Best δίαιτες για γρήγορη απώλεια βάρους στο σπίτι

Εύκολη δίαιτα για την απώλεια βάρους – το όνειρο εκατομμυρίων γυναικών. Πολλοί ονειρεύονται να χάσει βάρος, όχι μόνο εύκολη, αλλά και πολύ γρήγορα, έως και 10 κιλά σε μια εβδομάδα και ακόμα περισσότερα.

Η επιθυμία είναι κατανοητό, αλλά δεν είναι απολύτως λογικό. Μετά από όλα, ο άνθρωπος κερδίζει βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν πολλές δίαιτες για γρήγορη απώλεια βάρους, είναι εξοικειωμένοι με τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

η καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους

Αλλά πριν πάτε για μια γρήγορη δίαιτα για να καταλάβετε, με βάση το τι ή το ένα ή το άλλο σύστημα. Επιπλέον, οι διατροφολόγοι δεν προτείνω να χρησιμοποιήσετε αυτά τα συστήματα τακτικά.

Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα, δίαιτες σωστά

Υπό την ταχεία απώλεια βάρους συχνά σημαίνει ταχεία απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το βάρος αλλάζει με ταχείς ρυθμούς λόγω των ακόλουθων παραγόντων:

 1. Η διαταραχή της ισορροπίας νερού. Το σώμα αποτελείται από 60% νερό. Μια μείωση του βάρους πάνω από 1 κιλό την εβδομάδα δείχνει μια απώλεια σωματικού νερού και όχι λίπους του σώματος;
 2. Την κίνηση του εντέρου. Είναι προφανές ότι στο έντερο σε μεγάλους αριθμούς, υπάρχουν απομεινάρια των αχώνευτος τροφίμων, το βάρος τους μπορεί να φτάσει τα 10 kg. Μια δίαιτα με στόχο τον καθαρισμό των εντέρων, βοηθά να αποβάλει τις τοξίνες, και έτσι να επιτύχουμε γρήγορη απώλεια βάρους.

Απώλεια σωματικού λίπους συμβαίνει πολύ αργά. Ως εκ τούτου, γρήγορη δίαιτα, συνήθως δεν δίνουν ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους. Μετά την αποκατάσταση της ισορροπίας του νερού και το περιεχόμενο του εντέρου βάρος και πάλι.

Είναι σημαντικό όχι μόνο να χάσετε βάρος γρήγορα, αλλά με ασφάλεια. Για να το κάνετε αυτό σωστά, ακολουθήστε όλους τους κανόνες για τη γρήγορη δίαιτες.

 1. Συντονισμός με έναν ειδικό. Εντελώς υγιείς ανθρώπους όχι, δεν είναι ο καθένας ξέρει για τα προβλήματα υγείας τους. Πριν ξεκινήσετε να τηρούν ένα ή το άλλο από το ηλεκτρικό σύστημα θα πρέπει να ελέγχεται από έναν γιατρό για να συμβουλευτείτε ένα διατροφολόγο, για να συζητήσει μαζί του τα κύρια σημεία της διατροφής.
 2. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα γρήγορο αποτέλεσμα μονο ως προς την τήρηση εμπειρογνώμονες συστήσει να παίρνετε ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα. Αυτό θα επιτρέψει στο σώμα με περιορισμένη δύναμη να αποκτήσετε όλα τα μέταλλα και θρεπτικά συστατικά.
 3. Υψηλή αποδοτικότητα δείξει διατροφή σε συνδυασμό με φυσική δραστηριότητα. Όχι κατ ' ανάγκη να βιαστούμε να γυμναστήρια και κέντρα υγείας, ειδικά επειδή όχι ο καθένας έχει τέτοιες ευκαιρίες. Αρκετό για να δώσει το Ασανσέρ και ανεβείτε τις σκάλες με τα πόδια και τα ταξίδια με τη δημόσια συγκοινωνία προς εργασία για την αντικατάσταση Πεζοπορία.
 4. Ένα σημαντικό σημείο είναι η σωστή διατροφή. Να μην βλάψει το σώμα, για να επιστρέψετε σε μια κανονική διατροφή είναι σταδιακά. Δεν θα επιτρέψει το αναχώρησε για να επιστρέψει κιλά. Συνιστάται να κολλήσει με μια ισορροπημένη διατροφή και να ακολουθούν τους κανόνες του φαγητού.

Πιο γρήγορες δίαιτες έχουν ένα πράγμα από κοινού – μια σημαντική μείωση της θερμιδικής πρόσληψης. Αυτό οδηγεί σε απώλεια μυών, επειδή το σώμα παίρνει ενέργεια από τους μυς.

Η έλλειψη αλατιού σε πολλές δίαιτες προκαλούν προσωρινή αφυδάτωση. Αυτά τα προβλήματα είναι αμαρτία διατροφή χωρίς αλάτι. Για να διατηρήσει το μυ κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους, θα πρέπει να καταναλώνουν πολλές πρωτεΐνες. Μια μέτρια ποσότητα αλατιού για να λύσει το πρόβλημα της αφυδάτωσης.

Αποτελεσματική δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους

Γρήγορα και αποτελεσματικά να μειώσουν το βάρος βραχυπρόθεσμα επιτρέπουν σε δύο δημοφιλείς δίαιτες:

 • κεφίρ;
 • το φαγόπυρο.
γιαούρτι για την απώλεια βάρους

Το κεφίρ επιλογή δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα, αυτό το γάλα που έχει υποστεί ζύμωση ποτό χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, σας επιτρέπει να χάσετε βάρος σε μια εβδομάδα μέχρι 7 κιλά. Ιδιαίτερα αισθητή αποτέλεσμα σε άτομα των οποίων το βάρος του ήταν πολύ υψηλότερο από την κανονική τιμή. Για να υποστηρίξει αυτό το σύστημα εύκολα στο σπίτι.

Διατροφή για το κεφίρ είναι απλή και ανέξοδη. Η ουσία της έγκειται στο γεγονός ότι κάθε 2-3 ώρες για να πιείτε ένα ποτήρι γιαούρτι. Μόνο για την ημέρα που θα απαιτούν περισσότερα από 1,5 λίτρα ποτό. Στα διαστήματα της θαμπό κρίσεις πείνας θα επιτρέψει σε σκέτο νερό.

Φαγόπυρο διατροφή παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα, αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μονο-διατροφή. Αυτά τα δημητριακά είναι πολύ υγιεινό και νόστιμο, αλλά και την προετοιμασία της, προκειμένου να την απώλεια βάρους δεν είναι, ως συνήθως. Ένα ποτήρι φαγόπυρο γεμάτη με βραστό νερό, το δοχείο με το καπάκι του και έφυγε μέσα σε μια νύχτα.

Αυτή η έκδοση του μαγειρέματος που θα επιλεγεί, επιτρέπει να κρατήσετε όλες τις χρήσιμες ουσίες που είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος. Κουάκερ μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε στιγμή, όταν η εμφάνιση της πείνας. Ποτά που μπορεί να καταναλωθεί – βότανα και πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη, σκέτο νερό.

Αυτά τα δύο γρήγορα διατροφή είναι πολύ αποτελεσματική στο συγκρότημα. Πολλοί έχουν καλά αποτελέσματα με την κατανάλωση φαγόπυρο με το γιαούρτι. Δεν θα πρέπει να πειραματιστείτε με αυτές τις δίαιτες για τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα. Δεν μπορεί να πιει πολύ το κεφίρ σε προβλήματα υγείας.

Δίαιτα χωρίς δίαιτα: απώλεια βάρους χωρίς περιορισμούς

Η υγιεινή επιλογή ήταν, και εξακολουθούν να χάσουν βάρος χωρίς να το αφύσικο περιορισμοί στη διατροφή και δραματικές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Προκειμένου για το σώμα δεν ανταποκρίθηκε στην απώλεια βάρους, όπως μια αγχωτική κατάσταση, είναι απαραίτητο να φέρει το περιττό λίπος και το νερό με φυσικό τρόπο. Ο πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικό είναι το μασάζ R-Λείο.

Αυτό το μασάζ είναι συχνά συνιστάται σε άτομα που για λόγους υγείας ή άλλους λόγους, δεν μπορεί να πάει σε μια διατροφή. Το αποτέλεσμα για το μάθημα θα είναι το ίδιο όπως μετά από μια πλήρη απώλεια βάρους. Κατά μέσο όρο, κατά τη διάρκεια των 6 έως 10 διαδικασίες ένδυσης μέγεθος μειώνεται κατά 1-2 μονάδες.

er-slick αδυνατίσματος

Er slik απομακρύνει την περίσσεια υγρών από το σώμα και ενεργοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες. Κατά συνέπεια, είναι φυσικό να απαλλαγούμε από τα περιττά σώμα "έρμα", χωρίς επιβλαβείς επιπτώσεις στους μυς ότι η ακατάλληλη διατροφή θα εξαφανιστούν μαζί με το σωματικό λίπος.

Η καλύτερη δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους

Το θρυλικό Hollywood διατροφή εξακολουθεί να απολαμβάνει μεγάλη αγάπη των γυναικών. Υπάρχει ένας μύθος ότι αυτό το σύστημα έχει χάσει διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Ρεν Zellweger, η Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς, η Νικόλ Κίντμαν. Μας αρέσει είτε όχι, μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή, αλλά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προκύπτουν από αστέρια του Χόλιγουντ κύκλους γύρω από το κεφάλι του που θέλουν να χάσουν βάρος.

Η ουσία της δίαιτας είναι να μειώσει σημαντικά την πρόσληψη 800 θερμίδες την ημέρα, και ο αποκλεισμός από τη διατροφή των λιπών και των υδατανθράκων. Φυσικά, από τη σωματική άσκηση, έτσι το θερμιδικό περιεχόμενο είναι απίθανο να είναι αρκετό απλώς για να διατηρηθεί η κανονική λειτουργία.

Είναι μια πρωτεϊνική δίαιτα που βασίζεται περιέχει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη. Επιτρέπεται να τρώνε κρέας, ψάρια και θαλασσινά. Αποκλείονται τελείως από τη διατροφή όλα τα μπαχαρικά και τα αλκοολούχα ποτά. Αρχικά το μενού από το σύστημα αυτό εμφανίστηκε κυρίως τα θαλασσινά, τα τρόφιμα, η συνήθης για τα αστέρια.

Επί του παρόντος, το Hollywood δίαιτα πολύ έχει αλλάξει, έχει προσαρμοστεί στις πραγματικότητες του κοινού ανθρώπου. Τη σύνθεση των τροφίμων και την περιεκτικότητά τους σε θερμίδες είναι πολύ διαφορετικές, αλλά η απόδοση παραμένει αρκετά υψηλή. Να επιμείνουμε σε αυτό δεν πρέπει να είναι περισσότερο από επτά ημέρες.

Το πρωινό σε αυτό το σύστημα δεν παρέχεται. Διατροφή, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο είναι αρκετά φτωχή. Μενού δείγμα Γεύμα σε πακέτο τα εξής:

 • αυγά βραστά με σαλάτα ντομάτα, καφές;
 • βραστά αυγά ορτυκιού, γκρέιπφρουτ;
 • σαλάτα λαχανικών και αυγών *
 • φρουτοσαλάτα;
 • βραστό στήθος κοτόπουλου, τα εσπεριδοειδή, το τσάι.

Για δείπνο μπορείτε να ετοιμάσετε:

 • το τυρί με το τσάι.
 • το βραστό κρέας και σαλάτα αγγούρι;
 • στον ατμό ψάρι με σαλάτα;
 • φρουτοσαλάτα.

Γρήγορη δίαιτα για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές

Για να μειωθεί ο όγκος τέλεια ειδική διατροφή, η οποία έχει ορισμένες αρχές. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να τηρούν τους ακόλουθους κανόνες:

 1. Για να δημιουργήσετε ένα αρνητικό ενεργειακό ισοζύγιο θα πρέπει να περιορίζεται αυστηρά στο ποσό των τροφίμων που καταναλώνονται.
 2. Για την αύξηση της θερμιδικής πρόσληψης. Έτσι, είναι απαραίτητο να υπολογίσει το ποσό των θερμίδων που είναι αναγκαία για τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος.
 3. Ένα ισορροπημένο σιτηρέσιο. Ενώ η διατήρηση της προσφοράς θα πρέπει ποτό βιταμίνη-ορυκτό συγκροτήματα.
 4. Τα γεύματα θα πρέπει να είναι συχνή, αλλά σε ελάχιστες ποσότητες. Υποχρεωτική έγκυρη άσκηση.
διατροφή για την απώλεια βάρους

Κατά τη διάρκεια της περιόδου συντήρησης διατροφή πρέπει να εγκαταλείψουμε τη χρήση της ζαχαροπλαστικής και γλυκά, το λευκό ρύζι και πατάτες, το αλκοόλ και τα αναψυκτικά, fast food και τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, ημιτελικών και τελικών κατάστημα-αγόρασε σάλτσες και χυμούς. Αν είναι δυνατόν, θα πρέπει να σταματήσετε το Κάπνισμα.

Πριν ξεκινήσετε δίαιτα για την απώλεια βάρους κοιλιών και οι πλευρές θα πρέπει να πραγματοποιήσει προπαρασκευαστικές εργασίες, οι οποίες έχουν ως εξής:

 • κάθε βήμα και κάθε μέρα θα πρέπει να είναι αυστηρά βαμμένο. Εάν έχετε μια οικογένεια, θα πρέπει αυστηρά να διακρίνει τη δύναμη να καθορίσει τι θα πρέπει να χάσουν βάρος.
 • η αγορά των προϊόντων θα πρέπει να αντιμετωπιστεί εκ των προτέρων για να αποφύγετε τον πειρασμό να αγοράσετε πάρα πολύ;
 • θα πρέπει να κρατήσει ένα ημερολόγιο και να καταγράφει σε αυτό τα αρχικά δεδομένα και το αναλυτικό μενού για την ημέρα, καθώς και τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί. Μπορείτε να επικολλήσετε τη φωτογραφία σας και να κάνει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις.

Μια θετική στάση είναι απαραίτητη! Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η διατροφή δεν είναι βαρέων καθηκόντων, αλλά και την ευκαιρία να έρθει το νέο.

Πριν από την εφαρμογή οποιαδήποτε αυστηρό σύστημα θα πρέπει να αναζητήσουν τη συμβουλή του γιατρού.

Τους περιορισμούς των τροφίμων σε αυτό το σύστημα είναι μεγάλες, γι ' αυτό δεν συνιστάται να το κολλήσει σε προβλήματα υγείας.

Κατά προσέγγιση ημερήσιο σιτηρέσιο μπορεί να είναι ως εξής:

 1. Πρωινό: ένα πορτοκάλι και το γιαούρτι, το τυρί και Μήλο.
 2. Γεύμα: σούπα λαχανικών, το αυγό και το τυρί.
 3. Βραδινό: βραστό μοσχάρι και φασόλια, θαλασσινά και σαλάτα αγγούρι.
 4. Σνακ: φρούτα.

Αυστηρή δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους στο σπίτι

Στο σπίτι μπορείτε να ρίξει γρήγορα έως και 3 επιπλέον κιλά σε τρεις μέρες, χρησιμοποιώντας το Express δίαιτα. Το μενού του είναι τα εξής:

1 ημέρα – μερικά γεύματα λέει μια ψητή σε αλουμινόχαρτο κοτόπουλο. Το δέρμα δεν πρέπει να καταναλώνεται.

Ημέρα 2 – τρία γεύματα φάει ένα κομμάτι βραστό κρέας (300 γραμμάρια).

3 ημέρα – το ποτό. Μπορείτε μόνο να πιείτε τον καφέ χωρίς ζάχαρη.

Η αποτελεσματικότητα της δίαιτας πολύ υψηλό, αλλά την τρίτη ημέρα, μπορείτε να αισθανθείτε ζάλη και αδυναμία.

Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν θα μείνουμε με τρεις ημέρες χορτοφαγική δίαιτα. Την πρώτη και την τελευταία ημέρα της δίαιτας είναι παρούσα μόνο σε φρέσκα λαχανικά και ψητά και λαχανικών, τη διατροφή της δεύτερης ημέρας περιλαμβάνει φρούτα. Μπορείτε να πιείτε το τσάι και τα αφεψήματα, καφές.

Δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους 10 kg

Όταν η απότομη απώλεια βάρους συχνά μειώνει την ένταση του ήχου από τα μέρη του σώματος που το χρειάζονται. Αρχίζει να αφαιρέσει το λίπος από το πρόσωπο και το Στήθος, τους γλουτούς, και στη συνέχεια να χάσετε βάρος στο στομάχι και τα πόδια.

Για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα των 10 ή περισσότερα κιλά σε μια εβδομάδα θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην σωματική άσκηση και μασάζ προβληματικές περιοχές.

Υπερβολικά ταχεία καύση του σωματικού λίπους οδηγεί στο γεγονός ότι κατά την μετάβαση σε κανονικό φαγητό πολύ γρήγορα επέστρεψαν. Πρέπει να είναι πολύ χρόνο για να βγει από μια τέτοια δίαιτα, το σώμα το χρόνο να συνηθίσει το νέο σας βάρος. Οι πιο δημοφιλείς δίαιτες για γρήγορη απώλεια βάρους για 10 κιλά τα εξής:

 • Τεμπέλης διατροφή. Αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος για να αφαιρέσει το λίπος σε στενούς χώρους, δεν απαιτεί αυστηρούς περιορισμούς. Η απώλεια βάρους είναι λόγω της χρήσης μεγάλων ποσοτήτων νερού.

Το θέμα είναι να πιείτε το αμέσως μετά το ξύπνημα και πριν από το φαγητό τουλάχιστον ένα ποτήρι νερό. Μπορείτε να πιείτε νερό με λεμόνι, αν υπάρχουν προβλήματα στο στομάχι.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το καθαρισμένο νερό ή εμφιαλωμένο, χωρίς φυσικό αέριο. Ανά ημέρα θα πρέπει να πίνουν περίπου 3 λίτρα νερό. Η δίαιτα διαρκεί για ένα μήνα, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη μετά την πρώτη εβδομάδα.

 • Κοινή δίαιτα γρήγορη δράση είναι η διατροφή χωρίς υδατάνθρακες. Ωστόσο, για 10 ημέρες να επιμείνουμε σε αυτό δεν συνιστάται. Η ουσία του είναι να μειώσει την ποσότητα των υδατανθράκων στη διατροφή, η βάση του μενού είναι η πρωτεΐνη προϊόντα.

Αυτό το σύστημα σας επιτρέπει να χάσετε βάρος χωρίς να θυσιάζει τη μυϊκή μάζα, επειδή η δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες τρόφιμα – κρέας, τα αυγά, το τυρί. Όταν πρόκειται για τη διατήρηση θα πρέπει να πίνετε άφθονο νερό για να πρωτεΐνες αφομοιώσει καλύτερα.

Εύκολη δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους

εύκολη δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους

Θα πρέπει να αναρωτηθούμε κατά πόσον η αρχή του φωτός δίαιτα; Μετά από όλα, κάθε δίαιτα περιλαμβάνει τη μείωση της πρόσληψης θερμίδων ή να μειώσετε την ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνονται.

Εύκολα σεβαστή συστήματα, τα οποία δεν περιορίζουν το φαγητό τους ανθρώπους. Χρησιμοποιούν απλές προϊόντα που μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα.

Το πρόσωπο που μεταφέρει τα τρόφιμα εύκολα και δεν υποφέρουν από αυτό. Τι δίαιτα μπορεί να ονομάζεται φως;

Ελαφριά διατροφή θα πρέπει να επικεντρώνεται στην ασφαλή απώλεια βάρους – όχι περισσότερο από 3-4 κιλά ανά μήνα. Αυτή η απώλεια βάρους θα είναι αργή αλλά αποτελεσματική. Δείγμα μενού για εύκολη δίαιτες για την απώλεια βάρους τα εξής:

 1. Πρωί: βρώμη σε νερό με ψιλοκομμένα φρούτα (αχλάδι, Μήλο), ένα Φλιτζάνι πράσινο τσάι *
 2. Το δεύτερο Πρωινό: ένα ποτήρι κεφίρ ή φυσικό γιαούρτι?
 3. Μεσημεριανό: σούπα πουρέ λαχανικών, σούπα, σαλάτα, ψάρι ατμού, του χυμού φρούτων
 4. Απογευματινό σνακ: φρούτο ή μια χούφτα ξηρούς καρπούς;
 5. Δείπνο: βρασμένο φαγόπυρο με μια σαλάτα από τα λαχανικά.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ποιο είναι το μέγεθος της μερίδας θα πρέπει να επιλεγεί μεμονωμένα, αλλά η ποσότητα του κρέατος ή γαρνίρετε δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 250 γραμμάρια. Αν ένα άτομο έχει συνηθίσει να τρώει πολύ, η ποσότητα των τροφίμων θα πρέπει να κερδίσει σε βάρος των λαχανικών, μειώνοντας σταδιακά την ποσότητα.

Αυτό θα επιτρέψει το στομάχι να συρρικνώνεται. Χρήσιμα πριν από το γεύμα για να πιει νερό, αυτό θα σας επιτρέψει να τρώτε λιγότερο και πιο γρήγορα για να πάρει αρκετό.

Σημαντικό σημείο – διατηρώντας μια αυστηρή περιοριστική δίαιτα, θα πρέπει να παρακολουθεί στενά το έργο του εντέρου. Αυτό θα επιτρέψει τον αποτελεσματικό καθαρισμό και για να αποφευχθούν περιττά προβλήματα.

Γρήγορη δίαιτα που θα σας βοηθήσει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να προετοιμάσει την εικόνα σας για μια αξέχαστη ημέρα. Αλλά αυτό είναι μάλλον ένα μέτρο έκτακτης ανάγκης, και συχνά καταφεύγουν σε αυτό δεν είναι απαραίτητο, επειδή τα μειονεκτήματα των περιοριστικών δύναμη είναι σημαντική.