τέτοιες ημέρες της νηστείας δεν συνιστάται να μεριμνήσει για αυτούς που υποφέρουν από ασθένειες της καρδιάς, των αγγείων, του ήπατος και των νεφρών. Είναι επίσης σημαντικό να καθαρίσει το σώμα από μια παρόμοια μέθοδο σε έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες γυναίκες.

Για το φαγόπυρο

Μια τέτοια "πείνα" διατροφή θεωρείται από τους διατροφολόγους ένα από τα πιο αποδεκτή. Βοηθά να καθαρίσει αποτελεσματικά τον οργανισμό, επειδή περιέχει την ουράν του λίπους. Χοντρό ινών καλή δουλειά αναρρόφησης διαφορετικές τοξίνες. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αν συνδυάσετε το κεφίρ μέρες με το φαγόπυρο. Αυτός ο συνδυασμός είναι ένα καθαρτικό, ως εκ τούτου, να κρατήσει κάτι τέτοιο είναι καλύτερο για το σαββατοκύριακο.

Κανόνες συμπεριφοράς

Για να προετοιμαστεί για αυτή την ημέρα θα πρέπει το προηγούμενο βράδυ.

 • Πάρτε ένα ποτήρι ολόκληρο το φαγόπυρο και γεμίστε το με δύο φλιτζάνια ζεστό νερό. Θα είναι η συγκομιδή σιτηρών για όλη την ημέρα.
 • Το πρωί μπορείτε να προσθέσετε το χυλό λίγο αλάτι και ακόμη και ένα μικρό κομμάτι (0.5-1 κουταλάκι του γλυκού) λάδι.
 • Χωρίστε τα λάβει ολόκληρο το ποσό της φαγόπυρο σε 5-8 μέρη ανάλογα με το πόσα γεύματα έχεις σχεδιάσει.

Για να διευκολυνθεί το έργο, που είναι, για να κρατήσει, για να μην σπάσει, μπορείτε να καταναλώνετε επιπλέον άπαχο γιαούρτι, το μεταλλικό νερό, βότανα και πράσινο τσάι χωρίς προσμίξεις και πρόσθετα. Πιστεύεται ότι το φαγόπυρο θα είναι σε θέση να χάσουν τουλάχιστον το μισό κιλό του υπερβάλλοντος βάρους ανά ημέρα.

Το "λίπος" μέρες

Σε ορισμένες ασθένειες του ήπατος, των νεφρών, του γαστρεντερικού σωλήνα, καθώς και για την απώλεια βάρους, οι διαιτολόγοι προτείνουμε μερικές φορές παράξενες ημέρες της νηστείας. Καλούνται λίπος. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες.

 • Ξινή κρέμα. Για τους καθαρισμούς πρέπει να λάβει μισό λίτρο κρέμα γάλακτος ένα μικρό λίπος, χωρίζεται σε πέντε ή έξι γεύματα και να καταναλώνουν ομοιόμορφα σε ολόκληρη την ημέρα.
 • Κρεμώδες. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πάρετε .6 από ένα κιλό κρέμα και να κάνει εξίσου καλά όπως και στην πρώτη ενσάρκωση.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτές οι μέρες θα είναι πολύ αγχωτικό για το σώμα. Γιατί χωρίς τη σύσταση του γιατρού είναι καλύτερα να μην περάσεις καθόλου.

Κρέας

Πολλοί δεν γνωρίζουν καν ότι είναι δυνατόν για να περάσετε την ημέρα νηστείας, ενώ η κατανάλωση κρέατος πουλερικών. Αντίθετα με παρεξηγήσεις, τέτοιες μέρες να γίνει η πιο αποτελεσματική για την απώλεια βάρους και το ασφαλές για το σώμα. Μετά από όλα, πρωτεΐνες δεν θα επιτρέψει το σώμα να σπάσει κάτω από το μυ.

Κανόνες συμπεριφοράς

μήλα

Πριν από την απαλλαγή την ημέρα θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι. Είναι καλύτερο για μία έως τρεις ημέρες νωρίτερα, να εγκαταλείψει όλα τα λιπαρά, τα πικάντικα, μαριναρισμένο, καπνιστά και άλλα junk food. Εξαλείψτε το αλκοόλ, fast food, γλυκά, όλα αυτά θα σας ωφελήσει μόνο.

 • Μια μερίδα των τροφίμων πρέπει να αποτελείται από όχι περισσότερα από 150 γραμμάρια βραστό κοτόπουλο ή στον ατμό.
 • Ανάμεσα σε Πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο θα πρέπει να είναι μια περίοδο όχι μικρότερη από τέσσερα ή πέντε ώρες.
 • Για την εν λόγω απαλλαγή είναι κατάλληλο όχι μόνο για κοτόπουλο, Γαλοπούλα, αλλά, επίσης, κουνέλι, μοσχάρι. Η μόνη εξαίρεση θα είναι το χοιρινό.

Μην ξεχάστε για πόσιμο καθεστώς, θα πρέπει να πίνετε πολλά και συχνά. Είναι αποδεκτό να πιείτε βότανα ή πράσινο τσάι. Ως αποτέλεσμα αυτής της νηστείας μέρα, μπορείτε να χάσετε όχι λιγότερο από ένα κιλό λίπους.

Ψάρια

Όπως και την προηγούμενη ημέρα νηστείας μπορεί να λειτουργήσει ψάρια πεπόνια. Εδώ οι κανόνες είναι ακριβώς οι ίδιοι όπως και στην περίπτωση του κρέατος, επειδή δεν είναι απαραίτητο να επαναλάβετε αρκετές φορές. Η μόνη διαφορά είναι το βάρος του ψαριού. Η καλύτερη λύση είναι να επιλέξετε ακριβώς 600 γραμμάρια, και στη συνέχεια να τα καταναλώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας για το ένα έκτο μέρος. Μπορείτε να πάρετε μπακαλιάρο, πέρκα, ο λούτσος, ο μπακαλιάρος, η τσιπούρα και άλλα όχι πολύ λιπαρά ψάρια.