Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος

Όταν έχουμε ανάγκη να χάσουν βάρος, θα αρχίσει να ψάχνει για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό θα μελετήσει τις διάφορες τοποθεσίες και σχόλια, που αφηγείται τις ιστορίες εκείνων που κατάφεραν να απαλλαγούμε από το μισούσε κιλά. Υπάρχουν χιλιάδες δίαιτες και κάθε ένα από αυτά έχει τους θαυμαστές της. Έτσι, πώς μπορεί κανείς να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτή την ποικιλία και τι διατροφή είναι πιο αποτελεσματική;

Πώς να επιλέξετε μια δίαιτα

Ένας αποτελεσματικός τρόπος

Το γεγονός είναι ότι η πιο αποτελεσματική δίαιτα θα είναι ένα που θα είναι σε θέση να κολλήσει με όλη τη ζωή. Αυτή η συνθήκη εγγυάται την απώλεια από τα περιττά κιλά και το αποτέλεσμα της ενοποίησης.

Με απλά λόγια, αν δεν σας αρέσει το γιαούρτι, δεν θα πρέπει να καθίσει στο κεφίρ διατροφή. Στην καλύτερη περίπτωση θα μπορεί να διαρκέσει μια εβδομάδα, και στη χειρότερη περίπτωση θα σπάσει και θα επιστρέψει όχι μόνο έχασα βάρος, αλλά επιπλέον κιλά. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια διατροφή για τον εαυτό σας και να προσαρμοστεί στην καθημερινή διατροφή. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να σπάσει τα επιβλαβή προϊόντα.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη τις ιδιαιτερότητες του οργανισμού. Για παράδειγμα, εάν σας αρέσει να τρώτε το βράδυ, δεν θα χωράει δίαιτα που περιορίζει την κατανάλωση φαγητού μετά τις 18 μ. μ. Μπορεί να το κάνει κάποια στιγμή, σύντομα, όμως, η συνήθεια για μια ακόμη φορά θα επικρατήσει.

Η πιο αποτελεσματική δίαιτα

Από την ποικιλία των δίαιτες υπάρχουν πολλές αναγνωρισμένες αγαπημένα. Θα επιτρέψει σε χιλιάδες ανθρώπους να χάσουν βάρος.

Η Dukan Δίαιτα

Αναπτύχθηκε από τον γάλλο γιατρό Pierre Dukan. Βασίζεται στην αναμενόμενη κατανάλωση πρωτεϊνούχων τροφών που προάγουν τη γρήγορη και αποτελεσματική απώλεια βάρους. Αποτελείται από 4 φάσεις: δύο φάσεις σχεδιαστεί για την απώλεια βάρους και 2 φάσεις για να σταθεροποιηθεί το βάρος.

Βασικά στοιχεία της Dukan δίαιτα

Η φάση της υποδοχήςΠεριγραφή
Η πρώτη φάσηΔιαρκεί από 3 έως 7 ημέρες. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, μπορείτε να χάσετε έως και 4 κιλά Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα από τον κατάλογο (σύνολο 72). Ανάμεσά τους είναι το κρέας, το ψάρι, τα θαλασσινά, το άπαχο ζαμπόν, αυγά, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα
Η δεύτερη φάσηΑυτό το στάδιο διαρκεί για πολλές εβδομάδες, πόσα κιλά θες να τα παρατήσεις. 72 προϊόντα επιτρέπεται προσθήκη στη λίστα προστίθενται άλλα 28 (συμπεριλαμβανομένων λαχανικά και χόρτα). Και ο Δημιουργός είπε ότι το ποσό των τροφίμων που καταναλώνονται, δεν έχει σημασία. Ισχυρίζεται ότι το σώμα θα πάρει μόνο ό, τι χρειάζεται για Όλα τα υπόλοιπα θα την επεξεργασία και εμφάνιση
Η τρίτη φάσηΣε αυτό το στάδιο, είναι απαραίτητο να εδραιώσει το χαμένο βάρος. Για κάθε κιλό που έπεσε, έχετε 10 μέρες από την ενοποίηση. Μια διατροφή με 100 προϊόντα αποθηκεύονται, αλλά πρόσθεσε και άλλα προϊόντα. Για παράδειγμα, την ημέρα που μπορείτε να προσθέσετε δύο φρούτα και ένα κομμάτι ψωμί. Δύο φορές την εβδομάδα μπορείτε να φάτε τα ζυμαρικά ή δημητριακά. Μία φορά την εβδομάδα μπορείς να φας γλυκό ή ποτό κρασί
Το τέταρτο στάδιοΘα πρέπει να ακολουθείται για τη ζωή. Είναι μια ημέρα νηστείας σε μια εβδομάδα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα που επιτρέπεται στο πρώτο στάδιο), το περπάτημα για 20 λεπτά την ημέρα, τρώω 3 κουταλιές της σούπας πίτουρο ανά ημέρα

Μετρώντας θερμίδες

Γρασίδι

Αυτό το σχέδιο το γεύμα που βασίζεται στην καταμέτρηση των θερμίδων που καταναλώνονται κάθε προϊόν. Το γεγονός ότι κάθε οργανισμός για να διατηρήσει την κανονική δραστηριότητα της ζωής και της ενέργειας θα πρέπει να καταναλώνονται θερμίδες. Κάθε προϊόν έχει διαφορετική ενεργειακή αξία, που είναι, περιέχει ένα διαφορετικό αριθμό θερμίδων.

Επιπλέον, κάθε άτομο έχει τη κανόνας στη χρήση τους. Για παράδειγμα, το ενήλικο αρσενικό με την υψηλή σωματική δραστηριότητα μπορεί να χρειάζεται 3000 θερμίδες την ημέρα. Ενώ η κοπέλα με καθιστική εργασία, χρειάζεται μόνο περίπου 1700 θερμίδες. Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της απώλειας του βάρους, θα πρέπει να δαπανήσει περισσότερες θερμίδες από ό, τι καταναλώνετε. Δηλαδή, αν το ποσοστό είναι 1700 θερμίδες ανά ημέρα για την απώλεια βάρους θα πρέπει να τρώει περίπου 1.200 θερμίδες.

Πρώτα, ο υπολογισμός θα πάρει πολύ από το χρόνο σας. Αλλά μετά θα το συνηθίσεις και θα το μάτι για να καθορίσει τον αριθμό των θερμίδων σε ένα συγκεκριμένο πιάτο. Για διευκόλυνσή σας, σας συμβουλεύουμε να γράψετε ένα καθημερινό μενού με μια καταμέτρηση θερμίδων σε ένα σημειωματάριο. Θα πρέπει, επίσης, κλίμακες κουζινών.

Αυτή η μέθοδος απώλειας βάρους είναι πολύ αποτελεσματική, επειδή μπορείτε να επιλέξετε το μενού σας. Δεν χρειάζεται να τηρούν αυστηρούς περιορισμούς. Μπορείτε να φάτε ακόμα και τη σοκολάτα και τα γλυκά, αλλά εντός της καθορισμένης κανόνας. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μια τέτοια δίαιτα μπορεί να γίνει μια δια βίου παροχή συστήματος. Μετά από όλα, θα γνωρίζετε πάντα πόσο θερμίδες ένα συγκεκριμένο πιάτο.

Διατροφή Μείον 60

Ο Δημιουργός αυτής της διατροφής είναι Ekaterina Mirimanova, η οποία έχασε σε αυτή τη δίαιτα είναι 60 kg, Στα βιβλία του, μοιράζεται την ιστορία της επιτυχίας του και λέει με κάθε λεπτομέρεια για το τι πρέπει να φάτε για να χάσετε βάρος. Αυτή η διατροφή είναι πολύ κατάλληλη για το γλυκό δόντι. Επειδή η Κάθριν πιστεύει ότι καταναλώνονται πριν από το μεσημεριανό γεύμα, το φαγητό είναι να κατατεθεί με τη μορφή επιπλέον κιλά.

  • Το πρωινό. Το γεύμα αυτό είναι ένα must. Αν έχετε συνηθίσει να ξεκινήστε το πρωί με ένα Φλιτζάνι του καφέ, τότε θα πρέπει να προσθέσετε τουλάχιστον ένα κομμάτι τυρί ή ψωμί. Μετά από λίγες ώρες μπορείτε να πάτε στο πιο πυκνό Πρωινό μέχρι αργά. Ενώ είναι δυνατό ακόμη και να τρώνε ένα κέικ ή μάφιν.
  • Το μεσημεριανό γεύμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, θα πρέπει να τηρούν τις αρχές της διάκρισης των εξουσιών. Το κρέας και το ψάρι μπορεί να φάει μόνο με τα λαχανικά, τα όσπρια και τα δημητριακά. Μπορείτε να φάτε ένα ελαφρύ σούπα (είτε το κρέας ή οι πατάτες). Ως επιδόρπιο ταιριάζει απόλυτα με μούρα ή φρούτα.
  • Το δείπνο. Το βράδυ θα πρέπει να καταναλώνουν ένα πράγμα, ή ένα δευτερεύον πιάτο ή κυρίως πιάτο. Να συνδυάζει, για παράδειγμα, το κρέας με τα δημητριακά είναι αδύνατο. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε τα φρούτα ή γαλακτοκομικά προϊόντα. Το βράδυ δεν μπορείτε να φάτε πατάτες, τα μανιτάρια, τα φασόλια, τα ζυμαρικά, ζάχαρη.

Πολλοί προτείνουν να μην τρώτε μετά από 18 ώρες. Ωστόσο, αν πας για ύπνο αργά, μπορείτε να απολαύσετε μια-δυο ώρες πριν τον ύπνο, ένα ποτήρι κεφίρ ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά. Το πλεονέκτημα αυτής της διατροφής είναι η ευελιξία του. Δεν υπάρχει ακριβής μενού, πολύπλοκες συνταγές ή ακριβά υλικά. Θα είστε σε θέση να το προσαρμόσετε στις ανάγκες τους και τις προτιμήσεις τους. Γι ' αυτό η δύναμη του συστήματος θα γίνει και η δια βίου διατροφή. Αυτό θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί το βάρος και όχι το κέρδος.

Ό, τι και να διατροφής ή τρόφιμα που θα επιλέξετε, πάντα ακούστε το σώμα σας και να αλλάξετε τον εαυτό σας γι ' αυτόν. Αυτό θα είναι το κλειδί για την επιτυχή απώλεια βάρους.