Μασάζ αδυνατίσματος κοιλιάς και των πλευρών

Αρμονική εικόνα πάντα προσελκύει την προσοχή του αντίθετου φύλου, τόσο με την θερμότητα των κοριτσιών και των γυναικών aktiviziruyutsya και να αρχίσει να φέρει το σώμα σας πίσω στην τάξη. Η κοιλιά είναι το πρόβλημα από πολλές όμορφες κυρίες, ειδικά εκείνοι που έχουν πρόσφατα βιώσει τον τοκετό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνει εντυπωσιακό και σέξι. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά μασάζ για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές. Το κάνουμε συστηματικά – και θα ξεχάσεις τι είναι τα λιπαρά ποδιά.

Μασάζ αδυνατίσματος κοιλιάς και των πλευρών

Πώς να αφαιρέσει το λίπος από την κοιλιά και την πλάτη με ένα μασάζ

Για να ρυθμίσετε αυτή τη ζώνη πρέπει να είναι έξυπνος. Χάσετε βάρος στο στομάχι και τα πλευρά είναι δυνατόν με τη βοήθεια της αυτο-μασάζ, αλλά πρέπει να είναι εγγράμματοι. Σημαντικοί κανόνες:

 1. Οποιαδήποτε χειραγώγηση της κοιλιάς και των πλευρών θα πρέπει να γίνεται όχι νωρίτερα από ό, τι σε μια-δυο ώρες μετά το φαγητό. Τότε μην το φας για ώρες.
 2. Όλες οι κινήσεις πρέπει να είναι τακτοποιημένο. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος όταν εστιάζοντας στις πλάγιες περιοχές της κοιλιακής χώρας, καθώς συχνά διευρυμένα αιμοφόρα αγγεία και το λεμφικό ιστό.
 3. Να είστε βέβαιος να λιπαίνει το δέρμα μασάζ ή οποιοδήποτε άλλο λάδι. Εάν χρησιμοποιείτε μέλι ή άλλες δραστικές συνθέσεις, μετά την χειραγώγηση για να μεταχειριστεί την κοιλιά και τα πλευρά ενυδατική κρέμα.
 4. Πριν από τη διαδικασία, δοκιμάστε τα ενεργά συστατικά – τα αποτελέσματα της Αλλεργίας μπορεί να είναι πολύ ισχυρή.
 5. Γρήγορα αφαιρέστε το λίπος από το στομάχι σας όταν μπορείτε να συνδυάσετε το μασάζ με τη διατροφή, την άσκηση. Συμμόρφωση με το νερό (πόσιμο) καθεστώς – μια προϋπόθεση.

Πτυχώσεις του λίπους στην κοιλιά θα αρχίσει αισθητά να λιώσει μετά από 2-3 θεραπείες, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα τηρούν το σωστό τρόπο ζωής. Μπορεί να εναλλάσσονται με σώμα μασάζ, στη συνέχεια, τυλίξτε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο. Όπως το σημερινό τύπο, το μέλι, τα καλλυντικά πηλό, τα φύκια. Σχετικά με τις τεχνικές, τα οφέλη των διαφόρων τύπων μασάζ για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές περιγράφεται παρακάτω.

Για να αφαιρέσετε το λίπος από τη μέση και τις πλευρές

Cupping

Για να αφαιρέσετε το λίπος από τη μέση και τα πλαϊνά, τη χρήση σιλικόνης τράπεζες. Πριν από τη διαδικασία, είναι απαραίτητο να ζεσταθεί το δέρμα, αντιμετωπίζοντάς την με ένα διάλυμα αλκοόλης, εφαρμόστε το πετρέλαιο. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποσπάσουν ένα μικρό βάζο, το βάζουμε στην κοιλιά πλευρά (δεν μέσον), ας πάει. Δημιουργεί μια κενή επίδραση, και η επιφάνεια του δέρματος τραβιέται μέσα στο βάζο. Παρακολουθήστε μέσα για να το δω ήταν περισσότερο από 1,5 cm από την επιδερμίδα. Οδήγηση massager αδυνατίσματος για την κοιλιά προς τα δεξιά, το σχέδιο τους ζιγκ-ζαγκ ή σπειροειδής. Η διάρκεια της πρώτης συνόδου μέγιστη 5-7 λεπτά, στη συνέχεια να αυξηθεί σε 10 λεπτά.

Μετά την επέμβαση, να ξαπλώσετε, να χαλαρώσετε. Χαλαρώστε για μισή ώρα. Μην ανησυχείτε αν θα υπάρχουν μώλωπες είναι μια κοινή παρενέργεια. Δεν μπορεί να περάσει σε όλη την διάρκεια του μασάζ αδυνατίσματος κοιλιάς και των πλευρών. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν το σωματικό λίπος πολύ. Για να επιτύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα απαιτεί 10-15 διαδικασίες που θα πρέπει να πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα. Μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία, βελτιώνει την ελαστικότητα, τον τόνο των μυών, σφίγγει το δέρμα, διεγείροντας τα σημεία του βελονισμού.

Για να καταργήσετε τα επιπλέον καταθέσεις

Κενό

Η διαδικασία εκτελείται στο σαλόνι ομορφιάς μέσω της συσκευής που αντλεί και ρουφάει αέρα σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Για να καταργήσετε τα επιπλέον καταθέσεις με αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο, αλλά αποτελεσματική. Η συσκευή δημιουργεί μια πτώση της πίεσης, με αποτέλεσμα να εξετάζει τα βαθύτερα στρώματα του χορίου. Πάρτε μια εικόνα του πριν και μετά τη διαδικασία, θα δείτε ότι σε 10-15 συνεδρίες πήρε περίπου 3 εκατοστά σε μέγεθος.

Κοιλιακό μασάζ είναι διαθέσιμα, όπως:

 • Ο δάσκαλος ασχολείται με πετρέλαιο του δέρματος, χαλαρώνει το ύφασμα ελαφρά χαϊδεύοντας, σφίγγει.
 • Στη συνέχεια το μετατρέπει σε κινήσεις για το Κύπελλο κατά μήκος του δέρματος.
 • Στο τέλος της διαδικασίας, ο τεχνικός καταπραΰνει τα χέρια.

Σημαντικές λεπτομέρειες:

 • Μετά την πρώτη χειραγώγηση θα παρατηρήσετε βελτίωση.
 • Το υλικό μασάζ απαγορεύεται για οίδημα, ασθένειες της καρδιάς, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, παρουσία των θρόμβων αίματος, κιρσώδεις φλέβες.

Με massager

Υπάρχουν διάφοροι τύποι των massagers:

 1. Το κενό. Σε εξειδικευμένα καταστήματα που πωλούν φορητό massagers, ενεργώντας με βάση την αρχή των δοχείων. Εξελιγμένα μηχανήματα που είναι εξοπλισμένα με τα συνημμένα, μέσω του οποίου μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση των επιπτώσεων. Η διαδικασία είναι πολύ αντίγραφα, παρέχοντας ταχεία απώλεια βάρους.
 2. Vibro massagers. Το εγχειρίδιο, το στάσιμο μοντέλο αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή που υπάρχει πρόβλημα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα είναι κορεσμένο με οξυγόνο, ξεκινά η διαδικασία για την αφαίρεση των τοξινών. Η συσκευή εκτελεί μια αποστράγγιση μασάζ.
 3. Θερμότητας massagers. Ζεσταίνουν το πρόβλημα της περιοχής και να τονώσει το διαχωρισμό του ιδρώτα, τα προϊόντα αποβλήτων από το σώμα. Διατίθεται σε ζώνες.
Συσκευή μασάζ

Γλυκιά μου

Κοιλιά και τα πλευρά είναι πολύ μακριά από το μασάζ με μέλι. Για τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν υγρό μέλι φυσικής προέλευσης. Εφαρμόστε το προϊόν στις προβληματικές περιοχές, περιμένετε μέχρι να είναι ελαφρώς απορροφηθεί. Στη συνέχεια, "αποδίδουν" το χέρι σας στο στομάχι και γρήγορα να το ανοίξετε. Αυτή η τεχνική επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει τα απόβλητα, τις τοξίνες. Διάρκεια της θεραπείας είναι 5-7 λεπτά. Για να μειώσει την κοιλιά σε 15 συνεδρίες.

Pizzicato

Αυτο-μασάζ γίνεται με το να στέκεσαι μπροστά σε έναν καθρέφτη. Τα βήματα της διαδικασίας:

 1. Πρώτα, θα πρέπει να προετοιμαστούν προσεκτικά το δέρμα – εφαρμόστε την κρέμα για την κυτταρίτιδα, ουσιαστικό ή λάδι για μασάζ.
 2. Όταν η λιπαντική ουσία θα απορροφηθεί, να αρχίσει να εγκεφαλικό επεισόδιο το δέρμα – αυτό θα χαλαρώσει τους μυς.
 3. Στη συνέχεια πολτοποιούμε ελαφρά με το τέντωμα, το σχηματισμό πτυχών.
 4. Ξανά εφαρμόστε το λάδι (ελαιόλαδο, ροδάκινο) στο δέρμα, απλώστε ομοιόμορφα.
 5. Ζυμώνουμε το κάτω μέρος της κοιλιάς, πιάνοντας τις πτυχές ανάμεσα στις παλάμες σας.
 6. Κάνετε κάποια τσίμπημα πάνω από τον ομφαλό με τα δύο χέρια το ένα προς το άλλο.
 7. Πρέπει να εύκολα να τσιμπήσετε το δέρμα γύρω από τον αφαλό κατά την φορά του ρολογιού (15 φορές).
 8. Με τα πόδια τα χέρια κατά μήκος της γραμμής της σπονδυλικής στήλης (χειραγώγηση για να ενισχύσει τους μυς του περιτοναίου).
 9. Καλό πουρέ Boca ισχυρή τσιμπήματα. Μετακινήστε τη μέση και πάνω και κάτω.