Η σωστή διατροφή για την απώλεια βάρους μενού για κάθε μέρα

Για να πάρει το σχήμα και να έχουν ένα τονωμένο, λεπτό και υγιές σώμα είναι το όνειρο του κάθε άντρα. Επιπλέον, είναι αρκετά εφικτό και πραγματικό όνειρο, ειδικά αν σας προσέγγιση να την εφαρμόσουν προσεκτικά και συστηματικά. Πιθανώς ήδη μαντέψει πού θα πάμε. Έτσι, σήμερα θα συζητήσουμε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η σωστή διατροφή, μενού για κάθε μέρα για την απώλεια βάρους, καθώς και να σας πω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αρχάριους.

το φαγητό για την απώλεια βάρους

Η σωστή διατροφή ή δίαιτα;

Και μπορεί και κάνει το ίδιο πράγμα; Αλλά αν υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά, τι είναι; Σε αυτά τα ερωτήματα και υπάρχουν πολλοί ξένοι που δεν συμμερίζονται αυτές τις δύο έννοιες. Βασικά υπάρχει μια διαφορά, και ριζικά, τόσο ως προς το σκοπό και τις μεθόδους. Αλλά για όλα υπό τη σειρά:

 • Στόχος. Περιττό να πω γιατί η πλειοψηφία του γυναικείου και, στη συνέχεια, να καθίσει σε μια διατροφή; Φυσικά, ο κύριος στόχος είναι να μειώσει το βάρος σε οποιοδήποτε επιθυμητό σχήμα. Στην περίπτωση της σωστής διατροφής, ο στόχος είναι να τροποποιηθεί ελαφρώς. Φυσικά, η απώλεια βάρους και, στη συνέχεια, στέκεται στην κορυφή θέσεις, αλλά στη συνέχεια, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στη σταθεροποίηση του βάρους σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, η οποία είναι ο κανόνας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, από τη συνεχή και συχνά ανεξέλεγκτη έξαψη. Στο προσκήνιο έρχεται για την υγεία και τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος, αλλά δεν thinness;
 • Την περίοδο. Συνήθως, μια διατροφή που είναι μια προσωρινή δράση που διαρκεί μια εβδομάδα, δύο εβδομάδες, ένα μήνα το πολύ. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι δυνατόν να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους. Η μετάβαση σε μια σωστή διατροφή δεν φέρει τόσο γρήγορα τα αποτελέσματα, επίσης, να αλλάξετε τη διατροφή σας για μερικές εβδομάδες και να περιμένεις κάποια υπερφυσική αποτέλεσμα απλά δεν έχει νόημα. Μετά από όλα, δεν χρειάζεται να αλλάξετε το φαγητό στο ψυγείο, και η σκέψη και προσέγγιση για τη διατροφή εν Γένει *
 • Ποικιλία στη διατροφή. Οι περισσότερες δίαιτες είναι χτισμένο σε μια απότομη πτώση προϊόντων στη διατροφή, ο αριθμός των οποίων μερικές φορές απότομα στο μηδέν. Σχετικά με το τι είναι ήδη εδώ ποικιλομορφία μπορεί να μιλήσει. Στη δεύτερη περίπτωση, μια ισορροπία πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων πάντα να τηρούνται, και ως εκ τούτου, το σώμα τρώει ένα πλήρες;
 • Οφέλη για την υγεία. Ήδη διαβάζοντας την προηγούμενη παράγραφο, δεν ήταν δυνατό να εξαχθούν ορισμένα συμπεράσματα. Η πιο κοινή αποτέλεσμα να κάθεται σε μια διατροφή γίνεται λεπτή μέση, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, και να πέφτουν τα μαλλιά, τα εύθραυστα νύχια, ξηρά και το πλαδαρό δέρμα. Και αν ο χρόνος δεν σταματά, τότε αυτή η λίστα θα προσθέσει περισσότερα προβλήματα με τα δόντια και επιδείνωση της Γενικής υγείας. Ο λόγος για αυτό είναι η έλλειψη των ουσιών που χρειάζεται το σώμα για την κανονική λειτουργία. Το μικροσκοπικό, το οποίο λαμβάνει κατά την περίοδο της δίαιτας είναι να διατηρήσει τα ζωτικά όργανα, τα οποία, κατά τη γνώμη του, δεν είναι όλα τα παραπάνω. Η σωστή διατροφή, μενού για κάθε μέρα που είναι απολύτως ισορροπημένη, έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, που επιταχύνει το μεταβολισμό και προκαλεί το σώμα να εργαστεί για μια ημέρα με την ημέρα;
 • Η διάρκεια του αποτελέσματος. Ό, τι χάνεται κατά τη διάρκεια της δίαιτας το βάρος θα επανέλθει, de περισσότερο με την προσθήκη του - η γιαγιά δεν τα πόδια. Μετά από ένα έντονο κούνημα, το σώμα αρχίζει κυριολεκτικά να φάει για να εξοικονομήσετε χρήματα, γιατί να περιμένουμε ότι μετά από δύο εβδομάδες σχετικά με κουάκερ φαγόπυρο (μεταφορικά βέβαια) θα παραμείνει λεπτό μέχρι τη συνταξιοδότηση, δυστυχώς, δεν έχουν (και!). Λεπτή σιλουέτα, είναι πολύ δουλειά και συνεχή σωστή διατροφή.
οι αρχές της διατροφής

Ε, κάπως γύρισα ζοφερή. Τώρα φαίνεται ότι η διατροφή είναι κάποιο είδος της καθολικής κακό. Στην πραγματικότητα είναι σίγουρα δεν είναι καταστροφική, απλά πρέπει να σκέφτεσαι με το μυαλό. Εδώ οι κανόνες είναι απλοί: δεν θέλω να μπω σε ένα πανέμορφο φόρεμα για μια εβδομάδα δίαιτα, αλλά μην ξεχνάτε να πίνετε επιπλέον βιταμίνη συγκροτήματα. Θέλετε να γίνει ο ιδιοκτήτης του ένα πανέμορφο σχήμα και υγιές σώμα, να αλλάξετε την προσέγγισή σας να τρώει. Πώς να το κάνουμε σωστά; Γι ' αυτό περαιτέρω.

Κανόνες μετάβασης

Όπως και αν δεν το ήθελα, αλλά να ξυπνάει το πρωί ένας νέος άνθρωπος με εντελώς νέες συνήθειες και τις επιθυμίες λαμβάνεται μόνο σε μονάδες. Για τη συντριπτική πλειοψηφία αλλαγή της διατροφής καθίσταται μάλλον μακρά και επίπονη διαδικασία. Συνεχείς σκέψεις σχετικά με τα τρόφιμα, να υπομείνει την επιθυμία να φάω απαγορευμένα τρόφιμα - όλα αυτά είναι σημάδια της πολύ απότομη μετάβαση, όταν δεν υπάρχει αρκετή ψυχολογική ετοιμότητα μία φορά και για όλα τραβήξουμε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ χρήσιμο και ειλικρινά επιβλαβή προϊόντα.

Ωστόσο, αυτές οι στιγμές μπορεί να μετριαστεί σημαντικά, για να διευκολυνθεί η μετάβαση προς την σωστή διατροφή, το μενού για την εβδομάδα για να εξετάσει. Εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές για το πώς να το κάνουμε αυτό πιο αποτελεσματικά:

 • Μειώστε τις μερίδες. Ο όγκος του στομάχου μας είναι περίπου ίση με ελαφρώς λυγισμένα χέρια. Κάθε φορά που κάθεσαι πίσω από το τραπέζι σας παλάμη και περίπου εκτιμηθεί η ποσότητα που μπορείτε να φάτε σε ένα χρόνο. τώρα ας είναι ακόμα και το αγαπημένο τηγανητές πατάτες, αλλά σε αυτή την ποσότητα θα φέρει πολύ λιγότερο κακό;
 • Αλλαγή προϊόντων, και τη μέθοδο επεξεργασίας τους. Για παράδειγμα, το ίδιο πατάτες: όχι τηγανητά, ψήνουμε ή βράζουμε σε σακάκια τους + είναι η συνήθης μικρή ποσότητα μερίδες - πατάτες θα είναι πολύ λιγότερο κακό και να το αντέξουν οικονομικά. Λειτουργεί σε απολύτως όλα τα προϊόντα. Γιατί να κρύψει μακριά τηγάνια, γιατί τώρα θα ψητά, στον ατμό ή βραστά;
 • Η έλλειψη έντονη γεύση των τροφίμων θα αποζημιώσει σάλτσες, τα οποία παρασκευάζονται ανεξάρτητα στο σπίτι. Προσπαθήστε να μην κάνετε πολύ πικάντικο ή πικάντικη, καθώς μόνο διεγείρει την όρεξη (δεν πρέπει να συγχέεται με την πείνα!);
 • Καφές 3 σε 1 και γλυκό τσάι για να αντικαταστήσει το πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη. Η τανίνη σε όσο τα δύο πρώτα ποτά, έτσι ώστε η ενέργεια είναι εγγυημένη, και ένα ωραίο μπόνους θα είναι η βελτίωση του μεταβολισμού.
 • Προσπαθήστε να μην πίνετε κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Κανένα όφελος από το να μην κάνω, και το στομάχι τοίχοι είναι τεντωμένο. Ως αποτέλεσμα, την επόμενη φορά που θα θέλετε ένα μέρος περισσότερο. Μετά από μια-δυο ΓΟΥΛΙΈΣ ξηρά τροφή είναι υψηλή. Και σε 30-40 λεπτά μπορείτε να πιείτε ένα Φλιτζάνι τσάι ή ένα ποτήρι νερό.

Και φυσικά, σχεδόν ο βασικός κανόνας θα είναι σταδιακή. Ξαφνική αλλαγή της διατροφής, θα είναι ένα τεράστιο άγχος στους ανυποψίαστους σώμα.

Οι αρχές της σωστής διατροφής

σωστή διατροφή

Περίπου όπως πολλοί λένε, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι κάποια κοινή φράση, δεν επιτρέπει να δημιουργήσετε κάποια συνεκτική εικόνα. Προσπαθήσαμε να συστηματοποιήσει αυτή την πληροφορία, επισημαίνοντας τις βασικές αρχές της σωστής διατροφής για την απώλεια βάρους, δείγμα μενού, το οποίο τώρα θα είναι πολύ πιο εύκολο.

 1. Να τρώτε σύμφωνα με την αρχή 3+2. Τρία κύρια γεύματα + 2 σνακ την ημέρα. Ναι, για μια κανονική δύναμη δεν πρέπει να μειωθεί και να αυξηθεί ο αριθμός των γευμάτων (αλλά αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της μερίδας). Αφήνοντας το στομάχι περισσότερο από 4 ώρες χωρίς φαγητό, προκαλούμε τους εαυτούς μας να τρώνε πολύ περισσότερο απ ' ότι πρέπει, προσπαθούν να καλύψουν τη διαφορά. Σνακ θα μπορούσε να είναι το τυρί cottage, γιαούρτι ή κεφίρ, τα φρέσκα λαχανικά ή φρούτα, ξηροί καρποί ή καρύδια, αλλά και πάλι με μέτρο.
 2. Επιλέξτε μια συγκεκριμένη ώρα για τα γεύματα. Το σώμα μας θέλει σταθερότητα, και, αν του δώσουμε τα τρόφιμα τακτικά, δεν θα έχουν κανένα λόγο να καθυστερήσει για μελλοντική χρήση. Η ιδανική λειτουργία του το φαγητό μοιάζει με αυτό:
 • 7.00 - Πρωινό
 • 10.00 - σνακ
 • 13.00 - γεύμα
 • 16.00 - σνακ
 • 19.00 - δείπνο

Φυσικά, αυτό προϋποθέτει ότι θα Ξυπνήσω γύρω στις 6: 30, σε κάθε περίπτωση, ο καθένας θα πρέπει να προσαρμόσει το καθεστώς αυτό για να ταιριάζει με τη ζωή σας πρόγραμμα.

 1. Επιλέξτε μόνο τα νωπά προϊόντα. Και εδώ δεν μιλάμε τόσο πολύ για φρέσκα λαχανικά και φρούτα, σχετικά με το πώς η άρνηση να το γρήγορο φαγητό, τα λιπαρά ή ελαφριές επιλογές, διαφορετικά είδη λουκάνικων και κρεάτων, προ-μαγειρεμένα φαγητά. Το καλύτερο είναι αν θα προετοιμάσει στο σπίτι από τον εαυτό σας όλα τα προϊόντα που είστε απολύτως σίγουροι.
 2. Τα λαχανικά και τα φρούτα. Τρώνε τουλάχιστον 2 μερίδες ανά ημέρα. Είναι επιθυμητό ότι ήταν εποχιακά προϊόντα, διότι σε αυτά συγκεντρώνεται η μεγαλύτερη χρήση. Αν είναι χειμώνας, όταν στο δικό μας γεωγραφικό πλάτος οι πράσινοι είναι απλά αδύνατο να αναπτυχθούν, είναι καλύτερα να το αντικαταστήσει με το πάγωμα ή το αλάτισμα, από την αγορά αν και φρέσκο, αλλά πλήρως συμπυκνώματα λαχανικών.
 3. Το πόσιμο καθεστώς. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό! 2 λίτρα καθαρό νερό - αυτό είναι το ελάχιστο που πρέπει να πίνετε.
 4. Πρωτεΐνες. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον το 1/3 του συνόλου των τροφίμων που καταναλώνονται και να τεθεί σε κάθε ένα πλήρες γεύμα. Ψάρι, κοτόπουλο, Γαλοπούλα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ή τόφου - τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών στη διατροφή, μενού για κάθε μέρα για τα κορίτσια για να τους διατηρήσουν.
 5. Υδατάνθρακες. Μόνο συγκρότημα, πολύ split, και ως εκ τούτου επιτρέπει πλέον να τρέφονται. Κάθε αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής ή άμυλο. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να είναι, αλλά με τις αρμόδιες προσέγγιση: ψωμί από αλεύρι σιταριού, ζυμαρικά - το σκληρό σιτάρι. Ελπίζω η αρχή είναι σαφής.
 6. Λίπη. Μόνο χρήσιμο. Τα καρύδια, τα αβοκάντο, τα ψάρια, το Λιναρόσπορο ή ελαιόλαδο χοντρό.
 7. Η αποχή από το αλκοόλ. Πλήρες. Η μόνη εξαίρεση μπορεί να είναι κόκκινο ημι-ξηρές ή ξηρό κρασί σε ποσότητα που δεν υπερβαίνει το μισό του γυαλιού και όχι περισσότερο από 2 φορές την εβδομάδα.

Όπως μπορείτε να δείτε, τίποτα περίπλοκο εδώ, το κύριο πράγμα που πρέπει να ισορροπήσει και να αιτιολογήσουν τα γεύματα μας.

Και το πιο σημαντικό

τροφίμων

Φυσικά, διαβάζοντας τόσο πολύ, θέλω να μάθω τι είναι στο μενού κάθε μέρα για την απώλεια βάρους με σωστή διατροφή. Για να δώσει μια απλή απάντηση σε αυτό είναι απλά αδύνατο, γιατί το ιδανικό πρέπει να είναι συγκεκριμένες για το σώμα σας και να επιλεγεί μεμονωμένα. Αλλά ένα τραχύ σχέδιο γεύματος, θα σας δώσουμε, δεν θα διανείμει για μέρες, επειδή μεταξύ των επιλογών, θα βρείτε ό, τι θέλετε σήμερα.

Το Πρωινό επιλογές:

 • Μια ομελέτα με ασπράδια αυγών (4-5 τεμάχια) + 2 κουταλιές της σούπας φαγόπυρο + 150 γραμμάρια φρέσκα λαχανικά;
 • 150 γραμμάρια τυρί cottage + χόρτα + 200 γραμμάρια φρέσκο μαρούλι;
 • 100 γραμμάρια βρώμης με φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα *
 • Σάντουιτς από το ψωμί, τις ντομάτες και το τυρί, και το τσάι.
 • Τυρί + αγαπημένο σας φρούτο + μια νότα μελιού.
 • Ομελέτα με γάλα (2 αυγά) + μερικές κουταλιές κουάκερ, γιαούρτι;
 • 2 κουταλιές της σούπας φαγόπυρο + 100 γρ στήθος κοτόπουλο + φρέσκια σαλάτα (κοτόπουλο και τα ψάρια μπορούν να εναλλάσσονται).

Οι επιλογές για φαγητό:

 • Καστανό ρύζι + βραστά χόρτα + 150-200 γραμμάρια κρέας *
 • Εύκολο τηγανητό σούπα + μια φέτα ψωμί, λαχανικά + ψαριών *
 • Βραστά φασόλια + κοτόπουλο στήθος + σαλάτα λαχανικών;
 • Ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι, + ατμού κοτόπουλο/κοτόπουλο + λαχανικά;
 • Κατσαρόλα το κουνουπίδι + άπαχο κρέας *
 • Το φαγόπυρο + σαλάτα λαχανικών/λάχανο τουρσί + ψημένο κρέας *
 • Ψητά λαχανικά + στον ατμό ψάρι + κουάκερ.

Οι επιλογές για φαγητό. Αν και εδώ επιλογές. Λαχανικά + βραστά/ψητά κρέατα, ψάρια, ατμού κρέας ή ψάρι κέικ + ομελέτα χωρίς γάλα. Εναλλάσσεται μεταξύ των επιλογών των λαχανικών, πιάτα πλευρά, και το κρέας/τα ψάρια, είναι δυνατόν να επιτευχθεί πολυμορφία.

Το τσιμπολόγημα. Έχουμε ήδη μιλήσει λίγο πριν, αλλά μόνο στην περίπτωση, θυμηθείτε ότι μπορεί να είναι φρούτα, λαχανικά, ψωμιά, μπισκότα βρώμης, σπιτικό, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, ένα ποτήρι κεφίρ ή γιαούρτι.

Όπως μπορείτε να δείτε, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς συνδυασμούς ακόμα και προτεινόμενων προϊόντων μας (και τον κατάλογο ο αριθμός τους δεν είναι περιορισμένη), μπορείτε να κάνετε πλήρη, και διαφορετικό κύριο μενού για ένα μήνα για την απώλεια βάρους και η σωστή διατροφή. Φυσικά, θα πρέπει να περιλαμβάνει τη φαντασία και να σηκώσει λίγο τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά ο στόχος είναι αξίζει τον κόπο.