23 αποτελεσματική διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα καταστήσει ευκολότερη

πώς να χάσετε βάρος στο σπίτι

Το πιο σημαντικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν πρέπει να ορίσετε τον εαυτό του μεγάλο στόχους και να επιλέξετε τέτοιου είδους δίαιτες, που θα σας φέρει χαρά.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να χάσετε βάρος μόνιμα και χωρίς να βλάψει την υγεία από το να τρως λιγότερο, να δώσει προτεραιότητα σε ορισμένα τρόφιμα και την άσκηση. Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους, η απόρριψη από τη συνήθη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μετατρέπεται σε πραγματικό βασανιστήριο, το άρθρο λέει BuzzFeed.

Η δημοσίευση μίλησε με τους εμπειρογνώμονες πιστοποιημένων διατροφολόγων, οι εμπειρογνώμονες σχετικά με την υγιεινή διατροφή και τη φυσική-εκπαιδευτές - και εξέδωσε συμβουλές με βάση την εμπειρία των ειδικών που θα κάνουν τη μετάβαση στο νέο καθεστώς, λιγότερο επώδυνη, το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο και θα εξαλείψει το αίσθημα της πείνας και θλίψη. Συμβουλές είναι αποσπάσματα εμπειρογνώμονες που μίλησαν με τη δημοσίευση.

1. Ό, τι και να κάνεις, μην καταφεύγουν σε "detox" και "να καθαρίσει το σώμα"

"Δεν μπορεί να προκαλέσει τον όλεθρο στο σώμα σας και πραγματικά να είναι πολύ ανθυγιεινό. Αποφύγετε προϊόντα που υπόσχονται να χάσετε βάρος μετά το "7-day detox ή 30 ημερών καθαρισμό του εντέρου". Οι έμποροι πωλούν τα προϊόντα αυτά υπό το σύνθημα ότι οι άνθρωποι θα είναι πιο υγιείς, πιο λεπτό, πιο ευτυχισμένοι και πιο ελκυστικά μετά την κατανάλωση αυτών των προϊόντων. Ποτέ δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι μόνο καθαρίζει μια ισορροπημένη διατροφή που ακολουθείς συνεχώς"

2. Δεν φυλάξει τον εαυτό του από οτιδήποτε προϊόντων

"Όταν δημιουργείτε μια λίστα με τα απαγορευμένα τρόφιμα που θέλετε να φάτε συνεχώς. Και στη συνέχεια, αν το χάσεις και να φάει μια μπουκιά, μπορεί να περιλαμβάνει ένα μηχανισμό "δεν μπορώ, λοιπόν, που θα τρώνε τα πάντα."

Αντ ' αυτού, μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να απολαύσετε το φαγητό. Αλλά να το κάνουμε με σύνεση και να είστε σίγουρος ότι θέλετε πραγματικά να φάτε αυτό το κομμάτι. Και όχι μόνο επειδή το φαγητό είναι κοντά και δεν μπορεί να φτάσει"

3. Δοκιμάστε τουλάχιστον ένα γεύμα την ημέρα για να κάνουν πιο υγιεινές

"Συχνά δουλεύω με τους πελάτες που θέλουν να κάνουν τα πάντα με τη μία. Λειτουργεί μόνο για λίγους, αλλά οι περισσότεροι πρέπει να ξεκινήσει από κάπου. Ρωτήστε τον εαυτό σας: "Αν μπορώ να αλλάξω μόνο ένα γεύμα, τι ακριβώς πρέπει να κάνω αλλαγή που περισσότερο από οτιδήποτε θα επηρεάσει εμένα;". Και θα ξεκινήσω με αυτό.

Είναι συνήθως πιο εύκολο να αλλάξετε το Πρωινό σας, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι απλά να το αγνοήσουμε ή να κλέψει ένα άχρηστο Καλούδια. Ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε το Πρωινό για να βεβαιωθείτε ότι είναι ισορροπημένη με πρωτεΐνες, λίπος και υδατάνθρακες, είναι να αρχίσετε να τρώτε δύο αυγά, τα οποία θα παρέχουν την απαραίτητη πρωτεΐνη και το λίπος. Και για να προσθέσουμε ένα φρούτο ή μισό Φλιτζάνι πατάτες τηγανιτές που θα δώσει η γράμμωση"

4. Όταν πρόκειται για την άσκηση, να θυμάστε: το λιγότερο είναι περισσότερο

προπόνηση για απώλεια βάρους

"Αυτό σημαίνει: 1. Μην αρχίζεις αμέσως με βαριές και έντονες προπονήσεις. 2. Ξεκινήστε με τουλάχιστον δύο προπονήσεις στο γυμναστήριο την εβδομάδα και κουράγιο για 3-4 εβδομάδες, μην το δοκιμάσετε αμέσως να φορτώσει 4-5 προπονήσεις την εβδομάδα.

Το συντομότερο μπορείτε να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να πάτε 2 φορές την εβδομάδα τακτικά, πάω με τρεις προπονήσεις την εβδομάδα και να κρατήσει αυτό το ρυθμό για τουλάχιστον ένα μήνα πριν να προσθέσετε άλλη μια μέρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε γρήγορα και δεν αφήνουν την αίθουσα"

5. Πεζοπορία σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που προβλέπονται για ειδικές περιπτώσεις και για διακοπές

"Το μαγείρεμα στο σπίτι σημαίνει περισσότερα φρέσκα τρόφιμα, τα οποία γενικά θα είναι πιο θρεπτικά και χαμηλότερο σε θερμίδες από ό, τι τρώτε σε ένα καφέ ή να παραγγείλετε ένα σπίτι"

6. Αν έχετε τη συνήθεια να κάνει μια λίστα με πράγματα – κατάρτισης θα πρέπει να είναι στην ενότητα "σύνδεση"

"Πολλοί άνθρωποι κάνουν λίστες για την ημέρα. Και έχουν μια διάκριση μεταξύ "απαραίτητα" και "ίσως". Θεωρώ αποτελεσματική για να κάνει προπόνηση σας στην κατηγορία των "κατ ' ανάγκην", στην οποία περίπτωση, χωρίς την οποία δεν έχω το δικαίωμα να πάω για ύπνο.

Νομίζω ότι πραγματικά βοηθάει, επειδή μπορείτε να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στην εκπαίδευση, το μυαλό σου αρχίζει να τα αντιληφθεί ως υποχρεωτική και αναπόφευκτη έργο"

7. Προσπαθήστε να μην μετατρέψει όλα τα διαλείμματα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας στο σνακ

"Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη δουλειά για να πάρει κάτι να φάει. Και όχι απαραίτητα επειδή από την πείνα, αλλά μόνο από την επιθυμία να ξεφύγει από την επιφάνεια εργασίας για μια στιγμή. Αντί να τρώτε όταν δεν είστε πεινασμένοι, ξύπνα, πιες λίγο νερό, να μιλήσουμε με τους συναδέλφους και να πάρει πίσω στη δουλειά. Έτσι θα ξεκουραστώ και να ξεχάσεις το φαγητό, το οποίο είναι πραγματικά πάρα πολύ και ήθελε"

8. Να προσπαθήσουμε να σκεφτούμε περισσότερο για το τι είναι το φαγητό σου και γιατί

"Πρώτον, σκεφτείτε τι οφέλη θα φέρει σνακ: αφηρημένος; Νιώθεις χαρά ή ευχαρίστηση; Φοβάμαι να νιώθω πείνα; Αν φας όχι εξαιτίας της πείνας, και ακόμη και να επιλέξετε πολύ υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, νομίζω ότι σχετικά με το τι τρώτε. Πιο συνετή επιλογή από σνακ, όχι μόνο θα προσθέσει επιπλέον θερμίδες, αλλά θα επιστρέψει τη συνήθεια να τρώτε μόνο όταν είστε πεινασμένοι και σταματήστε να τρώτε όταν αισθάνεστε χόρτασε.

Ξεκινήστε με το γεγονός ότι η ακύρωση τουλάχιστον ένα σνακ καλό είναι ότι όταν τρώτε από ανία ή γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι πριν από το τέλος της ημέρας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αρνηθεί οποιαδήποτε επιπλέον σνακ μια φορά, αλλά ακούγεται σαν βασανιστήριο, έτσι αρνούνται να ξεκινήσετε από το αγαπημένο σας γλυκό σνακ ή μπισκότα και να την αντικαταστήσει με ξηρούς καρπούς, φρούτα, κ. λπ."

9. Προσπαθήστε να κάνετε το νερό σας με το αγαπημένο σας ποτό

"Προσπαθήστε να αντικαταστήσετε τουλάχιστον ένα ποτό με ζάχαρη (αναψυκτικά, χυμούς, καφέ με ζάχαρη, κ. λπ.) την ημέρα με νερό (ή νερό με φρούτα, ή απλό μεταλλικό νερό με φυσικό αέριο, διαφοροποίηση). Και σταδιακά να αντικαταστήσει όλα σας τα ζαχαρούχα ποτά με νερό. Ως μπόνους, να πάρει την καλύτερη πέψη και την καλή υγεία"

10. Κάνω προπόνηση δύναμης

"Καρδιο κατάρτισης, όπως και το ζήτημα της απώλειας βάρους, αλλά η δύναμη της κατάρτισης θα σας βοηθήσει να χτίσετε μυϊκή κορσέ που θα επιταχύνει το μεταβολισμό σας, και αυτό θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες. Αν θέλετε πραγματικά αποτελέσματα, η προπόνηση δύναμης θα πρέπει να είναι μια εβδομαδιαία "mix" προπονήσεις"

11. Επικοινωνούν με σκόπιμη άνθρωποι με μεγάλη δύναμη της θέλησης που έχουν τους ίδιους στόχους

"Γίνετε μέλος της κοινότητας, όπου οι άνθρωποι είναι Ενωμένοι με ένα γκολ και να επιτευχθεί ο στόχος κοινού. Όταν δεν έχεις ανθρώπους που παρακολουθούν την διαδικασία της απώλειας του βάρους, ο στόχος μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα Φάντασμα αν ορίσετε ένα γκολ και να το κρατήσουμε μυστικό και, στη συνέχεια, όταν φτάσει, κανείς δεν θα το μάθει ποτέ.

Αλλά αν υπάρχει μια ομάδα από ομοϊδεάτες τους ανθρώπους, θα σας εμπνεύσει για να πετύχει και να καυχηθεί γι 'αυτούς"

12. Μάθετε για το τυποποιημένο μέγεθος των μερίδων και να το συγκρίνετε με το πόσο τρως

"Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο τρώνε κατά τη διάρκεια της ημέρας και πόσο θερμίδες. Σε Γενικές γραμμές, όλοι έχουν την τάση να τρώνε περισσότερο από ό, τι θέλετε ή νομίζετε. Είναι χρήσιμο να μετρήσετε πόσο τρως. Δεν χρειάζεται να ζυγίζεις το φαγητό σας όλη την ώρα – μπορεί να είναι βαρετό. Απλά να το κάνεις 1-2 μέρες για να καταλάβεις πόσο τρώτε.

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτό (το μάτι) μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο, στην πραγματικότητα δεν τρώνε συχνά δύο ή και περισσότερες κουταλιές της σούπας. Ίδιο με το κρέας και άλλα προϊόντα, κάποτε ζύγιζε, γνωρίζετε ήδη τι η θέα είναι, για παράδειγμα, 200 γραμμάρια κρέας. Και εγώ θα σας δείξει πώς να προχωρήσουμε"

13. Αγοράσουν κάποιο δροσερό σπορ ρούχα

"Αγοράσετε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια για Τρέξιμο ή φόρμα. Ίσως τετριμμένο, αλλά λειτουργεί. Νιώθεις σαν ντυμένος. Θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να τα πόδια σας νέα πράγματα."

14. Οργανώστε το πρωί, ώστε έδωσε την ενέργεια για όλη την ημέρα με την επιθυμία για μια υγιή επιλογή

"Στην αρχή της ημέρας, παίζει σημαντικό ρόλο στην υγιεινή διατροφή και τη σωματική καθεστώς συμμόρφωσης. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε ένα υγιεινό πρωινό, που θα υποστηρίξει την επιθυμία σας για έναν υγιεινό τρόπο ζωής καθ ' όλη την ημέρα. Πάντα να φορτίζετε το πρωί για ένα υγιές μέρα.

Επισημάνετε το πρωί 15 λεπτά που σας βοηθά να αισθάνονται καλά. Μπορεί να είναι πολύ απλά πράγματα, όπως το να πίνει τσάι με τζίντζερ, να κάνω μερικές ασκήσεις stretching για 5 λεπτά ή να δώσουν προσοχή στην αναπνοή. Μπορείτε να επιλέξετε το διαλογισμό ή την ανάγνωση."

15. Φάτε μια μερίδα πράσινα λαχανικά, τρεις φορές την ημέρα

λαχανικά για την απώλεια βάρους

"Αυτή είναι η πιο χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά λαχανικά. Θα σας βοηθήσει γρήγορα να αισθανθούν πλήρεις και να δώσει στο σώμα τα απαραίτητα στοιχεία για την καλύτερη υγεία"

16. Προσθέστε ελάχιστα επεξεργασμένα φυτικά τρόφιμα στη διατροφή σας

"Γνωρίζουμε ότι σχεδόν κανείς στην Αμερική δεν τρώνε αρκετά λαχανικά, φρούτα, όσπρια και δημητριακά ολικής αλέσεως. Αλλά αυτά τα τρόφιμα είναι πιο θρεπτικά, μας δίνει ένα αίσθημα ικανοποίησης από το φαγητό και σας βοηθά να αφαιρέσετε από τη διατροφή λιγότερο χρήσιμα πράγματα. Επιπλέον, τρώγοντας μεγάλες ποσότητες από φυτικές τροφές έχουν θετική επίδραση στο περιβάλλον και τα ζώα. Όταν συνειδητά κάνετε αλλαγές σε συνήθειες που όχι μόνο δεν μας ωφελεί, θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου"

17. Βεβαιωθείτε ότι τα γλυκά δεν ήταν στο χέρι

"Η αλήθεια είναι ότι τρώμε τα πάντα που παίρνει κάτω από ένα χέρι. Αν στο χέρι είναι πάντα βλαβερά τρόφιμα που θα καταναλώνουν. Αν η πρόσβαση στην περιοχή είναι πάντα νόστιμο, φυσικά, ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα, τότε θα απορροφήσει αντί για γλυκά ή granola μπαρ. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κρατήσει πίσω, για να σταματήσει είναι απαραίτητο μόνο στο κατάστημα, όταν μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα για μια εβδομάδα"

18. Μην ορίσετε τους στόχους σας, όπως θα θέλατε να μοιάζει, ένα στόχο – πόσο ισχυρή, γρήγορη και σπορ, θέλεις να νιώσεις

"Είναι πάντα πολύ πιο εύκολο να κολλήσει με το πρόγραμμα άσκησης, όταν βάζω ένα στόχο την δύναμη και την εξουσία, αντί για φυσικές παραμέτρους. Θα κρατήσω το αρχείο καταγραφής της κατάρτισης, και να γράψω για αυτούς τους δείκτες που είναι εγγυημένα για να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν κατά τη διάρκεια της κατάρτισης. Και όταν βλέπω σταθερή πρόοδο, αυτό μου δίνει το κίνητρο"

19. Τρώτε περισσότερα λιπαρά

"Αν και ακούγεται περίεργο, αλλά όταν προσπάθεια απώλειας βάρους, οι άνθρωποι κάνουν το λάθος να αποκλείονται από τη διατροφή λίπος, το οποίο μπορεί να προκαλέσει υπερβολική πείνα και τον ερεθισμό. Εξαιτίας αυτού, θα είναι πολύ δύσκολο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να κολλήσει με τη διατροφή, και ότι το κλειδί για την επιτυχία. Η προσθήκη υγιή λίπη δίνει το αίσθημα του κορεσμού και σας κρατά από την υπερβολική κατανάλωση υδατανθράκων ή ζάχαρης. Επίσης, μειώνει την πιθανότητα ότι θα πάνε μακριά με τη διατροφή.

Προσπαθήστε να τρώτε υγιεινά λίπη όλη την ημέρα. Μου αρέσει να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένα smoothie από "πράσινα" προϊόντα, με την προσθήκη του αβοκάντο, το μεσημεριανό γεύμα – προσθέστε τα καρύδια στη σαλάτα, και αργά το απόγευμα για να πάρει ένα γάλα με κουρκουμά"

20. Μην αποφύγετε τη βοήθεια των επαγγελματιών

"Βρείτε μια προσόντα, εμπειρία, επαγγελματική φροντίδα και αφήστε τον να σας βοηθήσει με τα επόμενα βήματά σας, τις συνήθειες και τις πρακτικές που μπορούν να ενσωματωθούν στη ζωή σας και να περιπλέξει την ήδη περίπλοκη και γεμάτη ζωή.

Δεν υπάρχει ενιαία "κόλπο" που θα λειτουργήσει αποτελεσματικά για κάθε άτομο, σε κάθε πολιτισμό, σε κάθε κατάσταση της ζωής. Έτσι τρέχει από εκείνους που θέλουν να επιβάλλουν μια "απλή λύση". Κοίτα για τα άτομα που μπορεί να καθοδηγήσει, να υποστηρίξει και την επίτευξη των στόχων. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών, της απελπισίας και της απογοήτευσης"

21. Φέρει πιο υγιεινά και νόστιμα φαγητά για το σπίτι κόμματα

"Οι προσπάθειες να χάσετε βάρος, δεν πρέπει να παρεμβαίνει με συνομιλεί πάνω από το μεσημεριανό γεύμα, στο σπίτι το βράδυ με το φαγητό και τα παιχνίδια, κ. λπ., που σχετίζονται με τα τρόφιμα. Το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις όταν πας σε ένα πάρτι, όπου ο καθένας έρχεται με τα τρόφιμα, φέρει τα λαχανικά. Εύκολο, σωστά; Αντί να επικεντρωθεί σε αυτό που από το τραπέζι είναι αδύνατο, εστίαση σχετικά με το πόσο νόστιμα, φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα διαθέσιμα για να σας"

22. Μην προσπαθήσετε να επιτύχει την τελειότητα

"Για τις "αποτυχίες" θα πρέπει να σκεφτούμε όχι ως αποτυχίες, αλλά όπως έμαθα και διδάγματα. Ο ευκολότερος τρόπος για να εξουδετερώσει όλες τις προσπάθειες για να γίνει πιο υγιεινό είναι να αναμένουμε την τελειότητα, και στη συνέχεια να πέσει σε απόγνωση λόγω της αδυναμίας επίτευξης αυτού του στόχου. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στην όλη διαδικασία – δεν χρειάζεται να "κερδίσει" και να "μάθουν". Στη διαδικασία της μάθησης κάθε λάθος είναι μια ευκαιρία για ανάλυση έγινε αυτό το λάθος και να είναι σε θέση να καθορίσει τα πάντα την επόμενη φορά. Έτσι, μαθαίνοντας βασικά πράγματα, μπορείτε να ορίσετε πιο συγκεκριμένες και ρεαλιστικός στόχος από την "τελειότητα""

23. Βεβαιωθείτε ότι το νέο σχέδιο το γεύμα θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους

"Εάν πιστεύετε ότι πάσχετε από επιλεγμένες δίαιτες, κοίτα για κάποια άλλη, η οποία φαίνεται προσιτή και ευχάριστη για σας. Αν η διατροφή σας κάνει δυστυχισμένη, δεν θα είναι σε θέση να παρατηρεί, αλλά αν ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής είναι διασκεδαστικό και να μην αναγκάζονται να τον υπακούν σε όλη μου τη ζωή, τότε υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι θα επιμείνουμε σε αυτό το σχέδιο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να χάσουν βάρος και να μην κερδίσει το βάρος και πάλι"