Χάσετε βάρος σωστά

Για να αρχίσει με, πριν να αναζητούν τρόπους για το πώς να χάσετε βάρος σωστά και αποτελεσματικά, είναι απαραίτητο να πάει σε δεξίωση στον ενδοκρινολόγο, ειδικά όταν έχετε πολλά υπερβολικό βάρος ή έχουν από καιρό ήταν σε θέση να χάσουν βάρος. Αν τα προβλήματα στο ορμονικό υπόβαθρο, οι προσπάθειες μπορεί να είναι αναποτελεσματική. Στη συνέχεια, θα πρέπει πρώτα να υποβληθούν σε επεξεργασία και, στη συνέχεια, να χάσουν βάρος, υπό την επίβλεψη ενός γιατρού. ο γιατρός</1_img>

Συμβουλές για το πώς να αρχίσει να χάσουν βάρος για να φύγει το λίπος, για να καλύψει τις τώρα μπορείτε να παντού. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται και στο Internet. Συνταγές για γρήγορη απώλεια βάρους εκτυπώσεις κάθε σέβεται τον εαυτό γυναικείο περιοδικό. Αν θέλετε, μπορείτε να εγγραφείτε για την εκπαίδευση, η οποία θα σας βοηθήσει να επικεντρωθεί στην απώλεια βάρους προγράμματα ψυχολογικά.

Αλλά σε τέτοια αφθονία των πληροφοριών είναι πολύ εύκολο να χαθείς. Ειδικά στις συμβουλές διατροφής. Για παράδειγμα, μια εφημερίδα συνιστά να χάσουν βάρος σε πρωτεΐνες διατροφή και η άλλη, επίσης, επιτακτική edition, γράφει για το πώς είναι επιβλαβής. Ένα άτομο που δεν ξέρεις ούτε τα βασικά για την υγιεινή διατροφή, μετά την ανάγνωση όλα αυτά τα υλικά είναι σαφές, πώς να χάσουν βάρος με το πώς να αρχίσετε να βλέπετε την επιστροφή του βάρος δεν θα επαναληφθεί.

Είναι καλύτερα να πάω σε έναν διατροφολόγο ο οποίος θα αναπτύξει για σας προσωπικά τέλεια δίαιτα. Αλλά οι σύμβουλοι είναι μόνο στις μεγάλες πόλεις.

Και ποιος θα εξηγήσει πώς να χάσετε βάρος γυναίκα που ζει στην επαρχία και θέλει επίσης να είναι λεπτή και όμορφη. Απλά πρέπει να μάθουν να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Και πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται με την πρώτη.

Το σωστό σύστημα

Για να χάσετε βάρος στο σπίτι,θα πρέπει να προσεγγίσουμε αυτό το θέμα διεξοδικά. Όμορφη εικόνα στάσεις σε τρεις πυλώνες: τη διατροφή, τη σωματική άσκηση και υγιεινές συνήθειες. Ελλείψει τουλάχιστον ένα από αυτά τα στοιχεία το βάρος θα πάει μακριά, πολύ διστακτικά, και σύντομα θα ρίξει την ιδέα της απώλειας του βάρους.

Έτσι για αρχή, ξεχάστε τη λέξη "γρήγορα", ένα περιοδικό για την προώθηση της ένα άκαμπτο διατροφή και προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα όσο το δυνατόν πιο άνετα για το σώμα.

Ναι, όταν θα χάσετε βάρος σωστά, πόνος στο στομάχι, όχι βίαιη πείνα, ούτε άγχος το άγχος! Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι; Αλλά είναι πράγματι δυνατό. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς, οι συμβουλές των διατροφολόγων, πώς να οργανώσετε τη διατροφή και την καθημερινή ρουτίνα στην οποία θα χάσετε βάρος σωστά και μην αφήνετε το λίπος την ευκαιρία να επιστρέψει.

Τροφίμων

Οι περισσότεροι από τους αρχάριους προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με ορισμένες δίαιτες. Να θυμάστε, ο τρόπος για το πώς να χάσετε βάρος για το φαγόπυρο, το γιαούρτι ή οποιαδήποτε άλλη (ακόμα και χρήσιμο!) το προϊόν δεν υπάρχει! Τροφίμων</2_img>

Η διατροφή πρέπει να είναι ποικίλη, και το μενού για την εβδομάδα που να περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα. Μόνο τότε το σώμα θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο και δεν θα αντιμετωπίσετε το στρες, το οποίο είναι φυσιολογικό μετά από μεγάλη απώλεια βάρους.

Εδώ είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε όταν χάνουμε βάρος στο σπίτι:
 1. Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει φρέσκα λαχανικά, ζωική πρωτεΐνη, μικρή ποσότητα των λιπών και αργή υδατάνθρακες. Καμία ομάδα θρεπτικών συστατικών εντελώς από το μενού δεν μπορεί να αποκλειστεί!
 2. Το πρωί καλό είναι να ξεκινήσετε με ένα ποτήρι καθαρό νερό, μπορείτε να προσθέσετε τις φέτες του λεμονιού, το οποίο καταναλώνεται αμέσως μετά το ξύπνημα. Καθαρίζει το σώμα και διεγείρει το πεπτικό σύστημα.
 3. Το πρωινό πρέπει να τρώνε το αργότερο μισή ώρα μετά το ξύπνημα. Έτσι, το σώμα λαμβάνει ένα μήνυμα ότι η απεργία πείνας δεν είναι το αναμενόμενο και, ως εκ τούτου, μεταβολικές διαδικασίες θα προχωρήσει σε κανονική ταχύτητα.
 4. Κλασματική δύναμη είναι το πιο λογικό και αποδεκτό τρόπο για εκείνους που χάνουν βάρος. Περιλαμβάνει 5-6 γεύματα σε μικρές μερίδες σε περίπου ίσα χρονικά διαστήματα. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε συνεχή πείνα.
 5. Το δείπνο μετά τις έξι το απόγευμα για παράδειγμα, αν πάτε για ύπνο αργά. Το τελευταίο γεύμα πρέπει να είναι 2-3 ώρες πριν τον ύπνο. Καλύτερα αν θα είναι πρωτεΐνη ψάρι σουφλέ, ή γαλακτοκομικά προϊόντα.
 6. Φροντίστε να πίνετε άφθονο νερό, τουλάχιστον 1,5 λίτρο την ημέρα, και αν είστε ενεργά τρένο, στη συνέχεια περισσότερο.
 7. Επιτρέψτε στον εαυτό σας αντιμετωπίζει. Μερίδα παγωτό ή το αγαπημένο γλυκό μία φορά την εβδομάδα σχήμα δεν είναι ζημιά, αλλά θα άρει τη διάθεσή σας και θα κάνει τη δίαιτα λιγότερο βαρετό.

Και να θυμάστε ότι οι αρχές της υγιεινής διατροφής δεν είναι μια δίαιτα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να χάσετε βάρος αποτελεσματικά στο σπίτι, όταν υπάρχουν τόσο πολλοί πειρασμοί.

Φυσικά, το πιο επιβλαβές θα πρέπει να: τουρσιά, καπνιστά κρέατα, τα ημιτελή προϊόντα, αρτοσκευάσματα, γλυκά, fast food, αλκοολούχα και ανθρακούχα ποτά, θα πρέπει να ξεχάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά καλύτερα – για πάντα.

Μενού για αυτή την εβδομάδα είναι να εξετάσει εκ των προτέρων. Αυτό θα εξισορροπηθεί η αναλογία των πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων, η οποία είναι σε ποσοστό επί τοις εκατό για να κάνει 30/10/60. Εάν υπάρχουν προβλήματα με το μαγείρεμα διατροφή πιάτα, ήρθε η ώρα να ανοίξετε ένα περιοδικό σχετικά με την υγιεινή διατροφή και να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Άσκηση

Αλλά ό, τι τρώτε, χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση. Η τακτική άσκηση θα επιτρέψει στο σώμα να επιβραδύνει τις μεταβολικές διαδικασίες, εμπλουτίζει τα κύτταρα και τους ιστούς με οξυγόνο, τράβηξε τους μυς, να σας κάνει να ισχυρότερη και πιο ανθεκτική. άσκηση</3_img>

Ταχύτερα λίπος καίγεται με αερόβια άσκηση. Πολύ ζήλο, δεν είναι απαραίτητο. Ο σφυγμός πρέπει να είναι εντός 60-70% από τη μέγιστη επιτρεπόμενη τιμή, η οποία είναι 220 μείον την ηλικία σας. Αλλά η διάρκεια της κατάρτισης που δεν είναι μικρότερη από 20 λεπτά από εκείνη τη στιγμή αρχίζει να καίει το λίπος.

Βαριέσαι το γυμναστήριο; Πάω έξω. Πατίνια, η Ποδηλασία, το μπάντμιντον, τένις, Πεζοπορία, Πεζοπορία και εκδρομές – όλα αυτά είναι διασκεδαστικό και χρήσιμο. Και σε μια καλή διάθεση καίγονται πιο γρήγορα. Είναι βαρετό να περπατήσει μόνος του – ο τέλειος σύντροφος θα είναι ένα σκυλί. Να με τα πόδια θα έχουν αρκετές φορές την ημέρα και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δεν υπάρχει λίπος!

 

Συνήθειες

Για να χάσετε βάρος πιο γρήγορα θα βοηθήσει καλές συνήθειες. Αλλά πρώτα πρέπει να εγκαταλείψουμε επιβλαβείς. Ότι όλοι αυτοί που τα παρατάνε απαραίτητα καλύτερα – μύθος! Αν μπορείτε να διαχειριστείτε τη διατροφή σας και την άσκηση, το λίπος δεν θα αυξηθεί. Αλλά η αίσθηση και την κατάσταση του δέρματος βελτιώνει σημαντικά.

Για να βοηθήσει να γίνει πιο λεπτή και ήπια τόσο χρήσιμες συνήθειες:
 • Ντους αντίθεση. Μπορείτε να πάρετε δύο φορές την ημέρα. Θα επιταχύνει το μεταβολισμό, βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος, αυξήστε την ελαστικότητα δερμάτων, να ανακουφίσει την ένταση των μυών και το στρες. Αλλά το πρωί είναι απαραίτητο να τελειώσει με κρύο νερό, και το βράδυ – ζεστό.
 • Μασάζ. Πραγματοποιήθηκε 2-3 φορές ανά έτος μασάζ πολλές θεραπείες μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά. Μοντελοποίηση μασάζ μπορεί γρήγορα να μειώσει την ένταση των προβλημάτων και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Το μέλι επιταχύνει την απώλεια βάρους και αναζωογονεί το σώμα. Λεμφατικοη αποξήρανση ανακουφίζει από το πρήξιμο και προωθεί την αποβολή των τοξινών.
 • Φόρτιση. Δεν έχει σημασία αν είναι πρακτική, θα πειθαρχήσετε τον εαυτό σας να ξεκινήσετε τη μέρα σας με 15-20 λεπτά φόρτισης. Θα ζεσταθεί το σώμα, να ενδυναμώσει και να επιταχύνει το μεταβολισμό. Πιο χρήσιμο οκλαδόν, κάμψη και σχοινάκι. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε μια μικρή παράταση για να σφίξετε τους μυς.
 • Υγιεινά σνακ. Να πεινάσει, ενώ η απώλεια βάρους είναι αδύνατη. Ως εκ τούτου, να είναι μια συνήθεια να φέρει μια δίαιτα μπαρ, ένα Μήλο ή μια χούφτα αποξηραμένα φρούτα. Θα σας σώσει από την πείνα, όταν πολύ πεινασμένος και αντί για κενές θερμίδες το σώμα λαμβάνει τα θρεπτικά συστατικά.
 • Την ποιότητα του ύπνου. Η έλλειψη ύπνου είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της απώλειας βάρους. Αλλά το σώμα δεν είναι ακόμα τι ώρα θα πάτε για ύπνο. Ύπνος ήταν βαθύς και υγιές, είναι απαραίτητο να πάει μέχρι 23-24 ώρες και να πάρετε στο 7-8. Πριν από αυτό, μην ξεχάσετε να αερίστε το δωμάτιο!

Είναι εξίσου σημαντικό να μάθουν πώς να αντιμετωπίσουν το άγχος. Πολλές ανακτήσει επειδή αρχίζουν να "μαρμελάδα" το γλυκό ή το ποτό αλκοόλ. Καλή συνήθεια για την ανακούφιση του στρες, άσκηση ή με τα πόδια. Αυτό το κάψιμο επιπλέον θερμίδες και τη βελτίωση της διάθεσης, την ίδια στιγμή.

Το πιάτο το μοντέλο

Έργα που εφευρέθηκε από τη φινλανδική διατροφολόγοι authoring system "χάσετε Βάρος σωστά", η οποία θα βοηθήσει τους αρχάριους να πέσει χωρίς βασικές γνώσεις σχετικά με τη διατροφή και την υγιεινή των τροφίμων σύστημα. Το μυστικό είναι ότι για να γεμίσει ένα μπολ με το φαγητό δεν θα πρέπει να τυφλά και ακολουθώντας πιστά κάποιες αρχές:

 • Διανοητικά διαιρέσει το σύνολο του όγκου σε 4 μέρη.
 • Δύο από αυτούς να γεμίσει με φρέσκα ή μαγειρεμένα λαχανικά.
 • Το τέταρτο μέρος είναι η γαρνιτούρα.
 • Το υπόλοιπο διάστημα – για κρέας ή ψάρι.

Όχι περισσότερο από τρεις φορές την εβδομάδα, που προορίζεται για garnish, μπορεί να πάρει ένα μικρό κομμάτι ψωμί. Ωστόσο, ένα τέτοιο μοντέλο είναι δύσκολο να αναγκάσει τον εαυτό σας να χάσετε βάρος, άνθρωπος – μισό πιάτο με σαλάτα στα μάτια των ανδρών δεν φαίνεται πολύ πειστικό. Αλλά υπάρχουν τρόποι για να προσθέσετε λίγη διασκέδαση σε ένα μενού.

Για παράδειγμα, όταν το σύστημα "χάσετε Βάρος σωστά" είναι ήδη μια καλή τακτοποίηση στο κεφάλι, σε αυτήν την προβολή, μπορείτε να φανταστείτε όλη την ημέρα. Αυτό είναι, όταν τέσσερα γεύματα την ημέρα, δύο φορές την ημέρα στο τραπέζι υπάρχουν πιάτα λαχανικών, μια φορά το κρέας και τα δημητριακά (ή ζυμαρικά). Αυτή η ορθολογική προσέγγιση που κάνει για την απλή δίαιτες για να χάσετε βάρος στο σπίτι για ένα μήνα σε 2-3 κιλά, το οποίο είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Σχόλια και αποτελέσματα

Κριτικές για απώλεια βάρους επιβεβαιώνουν ότι καμία διατροφή δίνει καλύτερα αποτελέσματα από την τήρηση των αρχών της σωστής διατροφής. Ίσως το βάρος δεν πηγαίνει τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Αλλά δεν έρχονται, αν θα συνεχίσουμε να ζούμε μια υγιή και ποιοτική ζωή. Και μόλις πάνω από ένα μήνα, μπορεί να γίνει μια υγιή συνήθεια, και θα φανταστείτε πώς μπορείς να ζήσεις χωρίς τον αθλητισμό ή να φάτε μισή τούρτα με τη μία.

Ένα σημαντικό επιπλέον μπόνους. Όταν χάνουμε βάρος, το σώμα, όπως τα άνθη: το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και το ελαστικό, σχήμα – λεπτή και ήπια, ισχυρή καρφιά και τα μαλλιά λαμπερά. Ένα υγιεινό τρόπο ζωής αναζωογονεί το σώμα. Και ποιος δεν θα ήθελε να δείχνετε νεότεροι από ό, τι τους χρόνια;