Οι φωτογραφίες πριν και μετά την απώλεια βάρους έμπνευση και το κίνητρο

Φυσικά, ένα τέτοιο καθεστώς δεν θα μπορούσε να σταθεί το καθένα, οπότε είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή σε αυτή την ψυχολογική πτυχή των κινήτρων για την απώλεια βάρους, το οποίο θα σας βοηθήσει να μην πέσει και να επιτευχθεί ο στόχος.

απώλεια βάρους πριν και μετά

Λεπτομέρεια τους στόχους και για τα κίνητρα

Πολλά κορίτσια θέλουν να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, να εγκαταλείψει στα μισά του δρόμου, επειδή έχουν μια ασαφή ιδέα για το τι επιδιώκουν. Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά λάθη. Μόνο με την κατανόηση γιατί μπορείτε να χάσετε βάρος, μπορείτε να επιτύχετε πραγματικά αποτελέσματα.

Ως κίνητρο για να εξυπηρετήσει τους εξής σκοπούς:

 • Για να χάσετε βάρος, να ταιριάζει στο αγαπημένο σας τζιν.
 • Για να προσελκύσει την προσοχή του αντίθετου φύλου.
 • Για να επιστρέψετε στην προηγούμενη μορφή μετά την εγκυμοσύνη.l
 • Για να μπει σε ένα όμορφο φόρεμα για την επερχόμενη σημαντική ημερομηνία, για παράδειγμα, αποφοίτηση στο σχολείο σας, γάμο ή γενέθλια.

Όταν ορίσετε ένα στόχο, να το δοκιμάσετε, όπως λεπτομερώς. Για παράδειγμα, μπορείτε να σχεδιάσετε το περίγραμμα της τα στοιχεία τους, αλλά το αντίθετο – να πηδήξει μόλις χάσετε τα επιπλέον κιλά.

Ένα κοινό λάθος κορίτσια είναι ότι θέτουν υψηλούς στόχους και αναστατωμένος, και πριν φτάσουν στο πολυπόθητο τέρμα. Για παράδειγμα, για να χάσετε 15 κιλά βάρος 75 kg για 1-2 την εβδομάδα. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, είναι γεμάτη για να ασχοληθεί με την πρόωρη συγκέντρωση στην απόσταση.

Ο στόχος πρέπει να είναι ρεαλιστική. Για να το κάνετε αυτό είναι να συμβουλευτείτε έναν διατροφολόγο, η οποία είναι ακριβώς ό, τι μια διατροφή που βασίζεται σε ατομικά χαρακτηριστικά την απώλεια βάρους. Επίσης, με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια, ο τεχνικός θα σημείωση, όταν θα είναι σε θέση να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η υγεία είναι ένα σημαντικό κίνητρο για την απώλεια βάρους

Πρώτα απ ' όλα, πρέπει να έρθεις στην κατανόηση ότι επειδή το υπερβολικό βάρος μειώνει σημαντικά την υγεία. Ως αποτέλεσμα τρώμε απεριόριστες ποσότητες γλυκά, προϊόντα αρτοποιίας, τα λιπαρά και τα τηγανητά, παρατηρούνται τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Συμβαίνουν φορτίο σε τέτοια ζωτικά όργανα, όπως το στομάχι, το ήπαρ, την καρδιά.
 • Μεγάλη πιθανότητα να γίνει ο ιδιοκτήτης του ένα σωρό ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη και ορμονικών διαταραχών.
 • Υπάρχει κίνδυνος για καρδιακή προσβολή και άλλες παθολογίες και δυσλειτουργίες του καρδιαγγειακού συστήματος.

Μόλις το περιττό λίπος καταστήματα, αυτό με τη σειρά του θα επιτρέψει σε σας για να απαλλαγούμε από υπερβολική εφίδρωση, αίσθημα παλμών, οίδημα.

Ο έλεγχος της επιτυχίας – ένας τρόπος για να μην σπάσει

Κάθεται σε μια διατροφή ή να κάνει τον αθλητισμό, θα πρέπει να έχετε ένα ξεχωριστό Σημειωματάριο (θα χωρέσει ακόμη και μια μίνι-ημερολόγιο) για να καταγράψετε τα αποτελέσματα από την καθημερινή ζύγιση και τη μέτρηση των εν λόγω μέρη του σώματος όπως η μέση και τους γοφούς. Μία από τις παραμέτρους του μοντέλου — το μέγεθος των Μαστών.

Όταν οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, για παράδειγμα, κλίμακες θα πολυπόθητο "μείον 3 κιλά" είναι να ενθαρρύνει τον εαυτό σας με ένα μικρό δώρο. Τι θα μπορούσε να είναι η τελευταία;! Φυσικά, αυτό δεν είναι από την αγορά junk food, και ευχάριστη για κάθε κορίτσι — παπούτσια, φορέματα, κοσμήματα. Επιπλέον, δεν πρέπει να πάει καλά "επίπληξη" για να φάει παγωτό ή ένα Εκλέρ. Οι ίδιοι είναι ειλικρινής και τίμιος, γιατί είναι προϋπόθεση για την πορεία προς την αρμονία.

Fitness trainer – βοηθούν στην απώλεια βάρους

Μια άλλη επιλογή για να παρακινήσει τον εαυτό σας να χάσετε βάρος είναι να αγοράσετε μια συνδρομή σε ένα καλό γυμναστήριο. Το κόστος δεν είναι φθηνή, έτσι για το καλό της κατανόησης ότι τα χρήματα που καταβάλλονται δεν είναι μάταια, θα πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα και να κάνουμε τις ασκήσεις επιμελώς. Στη συνέχεια, όταν το σώμα γίνεται συνηθίσει σε τακτική σωματική άσκηση και τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή, μπορεί να γίνει συνήθεια και να είναι διασκέδαση.

Οι φωτογραφίες πριν και μετά την απώλεια βάρους έμπνευση και το κίνητρο

Κάποιος ανάκτηση τέλειο σχήμα, πτώση 5-10 kg, και κάποιος – από 40 kg. Αυτά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και καλά κίνητρα. Παρόμοιες ιστορίες — αυτό είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει σημαντικές συμβουλές στον τομέα της απώλειας βάρους. Αυτός που μόνος έχει περάσει αυτό το δύσκολο μονοπάτι, μπορεί να σας διδάξει πολλά.

αδυνάτισμα

Για τα επιπλέον κιλά "έλιωσε" στα μάτια, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε τη διατροφή, την αφαίρεση επιβλαβών γεύματα.

Γίνετε ο ιδιοκτήτης του όμορφη μορφές θα επιτρέψει, κολύμπι στην πισίνα, να ασκηθούν στο γυμναστήριο και το χορό.

Συχνά οι γυναίκες που κάθονται σε διαφορετικές δίαιτες, να καταγράψει τα αποτελέσματα.

3 απλό κίνητρο για την απώλεια βάρους

Υπάρχουν 3 τρόποι για να παρακινήσει και να επιτρέψει σε σας για να μην σπάσουν κατά τη διαδικασία της απώλειας βάρους:

 • Για να ζωγραφίσει την αξιοπρέπεια να αποκτήσουν μια λεπτή σιλουέτα. Σε ένα φύλλο χαρτί για να γράψει τα πλεονεκτήματα απώλεια βάρους. Μπορεί να είναι τέτοιες φράσεις όπως: είμαι αυτοπεποίθηση και να απαλλαγούμε από τα συμπλέγματα, που προκαλείται από την παρουσία του υπερβάλλοντος βάρους * θα κολυμπήσετε σε άνδρες * θα εξετάσουμε την αναισθητοποίηση * θα απαλλαγούμε από δυσκολία στην αναπνοή, θα εύκολα να είναι σε θέση να φορούν παπούτσια με ψηλά τακούνια. Αυτο-ύπνωση λειτουργεί πραγματικά θαύματα, και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αυτό προσωπικά.
 • Να επικοινωνούν με τους ομοϊδεάτες τους ανθρώπους. Επί του παρόντος, σε κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν πολλές ομάδες. Τους ενώνει είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συζητήσουν επείγοντα ζητήματα σχετικά με την απώλεια βάρους με τους ανθρώπους για τους οποίους είναι σχετικό. Το ίδιο μπορεί να γίνει στο φόρουμ συζητήσεων. Αν κάποιος χάνει βάρος πιο γρήγορα από ό, καλέστε το αθλητικό πνεύμα και να προσπαθήσει να νικήσει το "αντίπαλο."
 • Έχω δει φωτογραφίες που σας έχουν καταγραφεί για τον εαυτό σας στο φυσιολογικό βάρος. Απλά η επιθυμία να "χάσουν βάρος" δεν θα λειτουργήσει, και αν κοιτάξετε την εικόνα, που ο ίδιος τρελά ερωτευμένος, θα είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί ο στόχος. Πίστεψέ με, ένα σαφές όραμα για το αποτέλεσμα — η εγγύηση της επιτυχίας! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το δίκτυο φωτογραφίες σώμα κορίτσια ή τα αστέρια των ονείρων σας. Θα σας βοηθήσει να μην ξεχνάμε τι είδους αποτελέσματα που επιδιώκουμε.

Παροχή κινήτρων ταινίες για την απώλεια βάρους

Μπορείτε να λίστα με δεκάδες πίνακες, στο οποίο οι κύριοι χαρακτήρες ήταν σε θέση να επιτύχουν το στόχο τους — να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος. Αν το χρειάζεστε, είναι πραγματικά εμπνευσμένο, για να αισθανθείτε ένα κύμα της δύναμης θα σας επιτρέψει το εξής κίνητρο ταινίες για την απώλεια βάρους:

 • Το σχολείο για τους χοντρούς. Ηρωίδα νομίζουν ότι είναι σε μεγάλη φόρμα, ώστε να μην περιορίσει τον εαυτό σας και να τρώνε πρόχειρο φαγητό. Γρήγορα θα πάρει το λίπος, και οι άνδρες στο χρόνο χάνουν το ενδιαφέρον τους. Σύντομα έρχεται η κατανόηση, λοιπόν, να ζήσεις είναι αδύνατο και, μέσα από τις προσπάθειές του, θα βρείτε την ομορφιά και την αρμονία, αφήνοντας πίσω του όλα τα εμπόδια.
 • Ο καθρέφτης έχει δύο πρόσωπα. Σε αυτή την ταινία ο Γρηγόριος τριαντάφυλλο για την αγαπημένη μεταμορφώνεται και να ανακουφίσει το περιττό βάρος. Ήδη με το νέο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων τέλεια μορφές, καταφέρνει να κατακτήσει την καρδιά του και να κατανοήσουν πώς τα συναισθήματά τους είναι ισχυρή.
 • Fast food nation. Η εικόνα που δίνει το κίνητρο να αποκλείσει από τη διατροφή του junk food και προτιμούν χρήσιμα προϊόντα. Στο σύγχρονο κόσμο, παρά το γεγονός ότι το γρήγορο φαγητό είναι δημοφιλής, δεν είναι προς όφελος, αλλά μόνο παραμορφώνει το σχήμα του.
η καταπολέμηση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας τροφίμων

Υπάρχουν μια σειρά από ταινίες, δίνοντάς του να καταλάβει ότι δεν είναι απαραίτητο να επιμείνω πολύ για να χάσουν βάρος, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες συνέπειες. Θα είναι χρήσιμο να δούμε πίνακες ζωγραφικής όπως:

 • Ιδανικό σχήμα.
 • Την πείνα.
 • Ο χορός είναι περισσότερο από τη ζωή.

Για να μάθετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την απώλεια βάρους, τους κινδύνους από την κατανάλωση του συγκεκριμένου τροφίμου και να επιτρέψει μια ποικιλία από ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΈΣ εκπομπές και εκπομπές. Μεταξύ τους:

 • Λεπτή κόσμο παχύ.
 • Για να χάσει το βάρος σε θάνατο.
 • Προσοχη: το φαγητό!
 • Χάνω βάρος.
 • Θανατηφόρο φαγητό.
 • Διπλή μερίδα.

Για να προσεγγίσουμε το θέμα του να πάρει απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην βλάψει την υγεία τους.

Η ψυχολογία της απώλειας βάρους: κίνητρα

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, ένα άτομο που θέλει να χάσει βάρος, δεν μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος χωρίς προσωπικές-ψυχολογικές αλλαγές. Για παράδειγμα, πολλά κορίτσια μόνο για να πείσω τον εαυτό μου ότι φαινόταν απαίσιο, οπότε παύουν εντελώς για την παρακολούθηση, την κατάσχεση όλων των προβλημάτων. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή τους και να βγει από το "λίπος" της shell:

Αν θέλετε να χάσετε 20 κιλά και περισσότερα, θα πρέπει ψυχολογική κατάρτιση, η οποία θα ενισχύσει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να πούμε "Όχι" σε όλους τους πειρασμούς. Πιστεύεται ότι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εργαστούν στην εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση – είναι η γιόγκα.

Για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής δεν είναι εύκολο, έτσι μπορείτε να ανατρέξετε στον ψυχολόγο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να λύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων και θα ενισχύσει τα κίνητρα.