Φωτογραφίες των κοριτσιών πριν και μετά την απώλεια βάρους

Οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να χάνουν βάρος με ενθουσιασμό, αλλά γρήγορα εγκατέλειψε. Ξεκινώντας πάλι τη δευτέρα, το νέο έτος, αύριο.

Έτσι, καθώς οι δεκαετίες περνούν: στα όνειρά μου - λεπτό σώμα, η πραγματικότητα είναι υπερβολικό λίπος.

Σας προσφέρουμε για να δείτε φωτογραφίες των ανθρώπων που έχουν εδώ και καιρό πλήρης, και στη συνέχεια να χάσει βάρος και να κρατήσει το βάρος που έφερε την υπόθεση στο πικρό τέλος.

Το μυστικό της αρμονίας είναι απλή! Μια σωστή διατροφή και την άσκηση.

Βρείτε το "σας" αθλητισμός. Καλή επιλογή: yoga, Pilates, χορού, γυμναστικής, Ναι, ακόμη και μια λωρίδα από πλαστικό. Περιστάσεις μπορεί πάντα να τυλίξετε υπέρ τους. Και αν η φυσική σας ικανότητες, πριν βάλετε όρια-αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσεις! Την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Ιστορία Νο 1

Με το τέλος της σχολικής εξαπλωθεί σε εύρος, η οποία έπαυσε να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε σχολή ή δραστηριότητες της τάξης. Έφτασα στο σημείο που δεν θέλω καν να πάει στο χορό και να αποφοιτήσουν. Η μαμά μου μιλούσε κόρη με την αγορά της ένα χορό πανέμορφο φόρεμα. Αλλά το χορό ακόμα πιο απογοητευμένος.

Και τότε αποφάσισε να αλλάξει.

Καθημερινά, άρχισε να περπατάει για 6 μίλια. Μετά από ανασκόπηση της σχετικής βιβλιογραφίας, έγινε ισορροπημένη διατροφή. Το αποτέλεσμα εκδηλώθηκε σε ένα μήνα. Και τώρα, μετά από ακριβώς ένα χρόνο, αντί για ένα παχουλό "θεία", εμφανίζεται στην απίστευτη ομορφιά του κοριτσιού, που ζυγίζει 50 kg.

Ιστορία νο 2

Πόσα μπορώ να θυμηθώ, ήταν πάντα ένα σημαντικό και ονειρευόταν να χάσουν βάρος. Έτσι, η ζωή είναι σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ: τρώω, δεν τρώω. 2.5 χρόνια, με την ανάπτυξη των 176 cm ζύγιζα 73 kg.

Φαίνεται ότι οι σχετικά μικρές αποκλίσεις από τον κανόνα, αλλά όλα φαινόταν λυπημένος, τα επιπλέον κιλά που είχε. Το λίπος που κατατέθηκε στην κοιλιά και τα πλευρά, την οποία δεν θα μπορούσε να αναπτύξει το έχω κόμπλεξ κατωτερότητας: "θα μπορούσα να φαίνονται πολύ καλύτερα, γιατί όχι???"

Με μια σταθερή συχνότητα διατροφή ήταν χάλια, και το βάρος δεν έφυγε ποτέ. Αντί να καταφύγει στην προτιμώμενη δράση της πλειοψηφίας, δηλαδή την γκρίνια και τα παράπονα των κακά γονίδια, βρήκα ένα δροσερό προπονητή και... έπεσε στην αγάπη με τον.

Από τότε που άρχισε - δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αθλητισμό, και ο προπονητής μου είναι τώρα ο σύζυγός μου-να-να — γύρω με υποστηρίζει.

η κοπέλα με το πράσινο μαγιό

Ιστορία Νο. 3

40-year-old British τηλεπαρουσιαστής έχει αψήφησε το σώμα του.

Φωτογραφίες από την Κλερ που τρέχει γύρω σε ένα πράσινο μαγιό αμέσως έγινε αντικείμενο χλευασμού για εκατομμύρια και ένα κίνητρο για να χάσουν βάρος για την Κλερ.

Μετά από 6 μήνες σκληρής εκπαίδευσης, το οποίο περιλαμβάνει kickboxing, ασκήσεις με βάρη, push-UPS, καταλήψεις και το τρέξιμο, πριν από την παγκόσμια κοινότητα είδε ένα νέο Κλερ, ο οποίος έχασε 10 ρούχα μεγέθη από 16 έως 6. Μετά την έκπληξη και την ταχεία μεταμόρφωση της ηρωίδας είπε

"Δεν μπορεί να είναι 40-year-old μαμά, αλλά εγώ έχω το σώμα του 20-year-old κορίτσι"