Είναι δυνατόν για την απώλεια βάρους

Είναι δυνατόν να χάσετε βάρος χωρίς καμία ειδική δίαιτα; Φυσικά, μπορείτε, αν γνωρίζετε ποια τρόφιμα για να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους, και τα οποία, αντιθέτως προωθήσει την απώλεια βάρους. Χάστε βάρος αν θα δώσει προτεραιότητα σε αυτό το τελευταίο.

Επίσης, στο θέμα της απώλειας βάρους θα σας βοηθήσει να γνωρίζει τι ώρα της ημέρας, τι τρόφιμα για να φάει καλύτερα. Είναι επιθυμητό να ξέρω, τι καλύτερο να φας για Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Έτσι, θα αναπτύξει μια διατροφή δικό του συγγραφέα.

Και τώρα ας ανακοινώσει τη λίστα με το τι μπορείτε να φάτε και να χάσουν βάρος.

σαλάτα λαχανικών

Σαλάτες λαχανικών

Ανακαλύψτε μια λίστα με τα τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, σαλάτες λαχανικών. Στα λαχανικά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Συμβάλλουν στον ταχύ μεταβολισμό της χρήσης τους, βελτιώνει τη λειτουργία του εντέρου.

Προσοχή! Να χαλάσει τη χρησιμότητα τέτοιων γευμάτων είναι πολύ λιπαρά σάλτσες για σαλάτες, για παράδειγμα, με βάση την ξινή κρέμα ή μαγιονέζα, τα οποία δεν βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Αλλά αν θέλετε να προστεθεί σε σαλάτες λαχανικών ανεπεξέργαστο, ψυχρής έκθλιψης, τότε θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερα οφέλη. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες λαχανικών μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Αφομοιώνεται γρήγορα, μπορούν να φάνε, ακόμη και το βράδυ, ακόμα και τη νύχτα, από τον τρόπο, όπως ένα καρύκευμα μπορεί επίσης να χρησιμεύσει γιαούρτι.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα

Όταν χάνεις βάρος, τρώτε γαλακτοκομικά προϊόντα. Θα ήταν καλύτερο εάν θα δώσει προτεραιότητα σε γαλακτοκομικά προϊόντα με μέση περιεκτικότητα σε λίπος. Να τρώνε αυτά τα προϊόντα πρέπει, όταν χάνει το βάρος, κυρίως τα γαλακτοκομικά, θα συμπληρώσετε το έντερο με την ωφέλιμη μικροχλωρίδα. Αν μιλάμε για το χρόνο που γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι καλύτερο να ήταν το πρώτο μισό της ημέρας.

Αυτή τη στιγμή, το σώμα απορροφά καλύτερα τους. Μην τρώτε το πηγμένο γάλα για τυρί το βράδυ. Αν και το βράδυ να πίνω κεφίρ. Αν είστε τουλάχιστον μερικές φορές, αντί για το δείπνο για να φάει το βράδυ, τότε για να χάσει το βάρος θα λειτουργήσει πολύ πιο γρήγορα. Μπορείτε, επίσης, μερικές φορές οργανώσει ημέρες της νηστείας όταν πίνεις μόνο το κεφίρ κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ.

Σούπες, μαγειρεμένα λαχανικά

Με την απώλεια βάρους είναι πολύ χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε σούπες λαχανικών. Είναι χαμηλά σε θερμίδες, είναι χρήσιμη, και είναι απόλυτα γεμίσει το στομάχι. Ιδιαίτερα καλό για να φάει αυτές τις σούπες στο κρύο σεζόν, τότε θα είναι ακόμα ζεστό. Για να μαγειρέψετε το διαιτητικό σούπα που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λαχανικό.

Απλά αποφύγετε τις σούπες με βάση τις πατάτες, δεδομένου ότι είναι αρκετά υψηλό σε θερμίδες και αμυλούχα λαχανικά. Το καλύτερο είναι αν θα το φας σούπα στο μεσημεριανό γεύμα, μπορεί να κάνει μια εταιρεία άπαχο κομμάτι κρέας. Για να χάσετε βάρος αυτό το γεύμα είναι μια χαρά.

Ο χυμός γκρέιπφρουτ

Είναι αδύνατον να αγνοήσουμε το χυμό του φρούτου, καθώς θα εξυπηρετήσει ένα καλό ρόλο στην απώλεια βάρους. Το γεγονός ότι ο χυμός του μειώνει σημαντικά το επίπεδο της ινσουλίνης. Αν τρώτε γκρέιπφρουτ 100 ml πριν από κάθε γεύμα τουλάχιστον δύο εβδομάδες, θα είστε σε θέση να χάσετε το βάρος 1.5 kg.

Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τη χρήση του χυμού αυτού, για όσους έχουν ευαίσθητο γαστρικού βλεννογόνου. Σε αυτή την περίπτωση, είναι να πίνετε και να διαλύεται.

γλυκά

Μερικά γλυκά

Εντελώς τα γλυκά, όταν χάνεις βάρος, δεν είναι πολύ λογικό. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, μερικές φορές, της γλυκύτητας, αλλά πρέπει να είναι ένα ορισμένο γλυκύτητα. Κατάλληλο γλυκό μαρμελάδα, ζαχαρωτά, καραμέλα, και μερικές φορές δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα κομμάτι στρούντελ. Η πίτα είναι πολύ μικρή δοκιμή.

Αν θέλεις γλυκό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η καλύτερη στιγμή για τη χρήση – αυτό είναι το πρώτο μισό της ημέρας. Δεν μπορείς να τρώνε γλυκά για το δείπνο το βράδυ ή τη νύχτα.

Φρούτα

Από τα φρούτα που μπορείτε να φάτε και να χάσουν βάρος με επιτυχία, το μόνο που έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Αν θέλετε να με επιτυχία και να χάσει γρήγορα βάρος, τότε δεν μπορεί να φάει σταφύλια, μπανάνες, αποξηραμένα φρούτα.

Η καλύτερη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο του καρπού είναι το πρώτο μισό της ημέρας, όχι το δείπνο, και ακόμα καλύτερα, αν το φάτε το πρωί με άδειο στομάχι, έτσι θα καθαρίσει το γαστρεντερικό σωλήνα, και ομαλοποίηση της λειτουργίας του εντέρου. Δεν μπορείτε να τρώτε φρούτα για δείπνο το βράδυ ή τη νύχτα.

Μήλα

Χωριστά που διατίθενται για προϊόντα απώλειας βάρους, όπως τα μήλα. Όταν η απώλεια βάρους, το αίσθημα της πείνας μπορεί να συμβεί συχνά. Πολύ καλή κατανάλωση μήλων. Τα μήλα είναι καλή, επειδή δεν είναι πολύ ξινά, δεν είναι πολύ γλυκό μήλα κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο βλεννογόνο.

Τα μήλα είναι μεγάλη για να γεμίσει το στομάχι. Το καλύτερο είναι αν θα το φας μήλα ολόκληρα, επειδή είναι χρήσιμο, ακόμα και τα οστά. Χωρίς ζάχαρη Μήλου μπορείτε να φάτε ακόμα και τη νύχτα. Καλά θα συμπληρώσει το γιαούρτι.

Τι μπορώ να φάτε για να χάσετε βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Και τι προϊόντα θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αν θέλετε να χάσετε βάρος; Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι κατ ' αρχήν δυνατόν να τρώνε όλα τα παραπάνω προϊόντα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μόνο πληρώνουν περισσότερο την προσοχή στο σώμα σας απαντήσεις για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Αν αισθάνεστε ότι κάτι είναι λάθος, είναι καλύτερα να την εγκαταλείψουν.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για παράδειγμα, μπορεί να σχηματιστεί φούσκωμα μετά από φρέσκα φρούτα ή λαχανικά, σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προϊόντα στην τελική τους μορφή.

Θα μπορούσε επίσης να είναι μια αλλεργική αντίδραση σε ένα συγκεκριμένο προϊόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το σώμα γίνεται υπερευαισθησίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Θα σας βοηθήσει να κάνετε για μέλλουσες μητέρες ασβέστιο διατηρεί στο σώμα, τα οποία πλένονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τι να τρώτε πριν και μετά την άσκηση;

Ο καθένας ξέρει ότι για να χάσετε βάρος, είναι απαραίτητο όχι μόνο για να συμμορφωθούν με την σωστή διατροφή, αλλά και την άσκηση. Και τι καλύτερο να τρώτε πριν και μετά την προπόνηση για να χάσετε βάρος αποτελεσματικά;

Πριν την προπόνηση θα είναι εντάξει για να φάει ευεργετική υδατάνθρακες. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε φρούτα ή υγιεινά γλυκά, αν ξαφνικά ήθελε. Οι υδατάνθρακες δίνουν ενέργεια για την προπόνηση σας.

Μετά από μια προπόνηση θα σας βοηθήσει να φάτε κάτι από την πρωτεΐνη. Μπορεί να είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Μετά από μια προπόνηση, μπορείτε επίσης να φάτε ένα κομμάτι κρέας. Αν δεν θέλετε να φάτε μετά από μια προπόνηση, μπορείτε να πίνετε κεφίρ. Μετά από μια προπόνηση μυϊκής μάζας απαιτεί την ανάκτηση, και αυτό θα βοηθήσει πρωτεΐνη.

ποια τρόφιμα δεν είναι για την απώλεια βάρους

Ποιες τροφές δεν πρέπει να τρώτε όταν την απώλεια βάρους – η λίστα

Θέλουν να χάσουν βάρος κορίτσια μειώσει τις μερίδες, αλλά όχι να εξαλείψει από τη διατροφή υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα, το πρόχειρο φαγητό, γρήγορα υδατάνθρακες.

Τι είναι οι κύριοι εχθροί της λεπτή, ωραίο σώμα και ότι απολύτως δεν μπορεί να φάει, όταν χάνει βάρος; Να μιλήσουμε γι ' αυτό παρακάτω.

Τα τρόφιμα που εμποδίζουν την απώλεια βάρους:

 1. Γλυκά. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα, γρήγορα μετατρέπεται σε λίπος στο σώμα. Για την απώλεια βάρους, καλύτερα να εγκαταλείψουν εντελώς τη ζάχαρη, καθώς δεν χρήσιμα ορυκτά, και η ζημιά που φέρνει σημαντικές σχήμα.
 2. Προϊόντα αρτοποιίας. Κάθε ψημένο περιέχει πολλές θερμίδες, ειδικά αν αυτό πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος, συμπυκνωμένο γάλα, σοκολάτα ή άλλα Καλούδια.Τα προϊόντα μαγιάς, επιπλέον, παραβιάζουν τη μικροχλωρίδα του εντέρου, και αυτό επηρεάζει αρνητικά τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα.
 3. Σάλτσες, κέτσαπ, μαγιονέζα. Εάν χρησιμοποιείτε ακόμα και οι πιο χαμηλές σε θερμίδες πιάτα χωρίς ζάχαρη, το αλάτι και το λίπος για την εποχή τους, σάλτσες, δεν θα υπάρξει καμία επίδραση ή το ίδιο άτομο, αντιθέτως, να κερδίσει το βάρος. Επειδή περιέχουν πολλά συντηρητικά, χρωστικές ουσίες, πρόσθετες ουσίες γεύσης, τα οποία οδηγούν σε λίπος στο σώμα.Αυτό παρεμβαίνει με την κανονική λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και του ήπατος, η οποία επηρεάζει την εμφάνιση.
 4. Γλυκά και ανθρακούχα ποτά, χυμούς. Όταν ένα πρόσωπο που χρησιμοποιεί υγρό, δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι περισσότερες θερμίδες από ό, τι, για παράδειγμα, σε μερίδες σαλάτας. Αλλά για να φάει αυτό το Φλιτζάνι σόδα δεν θα λειτουργήσει. Ακόμα και το χυμό, το οποίο αποτελείται από φρούτα (επειδή μπορούν να φάνε κατά τη διάρκεια της δίαιτας), επίσης, θα είναι ένας εχθρός που πρέπει να την απώλεια βάρους κατά τη διάρκεια της περιστροφής του κύκλου της συγκέντρωσης της ζάχαρης έχει αυξηθεί σημαντικά.
 5. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος. Από αυτούς, φυσικά, δεν θα πρέπει να αρνηθεί, γιατί είναι κάτι χωρίς το οποίο το σώμα δεν μπορεί να τροφοδοτείται πλήρως. Το μόνο που χρειάζεται να προτιμούν το κεφίρ, το γιαούρτι, το γάλα με ένα ελάχιστο ποσοστό του λίπους.Το τυρί είναι καλύτερα να μην κατάχρηση, αλλά από την ξινή κρέμα, την κρέμα και το βούτυρο και δεν το αρνούνται.
 6. Τα καρύδια. Πολύ καλό για το σώμα, αλλά, παρ ' όλα αυτά, πολύ θρεπτικά και πλούσια σε θερμίδες. Χωρίς σημαντική βλάβη, τα στοιχεία, μπορούν να καταναλωθούν σε ποσότητα που δεν υπερβαίνει τα 15 κομμάτια ανά ημέρα. Καλύτερα να το κάνετε πριν από το μεσημεριανό γεύμα, τότε οι θερμίδες θα είναι λιγότερο απορροφάται.
 7. Τα λιπαρά κρέατα και τα ψάρια. Για να αποφύγετε αυτά τα τρόφιμα, όπως τα γαλακτοκομικά δεν είναι απαραίτητη, καθώς είναι η κύρια πηγή πρωτεϊνών στο σώμα. Έτσι τρώτε άπαχο τις ποικιλίες τους: κοτόπουλο, κουνέλι, μοσχάρι, pike, μπακαλιάρος, μπακαλιάρος. Τα προϊόντα πρέπει να είναι βραστά ή στον ατμό.
 8. Ημι-τελικών προϊόντων. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι ο κατασκευαστής βασικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση του προϊόντος που αναγράφεται στη συσκευασία. Ως εκ τούτου, να τρώει χάμπουργκερ σε ένα ζευγάρι, υποτίθεται, κοτόπουλο, μπορείτε να φάτε όλα την πρόσληψη θερμίδων στην καθημερινή διατροφή τους.
 9. Το λευκό ρύζι. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό το προϊόν είναι χαμηλό σε θερμίδες, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν το ρύζι διατροφή. Αλλά πραγματικά, όταν το ρύζι περνά από όλα τα στάδια της επεξεργασίας, παραμένει σχεδόν τίποτα χρήσιμο, εκτός από το άμυλο, το οποίο συμβάλλει στην αναπλήρωση.
 10. Τα κατεψυγμένα προϊόντα. Έτσι, δεν χάνουν την γεύση τους, ο κατασκευαστής προσθέτει το νάτριο. Διατηρεί το νερό στο σώμα, οδηγώντας σε οίδημα και διαταραχή του μεταβολισμού.
 11. Πατάτα είναι η βασική τροφή πολλών ανθρώπων. Αλλά περιέχει πολύ άμυλο που προκαλεί αύξηση του σωματικού βάρους. Αλλά αν οι πατάτες και τις τηγανίζουμε, τότε ο αριθμός των θερμίδων υπερβαίνει το αποδεκτό κανόνα κατά δεκάδες φορές.
 12. Τα ζυμαρικάπου είναι καλύτερα να το αντικαταστήσει τα δημητριακά. Αν πραγματικά θέλετε και, στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να δοθεί προτεραιότητα στα προϊόντα που γίνονται από το σκληρό σιτάρι.
 13. Το αλκοόλ. Παράγει τοξίνες, έτσι, το συκώτι δεν στρέφεται κατά την επεξεργασία των τροφίμων και την αφαίρεση από το σώμα του περιττού λίπους και να απαλλαγούμε από βλαβερές ουσίες. Επιπλέον, σε κατάσταση μέθης, το άτομο χαλαρώνει και δεν ελέγχει την επιλογή των τροφίμων και τον αριθμό των μερίδων.
 14. Πατατάκια, τα κράκερ, το γρήγορο φαγητό, το οποίο χρειάζεται κανένα σχόλιο.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο κατάλογος των επικίνδυνων προϊόντων που περιέχει τρόφιμα που είναι γνωστό στους περισσότερους ανθρώπους. Και ακόμα κι αν τρώτε πολύ μικρό, αλλά υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα, το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί.

Εκτός από την κατανάλωση τροφίμων που είναι πάρα πολύ μικρό, θα οδηγήσει σε διαταραχές του πεπτικού σωλήνα μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα, και αυτό δεν θα είναι καλό για σένα.

αποξηραμένα φρούτα για απώλεια βάρους

Αποξηραμένα φρούτα για απώλεια βάρους: μπορώ να τρώω και τι

Τα οφέλη των ξηρών καρπών για την απώλεια βάρους – μύθος ή πραγματικότητα; Θα τα βερίκοκα, δαμάσκηνα, σταφίδες και τις ημερομηνίες για να κάνει ένα συνεκτικό κομμάτι; Αυτή η ερώτηση έχει πολύ καιρό όχι μόνο δεν επιθυμούν να αλλάξουν το σχήμα τους και τον τρόπο που τρώει, αλλά οι γιατροί, τα συστατικά των ειδικών προγραμμάτων.

Για να ικανοποιήσει την πείνα του γλυκού φέτες και να μην χάσουν το επιτευχθέν αποτέλεσμα Πολλοί αρνούνται να πιστέψουν αυτή την κοινή διεκδίκηση: πολύ αγαπημένο πολλά προϊόντα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Και την υψηλή ενεργειακή του αξία αυτών λιχουδιές αμφισβητεί την εύνοιά τους. Δικαστή για τον εαυτό σας, η θερμιδική αξία του αποξηραμένα βερίκοκα σε ένα ειδικό τραπέζι της πεπτικότητας – 268, και σταφίδες, το οποίο μπορούμε εύκολα να προστεθεί σε μια ποικιλία από γλυκά – 286.

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μια δημοφιλής παρανόηση: μερικά φρούτα για Πρωινό, πρόσθεσε στο κουάκερ ή γλυκιά σαλάτα είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το συνηθισμένο πρωινό γεύμα. Μείγμα από αποξηραμένα φρούτα για απώλεια βάρους δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά και χρήσιμο, Υπό έναν όρο: αν γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιούμε και τι είναι καλύτερο να συνδυάσει αποξηραμένα θεραπεία.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να βρείτε ένα υποκατάστατο γλυκό

Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της νηστείας αλλάζει και ο εγκέφαλος μειώνει την δραστηριότητα. Αρχίζει να μας δώσει σήματα, θα παρατηρήσετε ότι δεν μπορούν να λειτουργούν με το συνηθισμένο ρυθμό, άγχος για το τίποτα, κουρασμένος γρήγορα. Μια κακή διάθεση, και ακόμη και το πιο αγαπημένο πράγμα είναι πλέον μια χαρά.

Πει ένα αποφασιστικό "όχι" σε όλες τις επιβλαβείς και ότι περιέχει πολλές θερμίδες. Δεδομένου ότι υπάρχουν χρήσιμα βοηθήματα – αποξηραμένα.

Μια μικρή χούφτα σταφίδες με αποξηραμένα βερίκοκα αμέσως θα κορεστεί το σώμα και θα φέρει πίσω το παλιό απόδοση.

Ο εγκέφαλος είναι εύκολο να εξαπατήσει: αντί για το λίπος και το μόνο που προσθέτει επιπλέον ίντσες στη μέση για να του προσφέρει μια προσοδοφόρα εναλλακτική λύση. Η γλυκύτητα πρέπει να φέρει μόνο χαρά, δεν είναι νέα κιλά.

Τρώτε δαμάσκηνα ή αποξηραμένα βερίκοκα και η διάθεσή σας θα βελτιωθεί λίγο-λίγο. Τι είναι ο λόγος για αυτή την ξαφνική αλλαγή; Το θέμα της αποταμίευσης υδατάνθρακες παρέχουν ενέργεια επικεφαλής του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι είναι τα αποξηραμένα φρούτα; Είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου αποτελείται από αυτή τη βασική πηγή ενέργειας και θετικότητα.

Ωστόσο, η πρόσληψη αυτών των νόστιμα διεγερτικό δραστηριότητα θα πρέπει να είναι περιορισμένη. Να θυμάστε ότι τα προϊόντα αυτά είναι πολύ υψηλά σε θερμίδες, και θα πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά την ενεργειακή αξία κάθε καταναλώνονται τα τρόφιμα.

Τι είναι η θετική επίδραση των ξηρών καρπών στο σώμα; Οι γιατροί επιβεβαιώνουν ότι διατηρούν πολλά από τα συστατικά που περιέχονται στα ώριμα και φρέσκα φρούτα. Αποξηραμένα βερίκοκα, δαμάσκηνα, σταφύλια – μια πραγματική αποθήκη των θρεπτικών συστατικών απαραίτητων για την υγεία μας:

 • κάλιο– ένα ορυκτό που είναι υπεύθυνη για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων;
 • ίνα – ένα χοντρό φυτικές ίνες, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά,
 • ένζυμα – οργανικές ουσίες που επιταχύνουν αντιδράσεις στα κύτταρα του σώματος.

Το πιο χρήσιμο αποξηραμένα φρούτα για απώλεια βάρους

Εδώ είναι φωτεινό, φέτες από αποξηραμένα βερίκοκα, σταφύλια, που έγινε λιγότερο, αλλά δεν έχει χάσει τις ιδιότητές της, τις ημερομηνίες και πολλά άλλα βοηθοί οι όμορφες κυρίες που θέλουν να πουν αντίο στο περιττό βάρος.

Με τη βοήθειά τους, έχουμε:

 • μπορούμε γρήγορα να ικανοποιήσει την πείνα;
 • αποφύγετε την κατάθλιψη και βίαιες εναλλαγές της διάθεσης;
 • πάρτε σημαντικές για την υγεία μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Εδώ είναι η λίστα:

 • Δαμάσκηνα
 • Σταφίδες
 • Ημερομηνίες είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, κάλιο και σίδηρο.
 • Αποξηραμένα βερίκοκα
 • Γαλακτοκομικά