Πώς να χάσετε βάρος σωστά και αποτελεσματικά

Πώς να χάσετε βάρος σωστά και αποτελεσματικά

Πώς να χάσετε βάρος σωστά και αποτελεσματικά; Η διατροφή ήταν θρεπτικό, νόστιμο και ποικίλο. Και παρότι το πρόσθετο βάρος είχε φύγει γρήγορα και να ξεχάσει για πάντα τον τρόπο πίσω το κορμί σου. Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά να τρως σωστά είναι μόνο το 50% επιτυχία στο να αποκτήσουν το πολυπόθητο μορφές. Τι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν μια δύσκολη διαδικασία;

Πήγαμε γύρω από τις παγίδες της απώλειας βάρους

Να είστε βέβαιος να κάνει μετρήσεις το πρωί. Όλη την ημέρα μεταβολή του σωματικού βάρους: χαμηλή, σήμερα το πρωί, το βράδυ αυξάνει. Θα πάρετε μια ακριβή αποτέλεσμα, αν μπορείτε πάντα να ζυγίζουν την ίδια στιγμή (κατά προτίμηση αμέσως μετά το ξύπνημα). Να θυμάστε ότι στην προεμμηνορροϊκή περίοδο, το σώμα συσσωρεύει το νερό, που προκαλεί πρήξιμο.

Κρατήστε τα έντερα σε καλή κατάσταση. Αυτοί που ακολουθούν δίαιτες χαμηλές σε θερμίδες συχνά υποφέρουν από δυσκοιλιότητα. Για να αποτρέψει το πρόβλημα, πριν από κάθε γεύμα πιείτε ένα ποτήρι νερό ή πράσινο τσάι. Τρώτε περισσότερα φρούτα, τα μούρα και τα λαχανικά.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τα κιλά. Κάθε συμβάν έχει μια αιτία και το αποτέλεσμα. Το σημαντικό δεν είναι αυτό που χρησιμοποιείται για να είναι, και τι κάνεις τώρα για να διορθώσει το πρόβλημα.

Χωρίς μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, ακόμη και η πιο ισορροπημένη διατροφή δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η σωστή απώλεια βάρους = μια ολοκληρωμένη προσέγγιση

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια σωστή απώλεια βάρους χωρίς σωματική δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα στην περίπτωση αυτή είναι σχετική — από τη μία κατηγορία βάρους θα είναι, στην καλύτερη περίπτωση, θα πάνε ομαλά στην άλλη, γιατί να δώσει τις μορφές του τόνου και ανακούφιση και να σφίγξει το δέρμα, χωρίς τον αθλητισμό, δυστυχώς, μη ρεαλιστικές. Αλλά ακόμα και αν ευσυνείδητα ακολουθήσει τις οδηγίες από έναν διατροφολόγο και γυμναστή, με καμία εργασία για την ψυχική στάση για να κρατήσει από την επίτευξη της τελειότητας, θα είναι δύσκολο (αν είναι δυνατόν).

Πολλοί ψυχολόγοι ισχυρίζονται ότι η ρίζα εθισμός στο φαγητό, ουρλιάζοντας στην αντιπάθεια για το σώμα σας. Οι περισσότεροι από μας ενδιαφέρει: τι είναι το σώμα μας, αυτό που πραγματικά χρειάζεται; Εμείς απλά θέλουμε να το κάνουμε με τον τρόπο που θέλουμε, για να ταιριάζει με το δικό σας (ή κάποιου άλλου), την ιδέα της ομορφιάς. Εν τω μεταξύ, να πάρει την ευχαρίστηση από το σώμα επιτρέπει τη φυσική δραστηριότητα: το αγαπημένο σας σπορ, περιπάτους και ούτω καθεξής. Κάνουμε ό, τι σας αρέσει να κάνετε, αλλά ήταν διστακτικός λόγω της δυσαρέσκειας. Όταν δείτε ότι μπορείτε να πάρετε ό, τι το σώμα σας να ακούσετε — σεβασμό γι ' αυτόν θα αυξηθεί.

Το πρόβλημα του να πάρει απαλλαγούμε από το περιττό βάρος που πρέπει να αντιμετωπισθεί συνολικά. Εργασία σε τρεις τομείς: την προσαρμογή της διατροφή, την άσκηση, θετική αυτο-εγκατάσταση. Η προσέγγιση αυτή είναι πολύ αποτελεσματική, και μισούσα το λίπος θα παραμείνει απολύτως καμία πιθανότητα! Έπεσε κιλά θα φύγεις και να μη γυρίσεις πίσω — όχι πέντε ή πενήντα.

Αλλά η εμπιστοσύνη θα παραμείνει για πάντα, διότι το έργο δεν περνά απαρατήρητη.

Αποτελεσματική απώλεια βάρους αρχίζει στο μυαλό

Αποτελεσματική απώλεια βάρους αρχίζει στο μυαλό

Το σώμα μας ελέγχει το μυαλό, όχι το αντίστροφο. Και μέχρι να βάλει τα πράγματα σε τάξη στο δικό του κεφάλι, διαταραχές στη διατροφή για να αποφύγετε πιθανή. Οι ψυχολόγοι, οι κυριότερες αιτίες της υπερκατανάλωση τροφής.

Γλυκό θεραπεία. Το στρες τρώγοντας κέικ και σοκολάτα, μπορεί να πάρει την ανακούφιση. Αλλά όχι για πολύ. Συμπληρώστε ζωή που δεν σχετίζονται με τρόφιμα θετική. Ένα πρωί για τρέξιμο στο Πάρκο ή ένα καλό αγορών μπορεί να σας σώσει από το σκοτάδι

Επέβαλε στερεότυπα. Η βιομηχανία απώλειας βάρους είναι μια πολύ προσοδοφόρα επιχείρηση. Εδώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μας επιβάλλουν την εικόνα της αναιμική νεαρές κυρίες με υπανάπτυκτες εικόνα ενός εφήβου. Τι σε νοιάζει εσένα; Πριν από μερικές δεκαετίες, τα κανόνια της ομορφιάς είναι ριζικά διαφορετική από τη σημερινή, και τώρα πολλοί πολιτισμοί εκθειάζουν χαρούμενα κυνηγούς. Ένα ενιαίο πρότυπο δεν υπάρχει! Μην προσπαθήσεις να γίνεις σαν όλους τους άλλους — να εκτιμήσουν την προσωπικότητά τους!

Αβεβαιότητα. Μερικές φορές το υπερβολικό βάρος δείχνει δυσπιστία στη δική τους δύναμη. Κερδίζοντας το βάρος, την επέκταση της ζώνης προσωπικό σας χώρο, Περιποιηθείτε το σώμα σας, όπως μασάζ και πεντικιούρ — η φροντίδα του σώματος, αρχίζουμε να αγαπάμε τον γίνουν πιο σίγουροι.

Η μνήμη του σώματος. Αποδείχθηκε σε γενετικό επίπεδο, τη σωματική μας "εγώ" που μεταφέρει πληροφορίες από τέσσερις γενιές. Η θλιβερή εμπειρία των προγόνων της, το παρελθόν της πείνας και της στέρησης μπορεί να μας επηρεάσουν, να μας κάνει να τρώτε πάρα πολύ, ακόμα και αν στην πραγματική ζωή να λιμοκτονήσουν και ποτέ.

Γρήγορα

Ένα υγιές ποσοστό απώλειας βάρους είναι 0,5-1 κιλό την εβδομάδα. Διαδικασία που δεν μπορεί να ισχύει αυτό, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να πάρει προβλήματα υγείας. Μια πολύ σημαντική και σωστή διατροφή. Αδυνάτισμα, μπορείτε να κάψετε το λίπος του σώματος, αλλά τα κύτταρα που συσσωρεύονται, παραμένουν. Και αν μετά από μια πορεία της απώλειας βάρους θα επιστρέψετε στο συνηθισμένο τρόπο διατροφής, σύντομα θα πάρετε κιλά. Το σώμα δεν του αρέσει να χάνει τα αποθέματα ενέργειας και την ανανέωσή τους σε κάθε ευκαιρία. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αποφύγετε αυτή την παγίδα, που ονομάζεται τα αποτελέσματα της yo-yo: μην πάτε πίσω στο παλιό μέγεθος των μερίδων, επειδή κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας στομάχι σας χρησιμοποιείται λιγότερο φαγητό που καταναλώνεται. Καλύτερα να το φροντίσω, να τρώτε αργά και να μασάτε πιο διεξοδικά.

Καταπολέμηση με την όρεξη

Καταπολέμηση με την όρεξη

Το απαγορευμένο φρούτο, είναι γλυκό — που συνεχώς τηρούν δίαιτες, το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους. Πώς να ξεπεράσουν τους πόθους για βλαβερές λιχουδιές;

Κατά κανόνα, προκαλούν την όρεξη είναι νόστιμο, αλλά ανθυγιεινά, τρόφιμα υψηλός-θερμίδας.

Και να απογαλακτιστεί τον εαυτό σας από αυτά δεν είναι τόσο εύκολο. Οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της όρεξης που είναι κάπως παρόμοια με μια μάχη με το αλκοόλ ή εξάρτηση από τη νικοτίνη. Για αρχή, προσπαθήστε να φύγετε από το κατάστημα, χωρίς το πολυπόθητο προϊόν, αλλά σίγουρα τον βρήκα χρήσιμο αντικατάστασης (όπως η ζύμη του ψωμιού να την αντικαταστήσετε με μέλι). Φυσικά, το πρώτο βήμα θα έχετε δυσκολίες, θα είναι σίγουρα αναλύσεις. Αλλά μετά από ένα μήνα την επιθυμία σας για γαστριμαργικούς πειρασμούς, και η γεύση τους χρήσιμα υποκατάστατα θα γίνει το αγαπημένο σας.

Ένας άλλος τρόπος να κοιμίσει την όρεξη να φάτε ένα αγαπημένο φαγητό. Την επόμενη μέρα, να τηρούν μέτρο στο φαγητό, και στη συνέχεια, καθίστε σε μια διατροφή. Καλό θα είναι να το κάνετε αυτό μετά από 24 ώρες νηστείας (επιτρέπεται νερό και πράσινο τσάι με μέλι). Οι ψυχολόγοι λένε ότι για το σχηματισμό της νέας συνήθειες που απαιτούνται 21 ημέρες. Και το υπερβολικό, παραδέχθηκε την παραμονή σας όσο το δυνατόν θα ενισχύσει αυτή τη συνήθεια.

Χρήσιμες διατροφικές συμβουλές

Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου για τις αποτυχίες στη διατροφή ή παρακάμπτοντας τις προπονήσεις: τα περισσότερα από τα κορίτσια παραδέχονται ότι έχουν επιτευχθεί τα αποτελέσματα μέσω της δοκιμής και του λάθους.

Αποφύγετε σκληρά περιορισμούς — δεν χρειάζεται να αποκλείσει από το μενού σας είναι απολύτως όλα τα αγαπημένα σας Καλούδια. Οι διατροφολόγοι πιστεύουν ότι είναι καλύτερα μια φορά την εβδομάδα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μικρό κομμάτι σπιτικό κέικ (κακό για τη μέση και δεν θα το κάνω) από ό, τι σε μια κρίση κατάθλιψης να φάει ένα κατάστημα-αγόρασε κέικ. Επωφεληθείτε από τις συμβουλές μας και να κάνει δίαιτα διαδικασία θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό, και θα σας ενθουσιάσει με όμορφα αποτελέσματα.

Καθαρό χώρο! Όταν τα ράφια σε σας "δούμε" πατατάκια, αλατισμένοι ξηροί καρποί και γλυκά μπισκότα, είναι δύσκολο να αντισταθεί στον πειρασμό. Να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα επιβλαβή προβοκατόρων, και σε μια εξέχουσα θέση, για να προσδιορίσετε μούσλι, γιαούρτι, λαχανικά και ψωμί ολικής άλεσης — τώρα είναι οι καλύτεροι φίλοι με την εικόνα σας!

Βρείτε το κίνητρο. Θυμάμαι ένα ανέκδοτο: ο καταδικασμένος κάθεται στην ηλεκτρική καρέκλα, και δεν ταιριάζει. Ποινή αποθηκεύσετε, να είναι αυστηρά, και τον διέταξε να χάσετε βάρος. Ωστόσο, μετά από ένα μήνα και αποδεικνύεται ότι είναι... ανακτηθεί. Δώσε μου ένα μήνα-και παύει να πάω στην πόρτα. "Τι είναι αυτό που δεν χάνω βάρος;" -ρώτα. "Το κίνητρο δεν είναι αρκετό..." Φυσικά, η ποινή που δεν απειλεί, αλλά αν έχεις άλυτα ψυχολογικά προβλήματα, δραστικές αλλαγές στη ζωή σας υποσυνείδητα συνδέεται με τον κίνδυνο. Αυτός είναι ο λόγος για το "προφανές" κίνητρα (ομορφιά, υγεία) δεν λειτουργεί πάντα. Αν αυτή είναι η περίπτωση, να σκάψει βαθύτερα. Ίσως, για να κρατήσει σε φόρμα θα σας βοηθήσει όνειρο;

Ξεκινήστε σήμερα! Πίστεψέ με, ανήκουν σε όλες τις ημέρες της εβδομάδας, και η δευτέρα δεν είναι καλύτερη από ό, τι οποιοδήποτε από αυτά. Ό, τι έχετε σχεδιάσει μια νέα αντι-αντι-cellulite πρόγραμμα, διατροφή, θα fitness club — μην αναβάλεις για αύριο, μέχρι τη δευτέρα, μέχρι την επόμενη ζωή. Είσαι απώλεια βάρους για τον εαυτό σας, όχι για τον "τύπο", και ως εκ τούτου υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό τους. Αυταπάτη είναι ο κύριος εχθρός της κάθε επιχείρησης. Είναι στόχος!

Το φαγητό σε ένα μπικίνι

Φάτε σε ένα μπικίνι. Ένα από τα ηθοποιός του Χόλιγουντ σε μια συνέντευξη που έχει μοιραστεί το μυστικό του αρμονία: ντίβα του Χόλυγουντ δείπνο... γυμνή. "Με βοηθάει να αντισταθείτε στον πειρασμό να φάτε ένα επιπλέον κομμάτι", — λέει ο ηθοποιός. Αν αυτή η εκκεντρικότητα δεν είναι για σας, έχω έναν κανόνα για να καθίσει στο τραπέζι και όχι σε μια άμορφη ρόμπα της, και ένα χαριτωμένο κορυφή και σφιχτό σορτς: κολακευτικά ρούχα σίγουρα θα σας βοηθήσει να σταματήσει το χρόνο.

Το υπόλοιπο — το γλυκό! Αν θέλετε να φτάσετε το ιδανικό σας βάρος πρέπει να αναθεωρήσω κάποιες κακές συνήθειες. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα για το τελευταίο ψίχουλο δεν πρέπει κατ ' ανάγκη να μείνει η στιγμή που θα νιώσεις καλά-τρέφονται. Και μην το βγάλεις από την τσάντα τελευταία πέντε αμύγδαλα καρύδια — αν πρόκειται να φάτε, αφήστε τη θεραπεία για το αύριο.

Μην κάνετε μια λατρεία από τα τρόφιμα! Στάση για φαγητό ως ανταμοιβή ή μια θεραπεία για το πρόβλημα. Διδάξτε τον εαυτό σας ότι είναι απλά ένας τρόπος για να είναι απαραίτητες για την καλή διατροφή. Πιστέψτε με, όλα αυτά τα κέικ, τα αγγούρια τουρσί, καπνιστά δεν υπάρχει τίποτα καλό για το σώμα σας. Όταν το χέρι φθάσει για τη σοκολάτα, κάνετε στον εαυτό σας μια "θεραπεία υποκατάστασης" -με τα πόδια λίγο κάτω από την αίθουσα, πιες λίγο νερό, να θαυμάσετε τη θέα ή να κάνετε μια παρουσίαση με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στον υπολογιστή. Πιστέψτε με, αυτές τις απλές τεχνικές είναι πολύ αποτελεσματική! Το κάνουμε συνειδητά! Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής είστε ονειροπόλος: σαφή εστίαση σχετικά με την άσκηση που κάνεις τώρα. Νιώστε την ένταση και τη χαλάρωση των μυών, φανταστείτε την περιοχή που είναι η εκπαίδευση, όλο και πιο τεντωμένη. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει: σε μια τέτοια συνειδητή προσέγγιση για την αθλητική κατάρτιση, η αποτελεσματικότητά τους αυξάνεται κατά 20 %.

Τώρα που ξέρετε πώς να χάσετε βάρος σωστά και αποτελεσματικά, και είναι μικρό! Απλά πρέπει να ξεκινήσει, και το αποτέλεσμα δεν θα το κρατήσει μόνη της να περιμένει πάρα πολύ καιρό! Καλή τύχη και ένα λεπτό καμπυλωτό σχήμα!