Πώς να χάσετε βάρος: ιστορία και φωτογραφία

Παχύσαρκα από την παιδική ηλικία, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το πρώτο, τότε το δεύτερο κορίτσι σκόραρε περισσότερα από 30 επιπλέον κιλά.

Έχασε 35 κιλά (από 90 έως 55)

οι φωτογραφίες πριν και μετά

Από την παιδική ηλικία, θα ήταν, όπως λένε, "το αίμα με το γάλα". Ωστόσο, δεδομένου ότι επτά χρόνια ενεργά να ασχολείται με το τζούντο και παραδοσιακούς χορούς. Και αν και είχα επιτυχία στις προσπάθειές μου, τη χροιά, δεν επιτρέπεται να εκφραστούν με τον τρόπο που θα ήθελα. Ζήλεψα το εύθραυστο και το φως, όπως ένα φτερό, και τα κορίτσια στο χορό. Έβαλα στη δεύτερη σειρά και δεν είχαν σόλο δωμάτια, λόγω της εμφάνισής μου δεν λαμβάνουν υπόψη μου, επιμονή και σκληρή δουλειά. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας, η κατάσταση επιδεινώθηκε. Σε 15 χρόνια που είμαι στο φόντο των ορμονών ανακτηθεί έως 73 κιλά. Να θυμάστε, όπως τα παιδιά επέστησε χοίρους και υπέγραψαν αυτές τις απλοϊκές εικόνες μου όνομα. Ήταν πολύ απογοητευτικό, αυξάνεται συγκροτήματα. Στο τέλος, στην αποφοίτηση, επικαλούμενη ασθένεια, δεν έρχονται ακόμη και σε ένα επίπεδο έχει φτάσει η κατάσταση.

Η πρώτη επανάσταση στη ζωή μου έγινε η τρίτη μου χρονιά στο Κολέγιο, όταν αποφάσισα να προσπαθήσω να περιορίσει τον αριθμό των θερμίδων που καταναλώνονται σε μια κρίσιμη 300-500 και λίγους μήνες, έχασαν βάρος από 78 έως 60 κιλά. Πώς θα κερδίσει το έλκος στομάχου, δεν καταλαβαίνω ακόμα, αλλά αυτό είναι ό, τι εύθραυστα νύχια, τα δόντια και τα μαλλιά να πέσει έξω, δεν έγινε γνωστό.

Σε αυτή τη μορφή δεν ήταν σε θέση να μείνετε μακριά. Μετά παντρευτήκαμε και έμεινα έγκυος, το βέλος στη ζυγαριά ανέβαινε. Απέκτησα 25 κιλά και έπρεπε να χάσει βάρος μετά τον τοκετό, έμεινε έγκυος με το δεύτερο παιδί. Αυτή τη φορά ήταν ακόμη και κέρδος 18 κιλά. Στο τέλος, έχοντας δύο παιδιά, ήμουν ένα κορίτσι που ζυγίζουν 90 κιλά. Αλλά τι να κάνω με αυτό το "καλό", που ήδη ήξερα.