Όλα σχετικά με το πώς να χάσετε βάρος στο σπίτι

Το κορίτσι μέτρα από τη μέση

Απώλεια βάρους απαιτεί κάποια προσπάθεια. Κάποιος είναι πιο εύκολο για κάποιον με δυσκολία δημιουργεί ξανά το συνηθισμένο του ρυθμό και τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο να χάσετε βάρος χωρίς καμία προσπάθεια.

Συχνά πρέπει να κόψεις θερμίδες, προσθέστε τη σωματική δραστηριότητα για τη θεραπεία ορισμένων προβλημάτων υγείας.

Για να κανονίσετε μια γρήγορη και σχετικά εύκολη απώλεια βάρους είναι δυνατόν στο σπίτι, εάν ξέρετε τι πρέπει να αλλάξει στις καθημερινές συνήθειες.

Για να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος θα βοηθήσει ένα κατάλληλο μενού, η τακτική άσκηση, ειδικές τροφές, καθώς και τη συμμόρφωση με άλλες συστάσεις.

Να χάσουν βάρος στο σπίτι: μύθος ή πραγματικότητα

Για να χάσετε βάρος γρήγορα και χωρίς βλάβες στην υγεία μπορεί να είναι στο σπίτι. Δεν έχετε πρόσβαση σε ένα γυμναστήριο, διατροφολόγος, προσλάβει έναν προπονητή.

Φυσικά, αυτή η προσέγγιση θα είναι πιο αποτελεσματική, δεδομένου ότι οι εμπειρογνώμονες θα σας βοηθήσει να δημιουργήσει μια διατροφή, άσκηση, να προσδιορίσει το συγκεκριμένο οργανισμό, θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο, αλλά για να προχωρήσουμε τη διαδικασία, στη μείωση του σωματικού λίπους και τον εαυτό σας.

Το σπίτι απώλειας βάρους θα είναι, πράγματι, υπόκεινται σε μια σειρά συστάσεων. Ορισμένες συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη διαδικασία, και άλλες φορές είναι δυνατό να προσδιοριστεί εμπειρικά.

Κυρίως, πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά του οργανισμού, για παράδειγμα, ένας επαρκής για να μειώσει το θερμιδικό περιεχόμενο του 10%, ενώ άλλες απαιτούν ένα πιο σοβαρό περιορισμό.

Για το σπίτι απώλειας βάρους χωρίς κίνδυνο για την υγεία απαιτεί μια συνεπή προσέγγιση:

 • μενού analyze και τροφίμων που καταναλώνονται;
 • το σχηματισμό νέας καρότσι με τα ψώνια;
 • σταδιακή ένταξη της φυσικής δραστηριότητας;
 • με την καθιέρωση του καθεστώτος της ημέρας;
 • εξάλειψη των προβλημάτων υγείας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να επιτευχθεί μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, να βελτιώσει την κατάσταση και να χαράξει τη μετέπειτα εξέλιξη. Αλλά μπορείτε να αρχίσετε μικρό, για παράδειγμα, να αφαιρέσετε από τη διατροφή είναι απλοί υδατάνθρακες, τουλάχιστον το βράδυ, στη συνέχεια, να προσθέσετε νέα στοιχεία σταδιακά.

Τα σημαντικά στοιχεία και προϋποθέσεις: για την ορθή και αποτελεσματική προετοιμασία για να χάσουν βάρος στο σπίτι

Πρώτα από όλα θα πρέπει να ξέρετε πού να αρχίσει να χάσουν βάρος αμέσως (ειδικά με μεγάλο βάρος) για να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους για ένα μήνα ή ακόμη και ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε τις επόμενες ενέργειες.

Κατηγορίες προϊόντων

Να εξετάσει τα ακόλουθα σημεία:

 • ποια τρόφιμα από τη συνήθη διατροφή είναι καλύτερα να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε τους άλλους;
 • εάν ο προϋπολογισμός σας επιτρέπει να αγοράσετε ορισμένα υγιεινά τρόφιμα ή θα πρέπει να βρείτε μια εναλλακτική λύση (π. χ., το κόκκινο ψάρι ήταν καλή, αλλά δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά να το χρησιμοποιούν σε τακτική βάση).
 • βρείτε τα αίτια τακτική άγχος και να προσπαθήσουμε για την εξάλειψή τους *
 • κάνει ένα σκληρό πρόγραμμα, να προσπαθήσουμε να βρούμε το χρόνο για την ελαφριά σωματική άσκηση (η πρώτη φάση);
 • για να διαλύσει τα δημοφιλή συμβουλές για ειδικές ασκήσεις και προϊόντα, για παράδειγμα, μερικές τζίντζερ επιταχύνει το μεταβολισμό;
 • για να αξιολογηθεί η παρουσία ιατρικές αντενδείξεις για τη χρήση κάποιων προϊόντων.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την απώλεια βάρους, πληροφορίες ετοιμότητας. Απώλεια βάρους θα πρέπει να καταλάβετε τι να κάνετε και τι κατεύθυνση να κινηθεί.

Στόχος

Πριν από την, πώς να χάσετε βάρος γρήγορα στο σπίτι, θα πρέπει να ορίσετε ένα στόχο.

Θα πρέπει όχι μόνο να είναι η επιθυμία να χάσετε κάποια επιπλέον βάρος, αλλά για να γίνω πιο συγκεκριμένος.

Πρώτο, με το ζύγισμα, τότε οι μετρήσεις του σώματος, τότε αρχίζει το σχεδιασμό.

Προσοχή! Δεν είναι πάντα επαρκώς αξιολογήσει μόνο το βάρος. Μια πιο επαρκή δείκτη θα είναι το cm, που είναι, τη μέση, τους μηρούς και τα άλλα μέρη του σώματος. Να ζυγίσει και να αξιολογήσει πρέπει την ίδια στιγμή, για παράδειγμα, το πρωί, σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.

Επιλέξτε το κίνητρο για να χάσουν βάρος ήταν εύκολο

Η σωστή απώλεια βάρους αρχίζει με τα κίνητρα. Και ο καθένας έχει τα δικά τους συμφέροντα. Ένα ενδιαφέρονται για την υγεία, κάποιος θέλει απλά να "ανεβείτε" στο νέο τζιν.

Θα πρέπει να επιλέξετε το κίνητρο για την οποία θα είναι δυνατή επόμενη περιορισμούς, τη σωματική άσκηση και τις δυσκολίες.

Για να χάσετε βάρος, πραγματικά δεν το θέλω, είναι απίθανο να πετύχει. Αν δεν υπάρχει κίνητρο, είναι πιθανό να απουσιάζει και την πρόοδο.

Πώς να αρχίσει να χάσουν βάρος: μια ολοκληρωμένη προσέγγιση

Το κορίτσι μετά την προπόνηση

Θεραπείες που στοχεύουν στην ανακούφιση του υπερβάλλοντος βάρους θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη.

Συνιστάται να καταρτίσουν ένα σχέδιο που θα λαμβάνει υπόψη τη δυνατότητα και το σκοπό, για παράδειγμα, για την πρώτη εβδομάδα για να αρχίσεις να πίνεις δύο λίτρα νερό την ημέρα και να μειώσει απλούς υδατάνθρακες για να χάσετε βάρος ανά χιλιόγραμμο.

Περαιτέρω, κατά τη δεύτερη εβδομάδα, αρχίζει μια πλήρη υπολογισμό του θερμιδικό περιεχόμενο της δίαιτας, τη σταδιακή προσαρμογή περίπου την επιθυμητή αξία, και ούτω καθεξής.

Μερικά που είναι σε θέση να ξαναχτίσουν την κανονική ρουτίνα σας προς τη σωστή κατεύθυνση απότομα. Είναι σημαντικό να έχουμε μια προγραμματισμένη πορεία δράσης για να χάσουν βάρος στο σπίτι, κάποιο ποσοστό, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να ακολουθείται.

Αρχικά θα πρέπει επίσης να κατανοήσετε τι μπορεί να είναι μια αρχή, ποιο είναι το πρώτο βήμα για να καθοριστεί το καθεστώς και τους κανονισμούς. Πρέπει όσο το δυνατόν σαφέστερα να υποβάλει ένα σχέδιο δράσης, να το γράψει και να το ακολουθήσει.

Η κύρια ενέργειες είναι συνήθως ρυθμισμένη λειτουργία, μειωμένη απλούς υδατάνθρακες και κακά λίπη, και στη συνέχεια να σχεδιάσει τα υπόλοιπα βήματα.

Catering: τι να τρώω για να χάσω βάρος

Όταν δημιουργείτε ένα σχέδιο κατάρτισης θα πρέπει να εξετάσει τι θρεπτικά συστατικά που περιέχουν ορισμένες τροφές, να μάθουν να μετρούν τις θερμίδες που περιέχονται σε έτοιμα γεύματα, το γλυκαιμικό δείκτη, μάθετε τι μπορείτε να φάτε, τι ώρα της ημέρας.

Τα κύρια προϊόντα, η οποία είναι να υπολογίσει την καθημερινή σας διατροφή περιλαμβάνει:

 • λαχανικά, σχεδόν σε οποιαδήποτε ποσότητα
 • φρούτα, ειδικά αυτά που περιέχουν λιγότερη ζάχαρη, αλλά ο αριθμός τους δεν πρέπει να είναι υπερβολικό;
 • ψάρια, τόσο λιπαρό και μη-λιπαρή;
 • άπαχο κρέας *
 • θαλασσινά;
 • σιτηρά και άλλα σύνθετους υδατάνθρακες το πρωί;
 • η σόγια και τα όσπρια.

Αυτό είναι το βασικό σκελετό που θα πρέπει να αποτελούν τη βάση της διατροφής. Η διατροφή πρέπει να είναι ποικίλα, συμπεριλαμβανομένων επαρκή ποσότητα πρωτεΐνες, υγιεινά λίπη και υδατάνθρακες.

Το κορίτσι ζέσταμα

Προγραμματισμένη δραστηριότητα και ασκήσεις που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος

Εντατική απώλεια βάρους χωρίς βλάβες στην υγεία είναι δυνατόν, όταν περιλαμβάνονται στην καθημερινή ρουτίνα κατάρτισης.

Δεν έχετε πρόσβαση σε ένα γυμναστήριο ή μια εξαντλητική τρέχουν για ώρες, άλμα σχοινί ή να κάνει push-UPS σε μια πλήρη απώλεια της εξουσίας. Τα μαθήματα θα πρέπει να μετράται, το φορτίο θα αυξηθεί σταδιακά.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια ημερήσια χρέωση που περιλαμβάνει μια απλή βόλτα προπόνηση. Το φορτίο αυξάνεται σταδιακά μόλις το σώμα να συνηθίσει σε αυτό. Ο αθλητισμός είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθά να χάσετε βάρος, αλλά το φορτίο πρέπει να είναι πάντα επαρκές επίπεδο κατάρτισης.

Προσοχή λειτουργία

Η κατάσταση επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια του βάρους. Για την ίδρυση μια σωστή ρουτίνα σας βοηθά να μειώσετε το στρες, το σχηματισμό της σωστής ορμονικές, μεταβολικές.

Όλα αυτό οδηγεί σε ταχύτερη απώλεια βάρους, συμβαίνουν στο σώμα διαδικασιών βοηθήσει στη δημιουργία ενός υγιούς σώματος.

Η σωστή λειτουργία του βοηθά πολύ. Κυρίως λόγω της μείωσης στην παραγωγή της κορτιζόλης, η λεγόμενη "ορμόνη του στρες", μια υπερβολή που κατέστρεψε τους μυς και διευκολύνει την εναπόθεση λίπους.

Αποτελεσματικά προϊόντα απώλειας βάρους

Αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσουν βάρος για τις γυναίκες και τους άνδρες πάντα να περιλαμβάνουν μια σειρά από δραστηριότητες. Μόνο με τη θέσπιση όλες τις διαδικασίες που μπορεί να επιτύχει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αλλά υπάρχουν μερικά σημεία που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της περίσσειας μάζας, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, να βοηθήσει να χάσουν βάρος, ορισμένες παραδοσιακές μεθόδους, τα πρόσθετα, αλλά η μείωση του ποσοστού του σωματικού λίπους δυνατή χωρίς την εφαρμογή τους.

Αλλά ούτε το ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την απώλεια βάρους υπόσχεται γρήγορο αποτέλεσμα, δεν θα επωφεληθούν, χωρίς να συμμορφώνεται με τις Γενικές συστάσεις. Λειτουργία, τη διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα θα πρέπει να είναι η βάση, και το Συμπλήρωμα και πρέπει να θεωρηθεί ως πρόσθετη ουσία.

Λεπτή μέση

Ισχυρά συμπληρώματα για το παχύ κάψιμο

Η αγορά μπορεί να προσφέρει πολλά συμπληρώματα που θα σας βοηθήσουν με την απώλεια βάρους.

Είναι διάφορα Συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν συστατικά που επιταχύνουν το μεταβολισμό, την πέψη και ούτω καθεξής.

Το κύριο αποτελεσματικά συμπληρώματα περιλαμβάνουν:

 • η καφεΐνη. Δεν βοηθά μόνο για να φτιάξει το κέφι, αλλά επίσης επιταχύνει το μεταβολισμό. Αλλά δεν θα πρέπει να κλίνει για τον καφέ ή τα δισκία, η κατανάλωση πρέπει να είναι μέτρια. Αν έχετε προβλήματα με την καρδιά ή στο νευρικό σύστημα, είναι καλύτερο να αποκλείσει;
 • l-καρνιτίνη. Αυτό το Συμπλήρωμα είναι πολύ καλό για την καρδιά και βοηθά το σώμα να χρησιμοποιήσει την ενέργεια από τα λίπη και όχι από άλλες πηγές *
 • διάφορα λίπος καυστήρες. Μπορούν να αυξήσουν τη θερμοκρασία του σώματος, ή να βοηθήσει στη διάσπαση των λιπών. Πριν από τη χρήση, συνιστάται να εξοικειωθείτε με τις αντενδείξεις;
 • ινών. Αν αυτό δεν είναι αρκετό προέρχεται από τα τρόφιμα, για παράδειγμα, άτομα που κάνουν δίαιτα τρώνε λίγα λαχανικά, θα πρέπει να το προσθέσετε ως ένα Μπουμπούκι που θα σας βοηθήσει να καθορίσει την πέψη.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρόσθετα, καθένα από τα οποία υπόσχεται ένα γρήγορο τρόπο για να μειώσει το λίπος εύκολα. Αλλά για να τις θεραπεύσει, υπόσχεται να είναι πολύ προσεκτικοί. Χωρίς τη θέσπιση καθεστώτος δίαιτα και χωρίς επιπλέον Συμπληρώματα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Η πιο αποτελεσματική λαϊκές θεραπείες για την απώλεια βάρους

Επιπλέον σε πολλά Συμπληρώματα διατροφής, υπάρχουν λαϊκές θεραπείες για την απώλεια βάρους για να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική δύσκολο, όπως έχουν όλα τα χαρακτηριστικά τους, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

 • τζίντζερ. Τρώει αυτή η ρίζα, το τσάι και άλλα ποτά, μπορείτε να ελαφρώς επιταχύνει το μεταβολισμό;
 • το πράσινο τσάι απομακρύνει την περίσσεια υγρών από το σώμα, βοηθά στην καταπολέμηση του οιδήματος;
 • τα εσπεριδοειδή, κυρίως γκρέιπφρουτ, επιταχύνει το μεταβολισμό
 • σπόρους λιναριού καθαρίζει το στομάχι, για να διαπιστωθεί η μικροχλωρίδας;
 • διαφορετικά choleretic, για παράδειγμα, το καλαμπόκι στίγματα, γρασίδι knotweed.

Επίσης, ένας από τους πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για την απομάκρυνση της περίσσειας υγρών από το σώμα θεωρείται ένα μπάνιο. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή παρανόηση, ταξίδια στο δωμάτιο ατμού θα βοηθήσει να κάψετε το λίπος άμεσα, αλλά με το πρήξιμο της δικής σας.

Γρήγορη τρόποι για να χάσετε βάρος χωρίς να βλάψει την υγεία

Οι πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσουν βάρος πάντα έχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Για να χάσετε βάρος, μπορεί να είναι απλή πείνα, αλλά αν μιλάμε για μεθόδους που είναι ασφαλή για την υγεία, είναι καλύτερο να καταφύγουμε σε πιο ήπιες προσεγγίσεις.

Σημαντικό! Για να χάσετε βάρος, ο πιο γρήγορος τρόπος μέσω της διατροφής καθεστώς και την επίλυση προβλημάτων υγείας. Η σωματική δραστηριότητα, ιδανικά, ένας συνδυασμός της καρδιο και δύναμη, θα επιτύχει τα μακράς διαρκείας αποτελέσματα για το λιγότερο χρονικό διάστημα.

Τα φρούτα στη ζυγαριά

Η Express δίαιτα

Για να χάσετε μερικά κιλά για μια γυναίκα ή άνδρας, θα βοηθήσει Express δίαιτα.

Αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να επιλέξετε μόνο ασφαλή τρόφιμα και να αποφύγετε την πείνα.

Μία από τις επιλογές σε πρωτεΐνες διατροφή. Μέρος για να χάσετε βάρος γρήγορα.

Χρησιμοποιείται για τρόφιμα που περιέχουν κυρίως πρωτεΐνες και λίγο υγιεινά λίπη, για παράδειγμα:

 • Πρωινό: 3-4 ασπράδια αυγών και ορισμένα λαχανικά;
 • σνακ: κούνημα πρωτεΐνη;
 • μεσημεριανό: 200 γραμμάρια ψάρι;
 • σνακ: χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage;
 • δείπνο: 200 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο και λαχανικά.

Συνιστάται να συμπεριλάβετε στη διατροφή λίγο Λινέλαιο και τα συμπληρώματα που περιέχουν υγιεινά λίπη, όπως η έλλειψη μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην ισορροπία ορμονών.

Με ασφάλεια να χάσουν βάρος σε μια τέτοια δίαιτα είναι δυνατόν όχι πολύ καιρό, για μια εβδομάδα ή λίγο περισσότερο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή λίγο σύνθετων υδατανθράκων. Τα κιλά θα πάω σημαντικά, όπως την ενέργεια το σώμα αναγκάζεται να δανειστεί μόνο από εγχώρια αποθέματα.

Πρόγραμμα απώλειας βάρους για ένα μήνα

Μέθοδοι απώλειας βάρους σε 2 μήνες ή σε ένα μήνα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη. Χάσετε βάρος γρήγορα, χρησιμοποιώντας μόνο μια πολύπλευρη προσέγγιση.

Το σχέδιο θα πρέπει να περιέχει:

 • τροφή για το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και της σταδιακής μείωσης της θερμιδικό περιεχόμενο;
 • την κατάρτιση και την εξέλιξη της νόσου,
 • τα μέτρα για την εγκαθίδρυση του καθεστώτος.

Συνιστάται, επίσης, η ανάλυση συμπληρώματα, καταγράφει τη συγκίνηση της υποδοχής και της αποτελεσματικότητας, ώστε να καταλάβετε τι λειτουργεί και τι όχι.

Τα μυστικά απώλειας βάρους από διαιτολόγους

Οι διατροφολόγοι λένε ότι κανένα από τα διαφημίζονται "σούπερ-fix" για την απώλεια βάρους δεν θα είναι αποτελεσματική χωρίς σεβασμό για τις πιο απλές συστάσεις για τη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα και το καθεστώς. Πραγματική απώλεια βάρους ευκολότερη από ό, τι φαίνεται, το μόνο που χρειάζεται για να καθοδηγήσει τον οργανισμό στη σωστή κατεύθυνση, αποφεύγοντας την πείνα και άλλες αναποτελεσματικές μεθόδους.

Άσκηση στο σπίτι

Jillian Michaels, εκπαιδευτής

Ο συγγραφέας των μεθόδων της εκπαίδευσης στο σπίτι και εκπαιδευτής της Jillian Michaels πιστεύει ότι για να χάσετε βάρος χωρίς γυμναστήριο, και ακόμη και οι διατροφολόγοι μπορούν, εάν ορίσετε ένα στόχο και να εφαρμόσουν τις βασικές συστάσεις. Το κύριο πράγμα είναι να δημιουργήσει μια διατροφή και να ασκείστε τακτικά, σε αυτή την περίπτωση, η πρόοδος δεν θα κρατήσει το ίδιο περιμένω πολύ.

Pierre Dukan, διατροφολόγος

Γάλλος διατροφολόγος και υποστηρικτής της υγιεινής διατροφής πιστεύει ότι για να χάσετε βάρος, μπορείτε και στο σπίτι. Επιπλέον, κατά τη γνώμη του, οποιαδήποτε απώλεια βάρους αρχίζει με το σπίτι, στο κτίριο διατροφή, την αποφυγή επιβλαβών συνηθειών, και η εγκαθίδρυση του καθεστώτος. Αυτή η προσέγγιση είναι πιο αποτελεσματική, και την εκπαιδευτική διαδικασία, θα είναι το δευτερεύον.

Μια άλλη δημοφιλής διατροφολόγος που έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες, συμβουλεύει να αρχίσει να χάσουν βάρος με μια αναθεώρηση από τον κανονικό ρυθμό της ημέρας, καθεστώς.

Αλλά, κατά τη γνώμη της, τις πιο αυστηρές δίαιτες δεν είναι αποτελεσματικές σε σύγκριση με την οικοδόμηση μια σωστή διατροφή η οποία μπορεί να περιλαμβάνει κάποια σχετικά "κακά" τρόφιμα, αλλά σε περιορισμένες ποσότητες. Μια απότομη απόρριψη της όλα τα "Καλούδια" απειλεί να επόμενες αποτυχίες και ακόμη μεγαλύτερη παραβίαση της διατροφής.

Βασικές διαπιστώσεις

Μπορείτε να χάσετε βάρος και στο σπίτι, για την ορθή και αποτελεσματική προσέγγιση σε αυτό το ζήτημα θα βοηθήσει τις βασικές συστάσεις: να παρακολουθείτε τις θερμίδες, πίνετε άφθονο νερό, να τρώτε λαχανικά, πρωτεΐνη τρόφιμα και ούτω καθεξής. Κρατήστε ένα ημερολόγιο τροφίμων και προπονήσεις.

Δεν πρέπει να εξαντλήσει τον εαυτό σας με αυστηρές δίαιτες για την επίτευξη αποτελεσμάτων.

Για να ενισχυθεί το αποτέλεσμα μπορείτε να το σπίτι προπονήσεις, αποφεύγοντας προβλήματα υγείας, ιδίως, ορμονικές, και η ένταξη στη διατροφή του αριθμού των προϊόντων, την επιτάχυνση του μεταβολισμού, όπως το γκρέιπφρουτ και πιπερόριζα.