Πώς να χάσετε βάρος ο άνθρωπος — μια απλή στρατηγική για την απώλεια βάρους για παιδιά

Πρώτο και κύριο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο βασικός κανόνας για την απώλεια βάρους είναι η κατανάλωση με μέτρο. Μεγάλες ποσότητες τροφίμων δεν ήταν ποτέ καλή για το σώμα. Ωστόσο, είναι καλό για να φάει – το αιώνιο αρσενικό αδυναμία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούνται για να περιορίσετε τον εαυτό μου, για πολλούς άνδρες, αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.

απώλεια βάρους για τους άνδρες

Σε αυτή την περίπτωση, βοηθά να επιλέξετε μια σωστή διατροφή για την απώλεια βάρους για τους άνδρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το φαγητό σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, σε μικρές μερίδες 4-5 φορές την ημέρα για να συνηθίσει το σώμα σου στα όρια, θα αφαιρέσει το αιώνιο αίσθημα της πείνας και τη μείωση του όγκου του στομάχου.

Από τα λιπαρά τρόφιμα για να δώσει δεν το αξίζει, αλλά να περιορίσει την ποσότητα. Φυσικά, είναι καλύτερο να μην καταχραστώ το πρόχειρο φαγητό, αναψυκτικά και άλλα επιβλαβή προϊόντα. Να τρώτε το βράδυ είναι κακό για όλους, γιατί το φαγητό είναι κακή πέψη και απορροφάται, αυξάνει την πιθανότητα του υπερβάλλοντος βάρους. Το τελευταίο γεύμα πρέπει να είναι 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.

Η στρατηγική της ταχείας απώλειας βάρους

Συχνά τα παχύσαρκα αγόρια και οι άνδρες τείνουν να χάσουν βάρος, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τον καθορισμό ενός στόχου για να χάσει στο γυμναστήριο 4-5 κιλά λίπους ανά μήνα. Ωστόσο, το σώμα είναι σε θέση να κάψει όχι περισσότερο από 400-700 γραμμάρια λίπους σε μια εβδομάδα — αν χάσετε περισσότερο βάρος, το νερό ή το μυ.

Είναι επίσης σημαντικό ότι αυτά τα 400-700 g λίπους ισοδυναμεί με έλλειμμα 500-900 θερμίδες την ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να περικόψει τα γεύματα σας περισσότερο από το 15-20% των ημερήσιων θερμίδων — δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να χάσουν βάρος πιο γρήγορα, αλλά θα κάψεις τους μυς σου.

Πώς να χάσετε βάρος χωρίς να κάνει δίαιτα;

Πρέπει να καταλάβετε ότι είναι αδύνατο να χάσετε βάρος χωρίς να κάνει δίαιτα και την αποφυγή επιβλαβών τροφίμων και άλλων υπεύθυνη για το λίπος τροφίμων. Ως αποτέλεσμα της ενεργού προπόνηση στο γυμναστήριο ή ένα long run, μπορείτε να κάψετε περισσότερο από 300-600 θερμίδες.

Επιπλέον, υπάρχουν ειδικές ασκήσεις για το βάρος και 12-15 επαναλήψεις δεν καίει λίπος, όπως συνήθως υποτίθεται. FitSeven γράψει κατ ' επανάληψη ότι η περίσσεια θερμίδες πολύ πιο εύκολο να περιορίσετε το στάδιο το στόμα σας, όχι για να κάψει στη συνέχεια ασκήσεις.

Πώς να χάσετε βάρος man: οι κανόνες

Τα καλά νέα είναι ότι οι άνδρες να χάσουν βάρος πολύ πιο εύκολη από την απόκτηση των μυών. Αυτό είναι γιατί θα πρέπει να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος σωστά, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να καίει μαζί με το λίπος και το μυ, να γίνει ο ιδιοκτήτης του ένα επίπεδο σώμα με saggy δέρμα.

  1. Θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ χρήσιμο και επιβλαβείς υδατάνθρακες. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, θα πρέπει να εγκαταλείψει το γρήγορο υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (γλυκά, ζάχαρη, προϊόντα που παρασκευάζονται με λευκό αλεύρι), αντί να προτιμούν τα πράσινα λαχανικά και τα δημητριακά. Το πρόβλημα γλυκό είναι ότι ανοίγει την όρεξη και σε κάνει να τρώνε περισσότερο.
  2. Επιταχύνει το μεταβολισμό της κατάρτισης. Αντί να τρέχει και άλλες προσπάθειες για να κάψετε το λίπος με καρδιο άσκηση κατάρτισης βάρους — αυτό όχι μόνο επιταχύνει το μεταβολισμό σας και ομαλοποιεί το μεταβολισμό, αλλά θα σας επιτρέψει να αποκτήσουν μυϊκή μάζα που θα βελτιώσουν το συνολικό σχήμα του σώματος.
  3. Μην προσπαθήσετε να απότομα αρνηθεί να φάει. Ο άνθρωπος με την ξηρή μάζα σώματος (βάρος μείον το λίπος) 70 kg απαιτεί τουλάχιστον 2000 θερμίδες την ημέρα. Χαμηλότερη περιεκτικότητα σε θερμίδες κάτω από το ποσοστό αυτό προκαλεί μια διαταραχή του μεταβολισμού, αυξάνει το επίπεδο των ορμονών του στρες και μειώνει την παραγωγή τεστοστερόνης στο αποτέλεσμα, το σώμα θα προσπαθήσει να αποθηκεύσει λίπος αντί να το καίει.
  4. Χρησιμοποιεί το λίπος καυστήρες. Ελλείψει προβλήματα με την καρδιά, με την πίεση του αίματος και άλλες αντενδείξεις, μπορείτε να πάρετε αποδεδειγμένη λίπους καυστήρες και θερμογόνα — είναι βαρετό την όρεξη, ενώ ταυτόχρονα η αύξηση του επιπέδου της ανθρώπινης δραστηριότητας. Παρά το γεγονός ότι δεν θα κάψουμε το λίπος από μόνα τους, μπορούν να βοηθήσουν την απώλεια βάρους.
  5. Να μην κυνηγήσει γρήγορα αποτελέσματα. Υπερβολικά γρήγορη απώλεια βάρους πρόσωπα, όπως η εμφάνιση των προβλημάτων υγείας και να επιστρέψετε στο προηγούμενο βάρος σε λίγους μήνες. Αν ο στόχος σας δεν είναι μόνο λίπος, αλλά και τη διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους, θα πρέπει βάρους όχι πάνω από 2-3 κιλά ανά μήνα.

Τρέξιμο για απώλεια βάρους

Αν το σωματικό σας βάρος στα 80-90 κιλά περισσότερα και ποτέ δεν επαγγελματικά μάθει να τρέχει, και μετά από μια κουραστική προπόνηση σε διάδρομο διάλειμμα στην αγκαλιά σου και να μην καψει το υπερβολικό λίπος. Να θυμάστε ότι για την αποτελεσματική απώλεια βάρους είναι σημαντική, δεν είναι η επιλογή της καρδιο (τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα), και το ποσοστό σφυγμού.

Συνεχής εκπαίδευση σε ποσοστό καρδιά ζώνη (όχι λιγότερο από 40-45 λεπτά σε μια καρδιακή συχνότητα περίπου 130-140 παλμούς ανά λεπτό) είναι ο καλύτερος τρόπος για την σωστή απώλεια βάρους. Επιπλέον, για την ομαλοποίηση του μεταβολισμού και τα επίπεδα της ινσουλίνης στο αίμα για 3-4 ώρες πριν την προπόνηση δεν συνιστάται να τρώνε τίποτα.

Προπόνηση με άδειο στομάχι

προπόνηση για απώλεια βάρους

Για γρήγορη απώλεια βάρους άνδρες συνιστάται η αργή και μακρά καρδιο πριν από το Πρωινό νωρίς το πρωί. Παρά το γεγονός ότι κάνει τον αθλητισμό με άδειο στομάχι είναι πολύ πιο περίπλοκη, αυτό είναι ό, τι προκαλεί το σώμα να ξαναχτίσουν το μεταβολισμό και την ενεργό χρήση των αποθεματικών.

Είναι επίσης ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την απώλεια βάρους είναι η διαλείπουσα νηστεία — φαγητό καταναλώνεται μόνο κατά την περίοδο από 12 έως 20 ώρες κάθε μέρα, και το υπόλοιπο 16 ώρες το σώμα λιμοκτονεί. Ο μεταβολισμός επιβραδύνει, επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας το σώμα παίρνει αρκετές θερμίδες.

Προκειμένου να χάσετε βάρος και να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, άντρες και παιδιά, συνιστάται να το ξανασκεφτείς διατροφικές συνήθειες, και μόνο στη συνέχεια να σκεφτούμε την εκπαίδευση. Ταυτόχρονα, η διαδικασία της απώλειας βάρους πρέπει να είναι σταδιακή, διαφορετικά το σώμα θα απαλλαγείτε από τους μυς.