Πώς να χάσετε βάρος. Βήμα προς βήμα οδηγίες

Το πρόβλημα του υπερβάλλοντος βάρους είναι οικεία σε πολλούς ανθρώπους. Και συχνά το μόνο που δεν βλάπτει την υγεία, αλλά επίσης οδηγεί σε μείωση της αυτοεκτίμησης. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να επιτύχουν αποτελέσματα χρησιμοποιώντας διαφορετικό, και δεν είναι πολύ αποτελεσματική, διατροφή. Αλλά η προσπάθεια δεν θα αποδώσει κανένα βιώσιμο αποτέλεσμα, μόνο να χαλάσει τη διάθεση και τα νεύρα, και τα νούμερα στη ζυγαριά για να αποδείξει ότι για να χάσουν πραγματικά το βάρος, πρέπει να αλλάξετε τη ζωή σας δεν είναι μια δίαιτα, αλλά για πάντα. Και μπορείτε να πάρετε ένα σύνολο δραστηριοτήτων και προϊόντων που να ταιριάζει σε όλους, όπως και η χρήση τους θα φέρει μόνο χαρά κάθε μέρα. Και δεν είναι δύσκολο, θα πρέπει σταθερά να αποφασίσει να ξεκινήσει, και όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά είναι διασκεδαστικό!

Αδυνάτισμα

Το πρώτο βήμα

Κάποιος υπέρβαρος προβλήματα εμφανίστηκαν μετά από τη γέννηση ενός μωρού, κάποιος πρέπει να πάρει το σχήμα για τα επόμενα θερμή περίοδο του έτους, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αν αυτό το πρόβλημα εμφανίστηκε στον ορίζοντα, οπότε το σώμα έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αύξησης βάρους και βραχυπρόθεσμη δίαιτα δεν θα βοηθήσει. Πρέπει να καταλάβετε ποιοι λόγοι οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, και να τα αφαιρέσετε από τη ζωή σας. Φυσικά, αυτό θα συνεπάγεται περιορισμούς και εδώ είναι απαραίτητο να λύσει μόνο, τι είναι πιο σημαντικό – για να φάει και ξάπλωσε πάλι στον καναπέ ή να αποκλείσει κάποια προϊόντα για να ξεκινήσετε να ζήσουν μια πιο δραστήρια ζωή και να πάρει ευχαρίστηση από το είδωλό της στον καθρέφτη και τα βλέμματα θαυμασμού των άλλων;

Σταθερά η απόφαση είναι η μισή μάχη, θα πρέπει να προχωρήσουμε με την εφαρμογή του. Θα πρέπει να ξεκινήσετε πρώτα με την εξάλειψη από τη διατροφή σας όλα το ψωμί, το κέικ, αλεύρι, ζαχαροπλαστικής και άλλα γλυκά προϊόντα. Κάνοντας μόνο αυτό και δεν αλλάζει τίποτα άλλο, μετά από μια εβδομάδα στις κλίμακες είναι τόσο ευχάριστη και απρόσμενη ότι η διαδικασία, φυσικά, θα θέλετε να συνεχίσει.

Το δεύτερο βήμα

Ένας από τους κύριους εχθρούς για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους είναι το φαγητό για το βράδυ, τόσο νόστιμο και χορταστικό δείπνο θα πρέπει να δώσει. Για την επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων είναι απαραίτητο, μια και όλοι μας να προσπαθήσουμε να μην τρώω μετά τις έξι το απόγευμα. Αλλά μην ξεχνάτε ότι το άκαμπτο πλαίσιο ενός συνόλου δεν είναι αναγκαία και, ως εκ τούτου, αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να φας δεν είναι πολύ γλυκά φρούτα, λαχανικά, ή να πιείτε ένα ποτήρι γιαούρτι. Σταδιακά δεν τρώω μετά τις έξι, θα πάνε πίσω σε κανονικό και το βράδυ είναι, δεν θέλω, και γιατί, αν αυτή τη φορά, μπορείτε να πάρετε μια τέτοια ευχάριστη και χρήσιμη άσκηση; Και το πρωί το βέλος στην κλίμακα θα δείξει ένα ωραίο σχήμα.

Τρόφιμα για την απώλεια βάρους

Το τρίτο βήμα

Τώρα είναι απαραίτητο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή για τα τρόφιμα και όλα τα συστατικά, σε συνδυασμό με την άσκηση είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για την ταχεία και σωστή απώλεια βάρους. Για γρήγορη και πάρα πολύ, δεν μπορείτε να περιορίσετε τον εαυτό σας, μην ξεχνάτε ότι η διαδικασία της απώλειας του βάρους θα πρέπει να είναι διασκέδαση. Τότε πραγματικά θα έχει γίνει τρόπος ζωής και να φέρει μεγάλα αποτελέσματα!

Θα πρέπει πρώτα να αντικαταστήσετε στη διατροφή της όλα τα λιπαρά τρόφιμα για περισσότερες χαμηλή σε θερμίδες. Για παράδειγμα, αντί για το λιπαρό χοιρινό, κοτόπουλο ή ψάρι, σαλάτα δεν μαγιονέζα και το ελαιόλαδο σε μια μικρή ποσότητα από χυμό λεμονιού αντί των επιβλαβών γλυκά για να φάει υγιεινά φρούτα, προσπαθήστε να μην τρώτε τηγανητά και λιπαρά. Κάθε λιπαρών προϊόντων πρότυπο για τα πιο νόστιμα και υγιεινά, αυτό είναι όλο. Και, βεβαίως, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για μια καλή και σωστή απώλεια βάρους είναι ένα καθαρό και φρέσκο νερό. Σε μέρα θα πρέπει να προσπαθήσετε να πίνετε δύο λίτρα νερό. Μπορεί να αντικατασταθεί με χωρίς ζάχαρη, τσάι, όπως είναι επιθυμητό. Αυτή η αλλαγή της διατροφής όχι μόνο θα καταστήσει τη διαδικασία της απώλειας του βάρους είναι άβολα, αλλά θα φέρει στη ζωή η σημαντική ποικιλομορφία, που οφείλεται στο μεγαλύτερο αριθμό νέων και ενδιαφέροντα πιάτα, δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά και χρήσιμο.

Το τέταρτο βήμα

Στο μαγείρεμα νόστιμα και υγιεινά τρόφιμα για τον εαυτό τους πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, και το πραγματικό πιάτα στο οποίο κάθε πιάτο θα σερβιριστεί. Αυτό είναι ένα από τα καταπληκτικά τρόπους για να ξεγελάσουν το υποσυνείδητό σας και να είναι σε θέση να πάρει αρκετά πιο μικρά κομμάτια. Θα πρέπει να επιλέξετε για τον εαυτό τους το όμορφο μικρό καλάθι, φωτεινά, χαρούμενα χρώματα που θα ταιριάζει μόνο το μισό συνήθως τρώγονται τμήμα. Για μια σαλάτα μπορεί να είναι απλά δεν είναι βαθιά, αλλά μάλλον επίπεδη πιάτο, το οποίο θα δημιουργήσετε την εμφάνιση ενός μεγάλου όγκου, αλλά λόγω του μικρού βάθους τμήμα θα είναι μικρές. Αυτό θα βοηθήσει να γίνει η ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνονται είναι πιο μέτρια, η οποία είναι πολύ γρήγορα αντικατοπτρίζεται στην ισορροπία, και το πιο σημαντικό δεν θα οδηγήσει σε αυστηρούς περιορισμούς. Συνεχίζει αδυνατίσματος με ευχαρίστηση!

Σχοινάκι

Το πέμπτο βήμα

Και εδώ τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά με γυμνό μάτι από τη μέση, ήταν ελάχιστες και τα ισχία πιο στενό, αλλά όταν κοιτάς στον καθρέφτη είναι ειλικρινής να παραδεχτώ ότι δεν είναι όλα τέλεια και τώρα ο κύριος παράγοντας για να φέρει την εικόνα στην τελειότητα θα είναι η σωματική άσκηση. Αλλά και πάλι πρέπει να πω ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν μόνο με την ευχαρίστηση, οπότε θα πρέπει να διαλέξουμε το βέλτιστο σύνολο των ασκήσεων και να διαθέσει μια βολική ώρα για τα μαθήματα. Τίποτα δεν πρέπει να είναι ένα βάρος, ό, τι σας δίνει χαρά και ευχαρίστηση.

Μερικές από τις καλύτερες επιλογές για τέτοιες δραστηριότητες είναι το άλμα σχοινί και το στρίψιμο του Στεφανιού. Το σχοινάκι καίει απλά απίστευτος ο αριθμός των θερμίδων και διατηρεί τον τόνο σχεδόν όλοι οι μύες, και το wrap σας βοηθά να διορθώσετε το σχήμα στα ισχία και τη μέση. Είναι πολύ βολικό να το κάνετε στο σπίτι με τη βοήθεια ενός δίσκου βίντεο με γυμναστήριο και bodyflex. Οι μελέτες αυτές βάρος. Πρέπει μόνο να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή για τον εαυτό σας. Πόσο καλό από την άποψη της φυσικής δραστηριότητας βόλτες στον καθαρό αέρα ή ακόμα και το ήπιο τρέξιμο, κάτω από την καλή ρυθμική μουσική με το πρόγραμμα αναπαραγωγής. Πολύ καλή επιλογή θα ήταν το κολύμπι στην πισίνα. Σε Γενικές γραμμές, διάφοροι τύποι σωματικές δραστηριότητες, το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα ωραίο και άνετο επιλογή.

Νόστιμη και υγιεινή διατροφή, παίζει την κατηγορία και καλή διάθεση θα κάνει τη δουλειά γρήγορα και εύκολα! Μια τέτοια δίαιτα θα φέρει μόνο χαρά και με την πάροδο του χρόνου θα μετατραπεί σε ένα ευχάριστο τρόπο ζωής. Το βέλος στην κλίμακα γρήγορα θα φτάσει τα επιθυμητά στοιχεία, και τον καθρέφτη που θα αντανακλά την όμορφη, λεπτή και νεαρό κορίτσι.

Είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε και βεβαιωθείτε ότι το αδυνάτισμα ευτυχισμένη είναι η πιο ευχάριστη και πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε τους στόχους σας!