"Αγαπημένη" διατροφή

την ουσία της αγαπημένης διατροφής για την απώλεια βάρους

Οι σύγχρονες γυναίκες προτιμούσαν όλο και περισσότερο τη μέθοδο απώλειας βάρους, η οποία είναι γνωστή ως "αγαπημένη διατροφή". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι αρχές της διατροφής τους είναι αρκετά απλές και αποτελεσματικές.

Αλλά εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια τέτοια δίαιτα, ετοιμαστείτε για το γεγονός ότι η δίαιτα θα αποτελέσει μια πραγματική πρόκληση για το σώμα σας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε άτομα με διάφορες χρόνιες ασθένειες. Επειδή μαζί με την απώλεια βάρους, μπορείτε να βλάψετε την υγεία σας.

Οι διατροφολόγοι στις κριτικές τους για την "αγαπημένη" δίαιτα δεν συνιστούν να την ακολουθείτε για άτομα με νεφρικά, συκώτια και καρδιακές παθήσεις. Επίσης, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε παρόμοια δίαιτα παρουσία γαστρίτιδας, κολίτιδας και διαταραχών στον πεπτικό κύκλο.

Επιπλέον, αυτή η δίαιτα απαγορεύεται σε άτομα που είναι επιρρεπή σε συναισθηματική υπερκατανάλωση τροφής. Πριν μεταβείτε στην παραπάνω μέθοδο απώλειας βάρους, θα πρέπει επομένως να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Γενικές διατροφικές συστάσεις

Ενώ ακολουθείτε την "αγαπημένη" διατροφή, τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά για κάθε άτομο. Κατά κανόνα, μια τέτοια δίαιτα χαμηλών θερμίδων μπορεί να μειώσει το βάρος σας κατά περίπου 10 κιλά.

Η διατροφή διαρκεί 7 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθίσταται δυνατό όχι μόνο να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, αλλά και να καθαρίσετε το σώμα σας από επιβλαβείς τοξίνες και τοξίνες.

Ιατροί ειδικοί που αναθεωρούν την «αγαπημένη» δίαιτα προτού ξεκινήσουν, συστήνουν σε άτομα με δυσκοιλιότητα να καθαρίσουν το παχύ έντερο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πίνετε καθαρτικό τη νύχτα και την πρώτη ημέρα θα ξεπλύνετε φυσικά τυχόν σωματίδια τροφίμων.

Αυτή η διαδικασία αποτρέπει το σώμα να δηλητηριαστεί με επιβλαβείς τοξίνες. Και αυτό, με τη σειρά του, θα απαλλαγεί από πονοκεφάλους και κακή υγεία. Επιπλέον, ένας τέτοιος καθαρισμός των εντέρων επιτρέπει στο σώμα να απορροφά αποτελεσματικότερα χρήσιμα στοιχεία και βιταμίνες που εισέρχονται στα έντερα τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, στις κριτικές τους για τη «Αγαπημένη» δίαιτα, οι διατροφολόγοι δηλώνουν ότι αυτή η δίαιτα βοηθά στη μείωση του όγκου του στομάχου εάν θέλετε να μειώσετε το βάρος σας κατά περισσότερο από 10 κιλά. Αυτό, με τη σειρά του, διευκολύνει τη μετάβαση σε μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή για περαιτέρω απώλεια βάρους.

Συνιστάται να μην επαναλαμβάνετε παρόμοια δίαιτα μόνο μετά από 3 μήνες. Χωρίς διαλείμματα, οι διατροφολόγοι δεν το συμβουλεύουν, καθώς μπορεί να προκαλέσει σημαντική βλάβη στο σώμα σας.

Η αρχή της αγαπημένης διατροφής είναι πολύ απλή. Η πρώτη, τρίτη και έκτη ημέρα είναι μέρες κατανάλωσης όταν χρειάζεται μόνο να τρώτε σε υγρή μορφή. Η δεύτερη μέρα είναι λαχανικά και ο αριθμός των λαχανικών μπορεί να είναι απεριόριστος.

Η τέταρτη ημέρα θεωρείται φρούτο. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να φάτε απεριόριστη ποσότητα φρούτων. Την πέμπτη ημέρα, πρέπει να τρώτε πρωτεϊνικά τρόφιμα που ταιριάζουν καλά με αυγά, βραστό κοτόπουλο και γιαούρτι σε μικρές ποσότητες.

Τα αποτελέσματα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της «αγαπημένης» δίαιτας ενοποιούνται την τελευταία έβδομη ημέρα. Θεωρείται ομαλή έξοδος από παρόμοιο σύστημα ισχύος. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να φάτε όλα τα είδη προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του μενού για αυτήν τη διατροφή.

Αγαπημένο μενού διατροφής

Ποια τρόφιμα μπορείτε να φάτε στην αγαπημένη σας διατροφή

Για να έχετε πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα με την αγαπημένη σας διατροφή, πρέπει να γνωρίζετε ποιες τροφές μπορείτε να φάτε και ποιες απαγορεύονται. Για παράδειγμα, δεν συνιστάται η χρήση γλυκού νερού και χυμών κατά τις ημέρες κατανάλωσης.

Και η μαγιονέζα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σάλτσες σαλάτας. Το φυτικό λάδι λειτουργεί καλά για αυτό. Πρέπει επίσης να αφαιρέσετε εντελώς τη ζάχαρη, το αλάτι και τα αλκοολούχα ποτά.

Το «αγαπημένο» μενού διατροφής την πρώτη ημέρα του ποτού έχει ως εξής: Το πρωινό αποτελείται από 200 ml κεφίρ με χαμηλό ποσοστό λιπαρών και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη. Για μεσημεριανό γεύμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 200 ml ζωμού κοτόπουλου χωρίς αλάτι και μπαχαρικά. 200 ml γάλακτος είναι καλό για δείπνο και 150 ml γιαουρτιού επιτρέπονται για ένα απογευματινό σνακ.

Το μενού της δεύτερης ημέρας λαχανικών είναι επίσης απλό και προσιτό. Για πρωινό πρέπει να φάτε δύο ντομάτες και για μεσημεριανό πρέπει να προετοιμάσετε μια σαλάτα από πράσινα λαχανικά. Αυτά μπορεί να είναι αγγούρια, λάχανο και βότανα. Θα χρειαστείτε φυτικό λάδι για ανεφοδιασμό. Το απογευματινό σνακ εκείνη την ημέρα αποτελείται από δύο φρέσκα αγγούρια και ένα δείπνο - σαλάτα λαχανικών (πιπεριές, βότανα και αγγούρια).

Την τρίτη ημέρα, το μενού "Αγαπημένη διατροφή" περιέχει υγρά τρόφιμα. Για πρωινό μπορείτε να ετοιμάσετε 200 ml milkshake και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη. Και για το δεύτερο πρωινό, 200 ml γάλακτος πρέπει να πίνουν. Το μεσημεριανό γεύμα εκείνη την ημέρα αποτελείται από 150 ml ζωμού κοτόπουλου και ένα απογευματινό σνακ - 200 ml κεφίρ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 200 ml γάλακτος με δείπνο.

Το μενού για την τέταρτη ημέρα της διατροφής είναι φρουτώδες. Ως εκ τούτου, πρέπει να έχετε 2 πορτοκάλια για πρωινό και γκρέιπφρουτ για μεσημεριανό γεύμα. Για μεσημεριανό γεύμα, μπορείτε να φτιάξετε μια φρουτοσαλάτα που αποτελείται από ακτινίδιο, μήλα και πορτοκάλι. Και για ένα απογευματινό σνακ, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αχλάδι ή ένα μήλο. Το δείπνο εκείνη την ημέρα αποτελείται από γκρέιπφρουτ.

Το μενού της πέμπτης ημέρας της "αγαπημένης" διατροφής είναι πρωτεΐνη. Για πρωινό, συνιστάται να βράσετε δύο αυγά και να πιείτε ένα φλιτζάνι πράσινο ή μαύρο τσάι χωρίς ζάχαρη. Για το δεύτερο πρωινό, μπορείτε να μαγειρέψετε 200 γραμμάρια βραστό ψάρι. Και για μεσημεριανό γεύμα - 150 γραμμάρια βραστό στήθος κοτόπουλου χωρίς αλάτι και 100 γραμμάρια βραστά μπιζέλια.

Ένα απογευματινό σνακ αυτήν την ημέρα μπορεί να αποτελείται από 100 γραμμάρια τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά. Και το δείπνο ολοκληρώνει τη διατροφή. Για το σκοπό αυτό, 100 g σκληρού τυριού είναι κατάλληλα για αλμυρές ποικιλίες.

Έκτη ημέρα του "αγαπημένου" ποτού διατροφής ξανά. Το μενού είναι πολύ απλό. Το πρωινό αποτελείται από 200 ml κεφίρ και ένα φλιτζάνι πράσινο ή μαύρο τσάι. Ως δεύτερο πρωινό μπορείτε να πιείτε 200 ml φρέσκου χυμού γκρέιπφρουτ.

Για μεσημεριανό γεύμα, συνιστάται η προετοιμασία 200 ml ζωμού κοτόπουλου χωρίς αλάτι και μπαχαρικά. Και για ένα απογευματινό σνακ, 200 ml milkshake είναι καλό. Το δείπνο εκείνη την ημέρα αποτελείται από 200 ml γάλακτος. Συνιστάται να πίνετε τσάι χωρίς ζάχαρη μεταξύ των γευμάτων.

Για να βγείτε από την "αγαπημένη" διατροφή, πρέπει να έχετε 2 αυγά και πράσινο τσάι για πρωινό και φρούτα για μεσημεριανό γεύμα. Συνιστάται να προετοιμάσετε ελαφριά σούπα ρυζιού για μεσημεριανό γεύμα και σαλάτα λαχανικών για δείπνο. Πίνετε ακόμα νερό όλη την ημέρα.