Το πρόγραμμα αποτελεί μια ολοκληρωμένη και σωστή απώλεια βάρους

Μην βιαστείτε να απογοητευτείτε. Μετά από όλα, αν είναι απαραίτητο, σε πρώτη φάση, το πρόγραμμα μπορεί να συνεχιστεί, και δεύτερον, θα είναι πολύ σταθερό αποτέλεσμα και το βάρος και βελτιώνοντας την υγεία και την ευεξία, τη φυσική εμφάνιση και τη διάθεσή σας.

Ημέρα 1-3. Μέρες δίαιτα καθαρισμού πριν την απώλεια βάρους.

Μέχρι να καθαρίσει τα έντερα και ρυθμίζεται πεπτικό σύστημα, ξεκινήστε την απώλεια βάρους επικίνδυνο το σώμα θα έχουν την τάση να απορροφούν το μέγιστο της ελάχιστες ποσότητες τροφίμων που θα αρχίσουν να φτάνουν σε περιορισμένες ποσότητες, δεν έχει συμβεί ακόμα εθιστικό για να μειώσετε τον όγκο των τροφίμων και τη μείωση των θερμίδων καθημερινή διατροφή.

Σε αυτές τις πρώτες ημέρες είναι σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό: 2-3 λίτρα. Σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει να πίνετε νερό. Θα πρέπει να το συνηθίσεις: αν αποτύχει να το κάνει αρκετό νερό ανάμεσα στα γεύματα, το σώμα θα αρχίσει να την πάρει μακριά από τα κύτταρα και ιδιαίτερα έντονα από το παχύ έντερο. Το αποτέλεσμα – το κρεμώντας δέρμα, δυσκοιλιότητα, και συμπιεσμένο παραμένει αχώνευτος και δεν αποσυρθεί εγκαίρως τροφίμων, αρχίζουν να συσσωρεύονται με τη μορφή κοπράνων πέτρες.

Εξάλλου, αν η ανεπαρκής πρόσληψη νερού, αρχίζει όχι μόνο να σωθούν από το σώμα, αλλά επίσης να απόθεμα επάνω. κατά συνέπεια, η εμφάνιση του οιδήματος και την επιδείνωση της υγείας του.

Αν το συνηθισμένο μενού τηγανητά και τα πικάντικα τρόφιμα, τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, τα λουκάνικα και τα fast food, στη συνέχεια, πριν από αυτή τη δίαιτα, τη διεξαγωγή προ-ολοκληρωμένο καθαρισμό – αυτό θα δώσει ένα πιο απτό αποτέλεσμα της πρώτες 3 ημέρες, αλλά θα χρειαστεί επιπλέον 7-10 ημέρες. το γρήγορο φαγητό

     Η μείωση του βάρους αυτές τις μέρες μπορεί να είναι από 1 έως 3 kg οφείλεται μόνο στον καθαρισμό του εντέρου. Σε Γενικές γραμμές, το βάρος του υπέρβαση που μπορεί να φορέσει ακόμη και ένα λεπτό ο άνθρωπος μπορεί να επιτύχει 1-10 kg, ανάλογα με το μέγεθος.

Το βράδυ, την 3η ημέρα, ποτό τον ενεργοποιημένο άνθρακα από υπολογισμού 1 tablet στις 10 kg του βάρους. Αυτό το φυσικό προσροφητικό θα συνεχίσει την αποτοξίνωση του σώματος.

Ημέρα 4η. Περνούν λαχανικών ημέρα νηστείας. Σαλάτα-σκούπα δικαιολογεί πλήρως το όνομά του: λόγω του μεγάλου όγκου των ινών, η οποία διογκώνεται στο έντερο, απορροφώντας τις τοξίνες, αποτελεσματικά επιδείξεις, τόνωση της περισταλτισμό. Αυτή η σαλάτα είναι χαμηλής θερμιδικής αξίας του προϊόντος, εκτός από τα συστατικά των προϊόντων με μηδέν θερμίδες. Το σώμα σταδιακά θα συνηθίσει να fractus διατροφή, ένα μικρότερο ποσό των μερίδων. Ενώ το μέγεθος του στομάχου είναι μειωμένη, θα υπάρξει ένα αίσθημα της πείνας. Μόνο με έναν τρόπο: όταν υπάρχει η αίσθηση να πίνεις μόνο νερό, ή θα πρέπει πάντα να είναι σε απόσταση από φρούτα και ξηρούς καρπούς: ο πρώτος θα δώσει το ποσό των τροφίμων, το δεύτερο – πρωτεΐνες, λίπη και θερμίδες. Είναι καλύτερα να φάτε λίγα καρύδια ανακαρδιοειδών ή 1-2 καρυδιάς ανάμεσα κύριο γεύμα από ένα πλούσιο και θρεπτικό φαγητό, γιατί το σώμα θα τείνουν προς την συνηθισμένη νόρμα θερμίδες και το φαγητό.

Τις ημέρες των 5-10 λεπτά. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό μενού για τη σωστή απώλεια βάρους, η οποία σε χαμηλή πρόσληψη θερμίδων 1200-1400 kcal, είναι μια ισορροπημένη σύνθεση του όλα τα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα που είναι απαραίτητα για ζωτικής σημασίας για την δραστηριότητα του οργανισμού είναι η βάση για το σωστό πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Για την πρώτη εβδομάδα, όταν θα είναι αυξημένο φορτίο στο σώμα και τη δύναμη της θέλησής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έτοιμο εβδομαδιαία μενού, το οποίο όχι μόνο θα βοηθήσει στη μείωση του βάρους, αλλά επίσης να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών.

Στο μέλλον, μπορείτε να κάνετε εύκολα την διατροφή σου με υγιεινά προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη τη συμβατότητα και την περιεκτικότητα σε θερμίδες, καθώς και την εποχικότητα.

Ημέρα 11. Μπορούμε να συνοψίσουμε τα αποτελέσματα της ολοκληρωμένη και σωστή απώλεια βάρους. Ο όγκος της μέσης και του ισχίου πρέπει να μειωθεί. Έχει το σώμα να συνηθίσει τους περιορισμούς των τροφίμων και τη μείωση του όγκου των τροφίμων. Εντερική λειτουργία είναι πλήρως ομαλοποιηθεί. Το βάρος πρέπει να μειωθεί τουλάχιστον κατά 2-3 kg οφείλεται σε καθαρισμό του εντέρου και η αρχή για την παχιά διαδικασία καψίματος. Περαιτέρω απώλεια βάρους θα συμβεί πιο αργά, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι.

Απώλεια βάρους με προγράμματα απώλειας βάρους αποτρέπει τα σημάδια της χαλάρωσης και χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα. Χάρη σε τακτικές ασκήσεις και το πρωί αντίθεση ντους, ομαλοποιεί το μεταβολισμό.Με τη βοήθεια του μασάζ προσώπου διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και δεν επιτρέπεται η εμφάνιση των ρυτίδων και χαλάρωση του, αυτο-μασάζ του σώματος βοηθά εντατικά να αποβάλλεται τις τοξίνες και να κρατήσει το δέρμα την ελαστικότητα του σώματος, εμποδίζει την εμφάνιση των πτυχώσεων στην πρώην λίπος.  Απώλεια βάρους

Λόγω του γεγονότος ότι το μενού είναι ισορροπημένη σύνθεση, το σώμα παίρνει επαρκείς ποσότητες όλα τα απαραίτητα υλικά. Συχνή κατανάλωση και μεγάλος αριθμός ποτά ανά ημέρα με νερό, φρούτα και ξηροί καρποί δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το αίσθημα της πείνας και την αίσθηση των τροφίμων περιορισμούς.

Τώρα υπάρχουν 2 τρόποι για συνολική απώλεια βάρους.

Επιλογή 1. – να αναλάβει κάθε ημέρα νηστείας. Στο μέλλον, για να επαναλάβετε μια φορά την εβδομάδα επιλέξτε την ημέρα και το μενού.

Επιλογή 2. – για το ισχυρό πνεύμα και η πιο αποφασιστική. Προσφέρουμε 3 ημέρες θα είναι δύσκολες. Ναι, θα είναι ένα ορισμένο άγχος για το σώμα, αλλά είχε ήδη ετοιμάσει 10 ημερών περιορισμό των τροφίμων. Είναι σαν ένα σπριντ για τον τερματισμό. Για να προγραμματίσετε αυτές τις μέρες καλύτερα, έτσι ώστε να είχε την παρασκευή-κυριακή. Στη συνέχεια, τη δευτέρα θα ξεκινήσει με το συνηθισμένο Πρωινό μπουφέ και συνεχίστε με το κανονικό μενού της ημέρας.

Παρασκευή – ημέρα νηστείας.

Σάββατο - αν δεν έχετε ασθένειες, οι οποίες θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις αντενδείξεις, μπορούν να περάσουν μια μέρα μόνο για το νερό: το νερό φιλτράρεται, θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 2,5 λίτρα ανά ημέρα. Είναι δύσκολο την πρώτη φορά. Καλύτερα αυτή την ημέρα, δεν το χρονοδιάγραμμα σημαντικές συναντήσεις και σωματική δραστηριότητα – η αδυναμία θα είναι αισθητή.

Στις 16-17 ώρες την έγχυση του St. wort του Ιωάννη, η μέντα, το τριαντάφυλλο γοφούς: 2 κουταλιές της σούπας. l. συλλογή στον ατμό για ώρες λίτρο βραστό νερό, το στραγγίζουμε και το πίνουμε ένα ποτήρι κάθε ώρα. Ένα ποτήρι ποτό πριν τον ύπνο.

Το βράδυ – σαλάτα-σκούπα.

Κυριακή. φυτικά ημέρα νηστείας.

Το βράδυ – σαλάτα + βραστό κοτόπουλο ή ψάρι φιλέτο που μπορείτε να μαγειρέψετε σε ένα διπλό λέβητα ή στην σχάρα, σε αλουμινόχαρτο.

Αυτές οι ακραίες 3 μέρες δεν είναι αντίθετη προς την ολοκληρωμένη και σωστή απώλεια βάρους – σαλάτες έχουν φυτικά λίπη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Και την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης που το σώμα έχει λάβει πάνω από τις προηγούμενες μέρες που αποτελείται από όσπρια, το γάλα και προϊόντα με βάση το κρέας. γάλα

Αλλά για να τους κρατήσει μόνο μία φορά το μήνα – για την πρόληψη και τη διέγερση των μεταβολικών διεργασιών.

Και να μάθετε να ακούτε το σώμα σας – αν υπάρχει μια ακαταμάχητη αίσθηση της πείνας ή αδυναμία – δεν επιτρέπουν τις ακρότητες και τις κατανομές: αφήστε την κουζίνα σας εμφανίζονται βάζα με αποξηραμένα φρούτα: σταφίδες, αποξηραμένα βερίκοκα, τα δαμάσκηνα και τα σύκα, τα καρύδια και τους σπόρους.

Υποχρεωτική φρούτα και λαχανικά. Αν θέλετε πραγματικά γλυκό, επιλέξτε το μέλι (πρέπει να είναι τα μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες + επιταχύνει το μεταβολισμό) και μαρμελάδα βατόμουρο (σπιτική) ή μαρμελάδα βερίκοκο. Αντί για cupcake – μαύρη σοκολάτα, τα φιστίκια με σοκολάτα (πολύ πλούσια!) ή μαρμελάδα.

Πίστεψέ με, εκτιμώ ότι συμβουλεύει. Αλλά επίσης ξέρω ότι περιοδικά τους φίλους μου ήθελε απεγνωσμένα κάτι νόστιμο και γλυκό. Και τι διακοπών τελείωσε. Αν σπάσει λειτουργία, χρήση: φιστίκια δεν χρειάζεται να διαφημιστούν, σοκολάτα, ζελέ είναι η πηκτίνη, χρήσιμο για το δέρμα και το σκελετικό σύστημα, για να καθαρίσει το σώμα. Συμβουλεύει σε λογική ποσότητα και σπάνια χρήση, νομίζω, πάρα πολύ.

Το σώμα δεν θέλω τίποτα για το τίποτα, είναι ένα γλυκό απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του ήπατος, ψυχική κόπωση, απώλεια δύναμης. Αλλά – στο μέτρο και στο λόγο.

Για την ορθή χάσετε βάρος, σταδιακά, χωρίς να βλάψει την υγεία του, κάνοντας το δικό σας πρόγραμμα απώλειας βάρους με βάση το ένα σου πρόσφερα δεν είναι εύκολο, αλλά πραγματικά. Και το κύριο αποτέλεσμα είναι ένα σταθερό βάρος και υγιές σώμα.