Για να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα; Είναι πραγματικό!

Πολλοί από εμάς να προσπαθήσει να κρατήσει τον εαυτό μου σε φόρμα: προσέχω το βάρος μου, κάθισε στις δίαιτες. Και πάντα παραμένει 2-3 φορές 4-5 kg, το οποίο δεν μπορεί να αφαιρεθεί! Απλά μια κατάρα.

Αποδεικνύεται ότι για να νικήσουμε "η κατάρα της την τελευταία κιλά", αρκεί να ακολουθήσει τρεις κανόνες.

Πραγματική απώλεια βάρους
 1. Το κόλπο με υδατάνθρακες

  Για να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, πρέπει να εξαλείψουμε την αιτία. Και ο κύριος λόγος για την πληρότητα είναι η ανισορροπία των ορμονών στο σώμα.

  Το κυρίαρχο ρόλο που παίζεται από την ινσουλίνη. Θα μπορούσε μάλιστα να πει ότι τα λίπη που έχουν αποκλειστεί από την ινσουλίνη, αλλά η ινσουλίνη είναι, στην πραγματικότητα, τον έλεγχο τους υδατάνθρακες. Ως εκ τούτου, οι πιο αποτελεσματικές δίαιτες είναι μηδενική ή χαμηλή σε υδατάνθρακες.

  Πώς λειτουργούν; Ενώ μπορείτε να περιορίσετε τη διατροφή σας αλεύρι, γλυκά, φρούτα, ινσουλίνη δεν εκκρίνεται. Παχύ κύτταρο που απορροφά τα λιπαρά οξέα. Το συντομότερο μπορείτε να τρώτε τροφές με υδατάνθρακες, απελευθερώνει ινσουλίνη, η του οποίου λειτουργία είναι να επεξεργαστεί τα ληφθέντα γλυκόζης στο αίμα (μόνο με αυτόν τον τρόπο το σώμα μας να αφομοιώσει οποιαδήποτε υδατάνθρακες), τα ελεύθερα λιπαρά οξέα βιασύνη μέσα παχιά κύτταρα. Και να συγκεντρώσει εκεί σε μεγάλες λίπος εκπαίδευση.

  Περιορίζοντας τους υδατάνθρακες, θα ελέγχουν την έκκριση της ινσουλίνης και έτσι ενθαρρύνει την απώλεια βάρους. Με βάση αυτή την αρχή, όλες οι πρωτεΐνες-λιπαρά διατροφή.

  Συμπέρασμα:για να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα , αποφύγετε τα ακόλουθα τρόφιμα: ζάχαρη και οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη, πατάτες, άσπρο ρύζι, ψωμί, γλυκό χυμό, το μέλι. Κατά κύριο λόγο συμβάλλουν στην παραγωγή της ινσουλίνης.

  Η τακτοποίηση και η δίαιτα Dukan. Δεν το ψωμί, αλεύρι, πατάτες και φρούτα. Αλλά είναι δυνατόν σε οποιοδήποτε αριθμό των άπαχα κρέατα, τα ψάρια, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα. Και πάντα το πρωί - δύο κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης. Και ένας σημαντικός κανόνας είναι να πίνετε περισσότερο νερό.

 2. Κοιμηθείτε σωστά

  Οι άνθρωποι χάνουν βάρος, όχι λόγω φαγητού αλλά λόγω των ορμονών που την επηρεάζουν. Έτσι, μιλήσαμε για την ινσουλίνη, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στη συσσώρευση του λιπώδους ιστού. Η πιο σημαντική ορμόνη που ελέγχει τα λίπη στο σώμα είναι η ανάπτυξη. Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή ουσία. Παράγεται στην υπόφυση του εγκεφάλου. Μετά από αυτό υπάρχει στο σώμα για περίπου 50 λεπτά, και στη συνέχεια σπάει στο ήπαρ. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα είναι σε θέση να κάψει 150 γραμμάρια λιπώδη ιστό! Αλλά φυσιολογικά, αυτή η ορμόνη είναι μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στο βαθύ φάση, από 23 έως 24 ώρες. Μερικές φορές μέχρι τα μεσάνυχτα. Ως εκ τούτου, προκειμένου να χάσουν βάρος αποτελεσματικά, αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι πρέπει να κοιμηθώ. Αλλά αν δεν κοιμηθείς ότι ορμόνη αύξησης που δεν έχουν παραχθεί, και να χάσετε βάρος, δεν μπορείτε να.

  Ύπνο

  Οι άνθρωποι χάνουν βάρος, αν χύνεται. Και είναι εύκολο να ελέγξει, να στέκεται στη ζυγαριά πριν από το κρεβάτι και το πρωί. Αν δεν έχεις φάει τη νύχτα, θα εκπλαγείς: 200-300 γραμμάρια το βάρος σας κάπου να "πάει"! Μερικοί, φυσικά, είναι το νερό που έχει εξατμιστεί με την αναπνοή. Αλλά κυρίως είναι το αποτέλεσμα της δράσης της αυξητικής ορμόνης.

  Συμπέρασμα: Προσπαθήστε να μείνετε ξύπνιοι μέχρι τις 11 μ. μ. Και να είστε βέβαιος να πάρει αρκετό ύπνο! Στη συνέχεια, απλά να είναι σε θέση να χάσετε μερικά κιλά μόνο από κατάλληλα πραγματοποιήθηκε το βράδυ.

 3. Να διαλύσει το λίπος , Όταν το άτομο έχει ήδη χάσει σημαντικό αριθμό κιλά, το παχύ κύτταρο, σαν φυλακή, - ο εμπειρογνώμονας εξηγεί. Να πήξει η μεμβράνη και ότι τα λιπαρά οξέα είναι πιο δύσκολο να βγούμε. Πρέπει να εργαστούν μέσα από αυτό το οροπέδιο της περιόδου, όταν το βάρος σηκώνεται. Ένα οροπέδιο μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ένα μήνα.

  Αν η τελευταία κιλά δεν πάει μακριά, όπως η διέγερση μπορεί να βοηθήσει κάθε φυσικό αντίκτυπο στις προβληματικές περιοχές, το λίπος. Αυτό θα μπορούσε να είναι LPG, κενό μασάζ, κανονικά, λεμφικό μασάζ, αυτό είναι το μόνο που σας βοηθά να αποσπάσουν από λιπαρά οξέα από τα παχιά κύτταρα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να εφαρμόσω φορτία που βοηθούν να κάψετε τα λίπη. Για το σκοπό αυτό, είναι μεγάλη η αερόβια άσκηση, όπως το περπάτημα στον καθαρό αέρα. Αν τα λίπη δεν περάσει, τότε θα μπορούν και πάλι να συρρέουν για να τα παχιά κύτταρα.

  Συμπέρασμα: αν συνεχίσετε για την διατροφή και το βάρος δεν πάει μακριά — μην απελπίζεστε. Θα βοηθήσει τους διαφορετικούς τύπους μασάζ και ενεργό βόλτα στον καθαρό αέρα.

ΤΟ ΘΈΜΑ

Μια πρωτεΐνη διατροφής δεν είναι επιβλαβές;

Πράγματι, πρωτεΐνης-λίπους δίαιτες για να προωθήσει το σχηματισμό του ουρικού οξέος στα νεφρά πέτρες ανάπτυξη της ουρικής αρθρίτιδας και πολλές άλλες ασθένειες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σώμα είναι δηλητηριασμένη από τα προϊόντα διάσπασης των πρωτεϊνών, τα οποία το σώμα δεν μπορεί να επεξεργαστεί αυτή την πρωτεΐνη και, στην πραγματικότητα, η αποσύνθεση στο έντερό του. Παρουσιάζεται αυτοάνοση δηλητηρίαση. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν μια μακρά δίαιτα, όταν μπορείτε να την ακολουθήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Η Dukan Δίαιτα

Αν πάρουμε το νέο έτος είναι δίαιτα, είναι να ανατεθεί μόνο για λίγες μέρες. Και όχι ουρικού οξέος πέτρες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν μπορεί να σχηματιστεί. Ουρική αρθρίτιδα μπορείτε, επίσης, σχεδόν μια εβδομάδα θα αναπτύξει. Αλλά αν "καθίσει" πάνω σε μια περιοριστική δίαιτα και να περιορίσει ή ακόμη και να εξαλείψει τα λίπη ή πρωτεΐνες, δηλαδή, απλά πείνας, γλάστρες και εφόρμηση για το νέο έτος τραπέζι με ένα λιπαρό σαλάτα Μιμόζα κάτω από ένα γούνινο παλτό, μπορείτε να πάρετε ένα ισχυρό πλήγμα για το ήπαρ και το πάγκρεας. Στις πρωτεΐνες-λιπαρά διατροφή, καταναλώνουν πρωτεΐνες και τα λίπη καθημερινά. Κάθεται στο γιορτινό τραπέζι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πρωτεΐνες και τα λίπη. Ως εκ τούτου, δεν ηπατικά προβλήματα, δεν θα έχετε. Επιπλέον, το άδειασμα της χοληδόχου κύστης είναι το λίπος και όχι σε υδατάνθρακες. Και, συνεπώς, εμποδίζει την ανάπτυξη της χολολιθίασης. Έτσι κάνει αυτή τη δίαιτα, αυτή είναι η αρχή.

Για την διατροφή θα πρέπει να προσθέσω ότι έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να χάσουν βάρος. Αν και κριτική, αλλά δεν υπάρχει ένα άτομο που πέθανε ως αποτέλεσμα της χρήσης της διατροφής, ή να λάβει κάποια ζημιά στο σώμα σας σε αυτή τη δίαιτα. Ως εκ τούτου, ως μία οικουμενική θεραπεία, αυτή η δίαιτα είναι αποτελεσματική σε όλους. Αλλά κάθε δίαιτα έχει τα μειονεκτήματά του. Ένα κύριο μειονέκτημα της κάθε καθολική διατροφή που είναι σχεδιασμένο για ένα συγκεκριμένο άτομο με το μοναδικό σώμα. Έτσι, ακόμα ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική για να ζητήσει βοήθεια στην απώλεια βάρους σε επαγγελματίες γιατρούς. Οι εμπειρογνώμονες που είναι η επίλυση του προβλήματος του υπερβάλλοντος βάρους ολιστικά.