Ασκήσεις για το αδυνάτισμα ποδιών στο σπίτι - αποτελεσματική συγκρότημα

Σε συνδυασμό, αυτά τα μέτρα μπορεί να δώσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Σκεφτείτε τι άσκηση για την απώλεια βάρους τα πόδια πρέπει να κάνεις, και τι μέτρα πρέπει να Συμπληρώσει τη σωματική δραστηριότητα.

αδυνατίσματος πόδια στο σπίτι

Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΆΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΏΛΕΙΑ ΒΆΡΟΥΣ ΠΌΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ

Η προτεινόμενη σειρά από ασκήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε στο σπίτι. Αυτό θα σας βοηθήσει να εργαστείτε αποτελεσματικά προβληματικές περιοχές

SUMO ΚΑΤΑΛΉΨΕΙΣ

Καταλήψεις – καλύτερη άσκηση για απώλεια βάρους οι γλουτοί και η έσω επιφάνεια των ποδιών. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά είναι μια παραλλαγή το όνομα του σούμο.

Να σταθεί επάνω κατ ' ευθείαν, κρατήστε την πλάτη σας ίσια, τα πόδια, εκτός πολύ ευρύτερη λεκάνη, τα χέρια (πιάσε τους αλτήρες) θέση κατά μήκος του σώματος. Τώρα μετατοπίσει τη λεκάνη σας και σιγά-σιγά κατάληψη μέχρι τα γόνατα δεν σχηματίζεται ευθεία γωνία. Στάση και ισιώστε τα πόδια σας στα γόνατα. Σε όλη η προσέγγιση είναι σημαντικό να παρακολουθεί τη στάση του σώματος, το κεφάλι δεν χαμηλότερα. Πάρτε μερικές προσεγγίσεις Από 15 επαναλήψεις.

LUNGES ΠΡΟΣ

Επιθέσεις αποτελεσματικά χρησιμοποιεί η εξωτερική και το εσωτερικό των μηρών και τους γλουτούς, αποτελούν ένα όμορφο ανακούφιση των ποδιών.

Στάση επάνω, τοποθετήστε τα πόδια ευρύτερο από τους ώμους σας, λυγίστε τα χέρια σας σε οι αγκώνες και τα τοποθετούμε πάνω από τη ζώνη. Στην άκρη δεξί πόδι, κάμψη στο γόνατο περιοχή. Το βάρος το σώμα πρέπει να πέφτει στο δεξί πόδι και το αριστερό θα είναι να ενεργεί ως ένα στήριγμα. Ακολουθήστε τη στάση, ανελκυστήρας το πηγούνι. Πρέπει να δουλεύουμε μόνο το κάτω μέρος του σώματος. Κάνουμε το βαθύ κάθισμα στο αριστερό πόδι. Σε κάθε πόδι κάνε 2-3 σετ των 15 φορές.

ΡΟΥΜΑΝΙΚΈΣ ΆΡΣΕΙΣ ΘΑΝΆΤΟΥ ΜΕ ΑΛΤΉΡΕΣ

Αυτή η άσκηση θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από το λίπος στα πόδια και για να δουλέψεις τους γλουτούς, τη μορφή λεπτούς γοφούς. Σταθείτε ίσια, ελαφρώς λυγίστε τα γόνατά σας. Τώρα κάμψη, κάμψη τους προς τα δεξιά γωνία. Τα χέρια αλτήρες κίνηση στο μπροστινό μέρος του μηρού μέσος-μόσχων και την πλάτη, να μην πάρει για να σταματήσει. Κάνουμε 2-3 σετ των 12-15 φορές

ΠΌΔΙ ΤΑΛΆΝΤΕΥΣΗ

Είναι, επίσης, συνιστάται να εκτελέσετε πόδι ταλάντευση απώλεια βάρους στα πόδια – αυτό είναι μια μεγάλη άσκηση για μύες από το εξωτερικό και το εσωτερικό των μηρών, οι γλουτοί. Χρησιμοποιήστε βάρη τροχών.

Να σταθεί επάνω κατ ' ευθείαν, να κρατήσει τα χέρια σας σε κάθε στήριγμα. Πάρτε μια ευθεία πόδι στο πλάι, εκτέλεση Mach με μέγιστο εύρος. Η άσκηση μπορεί να γίνει τα ψέματα.

Έλεγχος της στάσης του σώματος, η πλάτη πρέπει να είναι ίσια σε όλη ασκήσεις, το σώμα δεν κλίση. Θα πρέπει να λειτουργούν μόνο τα πόδια. Για το κάθε πόδι κάνω 2-5 σετ των 12 φορές

ΆΣΚΗΣΗ ΚΑΡΈΚΛΑ

Αυτή είναι μια στατική άσκηση, η οποία, αν και φαίνεται απλό αλλά λειτουργεί τέλεια πόδια και γλουτούς. Σταθείτε με την πλάτη σας στον τοίχο και μισό βήμα πίσω μακριά της. Κλίση προς τα πίσω, προσπαθήστε να πέσει στην μια φανταστική καρέκλα. Σε ισχίο και γόνατο το κοινό πρέπει να σχηματίζονται γωνίες σαν εσένα καθίστε σε μια καρέκλα. Κάτω τα χέρια ή το σταυρό τους στο στήθος. Σε αυτή τη θέση, κρατήστε πατημένο για 1-2 λεπτά. Ο βέλτιστος αριθμός των επαναλήψεων 2-5.

ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΗ ΠΑΤΉΣΤΕ

Στο σπίτι σας για αυτή την άσκηση μπορεί να χρησιμοποιήστε δύο σκαμπό ή καρέκλες σετ το επόμενο. Το σχέδιο πρέπει να είναι βιώσιμη σημαντική. Βρίσκονται στο στομάχι, έτσι ώστε το σώμα τοποθετείται στην επιφάνεια από τον ώμο οι αρθρώσεις του ισχίου. Τα πόδια θα πρέπει να βρίσκονται σε επίπεδη θέση στο πάτωμα ακουμπά στο πάτωμα με τα δάχτυλα των ποδιών. Τα χέρια άνετα το μέρος κάτω από το στήθος. Στην εκπνοή σηκώστε τα πόδια για να μία γραμμή με το σώμα, σχετικά με την εισπνοή, χαμηλότερο πίσω. Επαναλάβετε 8-10 φορές.

ΨΑΛΊΔΙ

Το ψαλίδι – μια μεγάλη άσκηση για την απώλεια βάρους οι μηροί και τα πόδια, μπορούν επίσης να εργαστεί για την πλάτη και πιέστε το πλήκτρο. Για να εκτελέσετε αυτά βρίσκονται στο πάτωμα, τα χέρια θέση παράλληλα με το σώμα, τη χαμηλότερη πλάτη, πιέστε το πλήκτρο στο πάτωμα. Αποσπά την προσοχή από το πάτωμα ίσια πόδια κάτω από ένα μικρό γωνία. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να κοντά στο πάτωμα χωρίς να το αγγίξει. Ακολουθήστε την κίνηση μιμείται ένα ψαλίδι χωρίς να λυγίζει τα γόνατά σας. Το εύρος των κινήσεων δεν πρέπει να είναι μεγάλο. Επαναλάβετε τουλάχιστον 10 φορές.

ΤΟ ΠΕΡΠΆΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΌΡΜΑ

Δεν μπορεί να γίνει με γυμναστικός πάγκος ή χρησιμοποιήστε το αντί για το χαμηλό σκαμνί. Είναι φορτίο μπροστά, εσωτερικά και πίσω μέρος τους μηρούς, και τους γλουτούς τελευταία.

Πιάσε έναν αλτήρα και να κάνουμε ένα βήμα πάνω στην πλατφόρμα με το αριστερό πόδι. Στέκεται στην πλατφόρμα, πρέπει να για να σχηματίσουν ορθή γωνία. Να ισιώσει το γόνατο του ποδιού και ανελκυστήρα στην πλατφόρμα με τα δύο πόδια. Περίμενε μια δεύτερη και κάτω στο πάτωμα. Κάντε τις απαραίτητες ο αριθμός των βημάτων πρώτα στο ένα και μετά για το άλλο πόδι. Τον έλεγχο της ισορροπίας. Ο αριθμός των επαναλήψεων – 10-12 για κάθε πόδι, μια σειρά από προσεγγίσεις.

ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ ΜΕ ΆΛΜΑ

Αυτό είναι μια μεγάλη άσκηση καίει το λίπος, ενισχύει μύες του μηρού και της κνήμης, συμβάλλει στην απώλεια βάρους σε πόδια του.

Σταθείτε κατ ' ευθείαν με το δεξί πόδι βήμα προς τα εμπρός, μετατοπίζει το βάρος της. Στροφή στο δικαίωμα γωνία, και το αριστερό γόνατο θέση σχεδόν παράλληλα με το πάτωμα. Κρατήστε την στάση του σώματος με αναπτυχθεί τους ώμους και κατ ' ευθείαν πίσω. Άπαχο με τα πόδια το δεξί πόδι αναπήδηση πάνω κάτω . Όταν άλμα μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό σας εγκεφαλικό επεισόδιο τα χέρια του. Η επόμενη επίθεση να κάνουν το ίδιο για το άλλο πόδι. Ο αριθμός των επαναλήψεων έως 12 με λίγα προσεγγίσεις.

ΚΑΤΆΛΗΨΗ "ΠΙΣΤΌΛΙ"

άσκηση πιστόλι

Μεγάλη άσκηση για αδυνάτισμα κοιλιά και τα πόδια, το οποίο είναι το μέγιστο φορτίο των ποδιών. Αλλά σημειώστε ότι αυτή είναι πολύπλοκη και συνιστάται run, αν έχετε ήδη ένα ορισμένο επίπεδο κατάρτισης. Κατάληψη στο ένα πόδι, τραβώντας το δεύτερο προς τα εμπρός. Η άσκηση βοηθά επίσης να βελτιώσει συντονισμού (στην αρχή μόνο το ένα χέρι stick για κάποιο είδος υποστήριξης). Στη συνέχεια, επαναλάβετε για το άλλο πόδι. Για κάθε κάνω 10-12 φορές. Η άσκηση είναι μεγάλη και καίει θερμίδες βοηθά να ενισχύσει τους μυς των ποδιών.

Μην προσπαθήσετε να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα. Απίθανο άσκηση για την απώλεια βάρους στα πόδια βοηθήσει να αφαιρέσει τους μια εβδομάδα για μακράς διαρκείας αποτελέσματα που χρειάζεστε περισσότερα χρόνο, αλλά είναι σημαντικό να ασκείστε τακτικά, και σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα. Χρήσιμο αδυνατίσματος ποδιών και καρδιο – τρέξιμο, σχοινάκι, ποδήλατο γυμναστικής και το ελλειπτικό μηχάνημα. Μπορείτε να πληρώσετε την προσοχή Pilates, ασκήσεις αναπνοής. Εξαιρετική λειτουργούν και τα διαφορετικά είδη των χορών.

ΠΏΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΊΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΛΊΠΟΣ ΤΑ ΠΌΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΉ

Ως τέτοια, διατροφής απώλειας βάρους στα πόδια, καθώς και κοιλιά, δεν υπάρχει. Χρειάζεται μια σωστή και υγιή μια διατροφή που είναι γεμάτη από χρήσιμες ουσίες, και ενώ θα είναι ελάχιστη το ποσό των απλών υδατανθράκων και των λιπών. Είναι σημαντικό να τρώτε αρκετά λαχανικά και φρούτα, που είναι χαμηλά σε θερμίδες, αλλά πολλές πολύτιμες συστατικά.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από το περιττό όγκο, συνιστάται να ελαχιστοποιήσετε την ποσότητα στη διατροφή τα ακόλουθα προϊόντα:

 • τα ζωικά λίπη, μαγιονέζα και άλλες σάλτσες, βούτυρο *
 • προϊόντα αρτοποιίας, το λευκό ψωμί, διάφορα κέικ και άλλα αρτοσκευάσματα;
 • σοκολάτα, παγωτά και άλλα γλυκά;
 • λιπαρά είδη των κρεάτων.
 • λουκάνικα, καπνιστά προϊόντα, τουρσί;
 • τηγανητά τρόφιμα;
 • γλυκό ποτά;
 • το αλκοόλ.

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε στη διατροφή προϊόντων, την επιτάχυνση των διαδικασιών του σώματος μεταβολισμό. Δεν είναι μόνο η ήδη αναφέρθηκε λαχανικά και φρούτα, αλλά η κανέλα, το πράσινο τσάι και η καφεΐνη. Είναι σημαντικό τρώτε αρκετή πρωτεΐνη – βοηθά να χάσετε βάρος και να συμμετέχει στην οικοδόμηση των μυών. Περιέχονται σε το άπαχο κρέας και το ψάρι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τυρί με χαμηλά λιπαρά, κοτόπουλο, αυγά.

Πρέπει, επίσης, σύνθετους υδατάνθρακες. Δίνουν πολύ ενέργεια, τον κορεσμό και την πρόληψη υπερκατανάλωση τροφής. Καλύτερο πηγές τους είναι τα δημητριακά (το φαγόπυρο, ρύζι, κεχρί). Για την προετοιμασία τους συνιστάται η χρήση νερό ή γάλα 2,5% λίπος.

Δεν είναι απαραίτητο να εισάγετε στη διατροφή σας αυστηρούς περιορισμούς, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι ασταθής και βραχυπρόθεσμα. Τρώτε μικρά και συχνά μερίδες, μην αφήσεις τον εαυτό σου να πεινάσει, τρώει χρήσιμα προϊόντα

ΑΝΑΔΙΠΛΏΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΈΜΗΣΗ ΤΗΣ Το ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Αναδιπλώνεται – ένας πολύ καλός τρόπος για να σφίξετε το πρόβλημα περιοχή για να επιταχύνει την απώλεια λίπους, διαδικασία, για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα. Μπορείτε να πάτε στο κομμωτήριο αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε το περικάλυμμα για την απώλεια βάρους τα πόδια στο σπίτι. Θα σας βοηθήσει να επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, διασπά το λίπος και να το φέρει έξω το σώμα τις τοξίνες και να βελτιώσει τον τόνο του δέρματος/

τυλίξτε

Προηγουμένως λάβει ένα ντους και θεραπεία προβληματική περιοχή και τρίψτε. Καθαρίστε το δέρμα, εφαρμόστε διάλεξε το μέρος του σπειροειδές περιτύλιγμα των ποδιών τυλίξτε σε πολλά επίπεδα και βρίσκονται κάτω από μια κουβέρτα για 30-60 λεπτά (ανάλογα με τα συστατικά τους). Στη συνέχεια ξεπλύνετε το σημείο με χλιαρό νερό και εφαρμόστε στο δέρμα κρέμα κατά της κυτταρίτιδας. Αναδιπλώνεται συνιστάται να κάνουμε μια πορεία 10-15 θεραπείες κατά διαστήματα μέσα μέρα.

Υπάρχουν πολλές συνταγές για αναδιπλώνεται. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Ζεσταίνουμε το υγρό μέλι σε ένα λουτρό νερού και ανακατεύουμε με αιθέρια έλαια (μπορείτε να πάρτε το δεντρολίβανο, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι) και απλώστε σε πόδια. Πάρε 4-5 σταγόνες ελαίου σε δύο κουταλιές της σούπας μέλι.
 • Πάρτε το μπλε πηλό, αραιώστε το με νερό, θερμαίνεται στους 40 βαθμούς για να πάρει κρεμώδη συνοχή, η οποία θα που εφαρμόζονται για τα πόδια.
 • Θα πρέπει το κατακάθι του καφέ, το οποίο θα πρέπει να αναμειγνύεται με αιθέρια έλαια (μπορείτε να πάρτε το γεράνι, μάραθο, άρκευθο ή εκείνους αναφέρεται στην πρώτη συνταγή). Σύνθεση απλώστε ομοιόμορφα σε προβληματικές περιοχές.

Πριν κάνεις ένα κάλυμμα, βεβαιωθείτε ότι ότι δεν είστε αλλεργικοί στα συστατικά στη σύνθεσή του.

Κάνω αναδιπλώνεται τακτικά, συμπληρώνοντας τους σωστή διατροφή και σωματική δραστηριότητα – και σύντομα θα παρατηρήσετε ότι τα πόδια σας να γίνει πολύ πιο λεπτή και γυμνασμένη. Μην ξεχάσετε πολλά για να μετακινήσετε και να οδηγήσει έναν ενεργό τρόπο ζωής είναι επίσης θα σας βοηθήσει να βελτιώσει το σχήμα, χωρίς να χρειάζεται να κάνει οποιαδήποτε πολλή προσπάθεια.