Πώς να επιλέξετε ζώνη αδυνατίσματος κοιλιών

Μια επίπεδη κοιλιά είναι το όνειρο όλων των γυναικών, να προσέχεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Με την ηλικία, και με τη συμμετοχή καθιστική ζωή μπροστά από το ωραίο φύλο θέτει το ερώτημα: πώς να χάσετε το βάρος στην μέση και να παραμείνουν σε φόρμα; Η τέλεια λύση για αυτό το πρόβλημα – ζώνη αδυνατίσματος κοιλιών, δίνοντας την ευκαιρία με την ελάχιστη προσπάθεια για να πάρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

για να χάσετε βάρος

Κατευθυντήριες γραμμές για την επιλογή ζωνών αδυνατίσματος

Επιλέξτε ζώνη αδυνατίσματος κοιλιάς είναι ένα σημαντικό έργο για μια γυναίκα που αγαπά να αναλάβει τη φροντίδα του εαυτού τους. Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή ενός μοντέλου που από τη μία πλευρά, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα – για να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα σωματικού λίπους σε προβληματικές περιοχές (κοιλιά, πτυχώσεις στη μέση), να σφίγξει και να βελτιώσει τον τόνο του δέρματος, και με μια άλλη – όχι να δαπανήσουν χρήματα για άχρηστα, αναποτελεσματική;

Τα μοντέλα των συσκευών για την απώλεια βάρους εργάζονται στην ίδια αρχή: την αύξηση της θερμοκρασίας και την αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή. Ως αποτέλεσμα, επιταχύνει το μεταβολισμό, καίει το λίπος και περίσσεια του νερού φεύγει από το σώμα τις τοξίνες. Διατηρεί τον τόνο προβλήματα, την κοιλιά και τη μέση. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι όταν χρησιμοποιείτε armopoyasu υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί για την υγεία, τόσο πριν από την αγορά παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο ή να μιλήσετε με το γιατρό σας.

Ένας σημαντικός παράγοντας για να ενισχύσει την επίδραση αδυνατίσματος, χρησιμοποιώντας armopoyasu είναι η διατροφή. Να αναθεωρήσει τη διατροφή σας προς την κατεύθυνση της ισόρροπης, υγιεινό, χαμηλό σε θερμίδες τροφίμων, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και τα γλυκά. Κατά τη διάρκεια απώλειας βάρους θα πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά για το πώς και τι τρώτε και πίνετε. Μεγάλη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία θα έχουμε ένα ημερολόγιο τροφίμων, στο οποίο μπορείτε να εισάγετε όλα τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, και, στη συνέχεια, ρυθμίστε την διατροφή σας.

Βελτίωση της χρήσης των ζωνών αδυνατίσματος κοιλιών σωματικές ασκήσεις για μια λεπτή μέση. Αν δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο να πάτε στο γυμναστήριο ή την άσκηση στο σπίτι σας, επιλέξτε ένα πρότυπο που μπορείτε να φορέσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της δουλειές του σπιτιού. Για να αυξήσετε τη σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή ζωή, να εγκαταλείψει το Ασανσέρ, δοκιμάστε λιγότερο χρόνο για να χρησιμοποιήσετε τα δημόσια (ιδιωτική) μεταφορά, να περπατήσουν περισσότερο.

Έχοντας υπόψη Γενικές συστάσεις για τη διαδικασία της απώλειας βάρους με τη βοήθεια των ζωνών ασφαλείας για το στομάχι, να αναλύσει τους τύπους, τις προδιαγραφές και τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα των συσκευών που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή.

ζώνη σαουνών

Πώς ζώνη σαουνών

Ζώνη-σάουνα – ένα είδος ηλεκτρικής ζώνες για την απώλεια βάρους. Η συσκευή θερμαίνει το σώμα με τη χρήση σαουνών αδυνατίσματος αποτέλεσμα. Με αυξημένη θερμοκρασία αυξάνει την εφίδρωση της κοιλιάς και της μέσης, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για το κάψιμο του υπερβολικού λίπους. Καθαριστικό slim-επίδραση από αυτό το πρότυπο είναι συγκρίσιμη με ένα πλήρες πεζοπορία στο μπάνιο. Η συσκευή είναι ιδανική για χρήση στο σπίτι, ειδικά για εκείνους που δεν τους αρέσει ή για λόγους υγείας δεν μπορούν να επισκεφθούν τη σάουνα.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες, τα οποία αυξάνουν την αποδοτικότητα της συσκευής σας, επιτρέποντάς σας να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελέσματα απώλειας βάρους σε προβληματικές περιοχές του σώματος:

  • Η μέγιστη διάρκεια λειτουργίας του ένα είδος μίνι-σάουνα για τη μέση και σε άλλες περιοχές είναι 50 λεπτά την ημέρα για ένα μήνα, τότε θα πρέπει να πάρετε ένα διάλειμμα για 1-2 εβδομάδες.
  • Κάθε διαδικασία διεξάγεται κατά προτίμηση 1 ώρα μετά από ένα γεύμα.
  • Να αυξήσουν την εφίδρωση καταναλώνουν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ζεστά ποτά, για παράδειγμα φυτικά ένα καθαριστικό αποτέλεσμα,αντι-γήρανση και την τόνωση του οργανισμού.
  • Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η κρέμα ή άλλα μέσα για το σώμα, τα αποτελέσματα, αλλεργία, ή δερματολογικές αλλοιώσεις.
  • Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, τότε φορέστε τη συσκευή σε ένα λεπτό, βαμβακερό t-shirt για την πρόληψη ερεθισμό.

Μασάζ

Ζώνη μασάζ είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την απώλεια βάρους, την τόνωση, την υγεία του σώματος. Η φυσική επίδραση που έχει πάνω στις προβληματικές περιοχές, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και να καίει το λίπος στις επιθυμητές περιοχές του σώματος. Αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή για εκείνους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά για οικονομικούς ή άλλους λόγους, να ολοκληρώσει μια πορεία μασάζ για όλο το σώμα.

Όταν χρησιμοποιείτε το massager σας θα είναι σε θέση να επιτύχει όχι μόνο την απώλεια βάρους στην κοιλιά ή τη μέση σας, αλλά για να αφαιρέσει τον πόνο στην πλάτη, βελτιώνει τη στάση του σώματος, να απαλλαγούμε από τα πολλά προβλήματα της σπονδυλικής στήλης. Το θετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή κάθε μέρα για 10-15 λεπτά ανά ημέρα. Δεν συνιστάται αμέσως πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαδικασία να καταναλώνουν ποτά ή τρόφιμα, λόγω της έντονη σωματική επιπτώσεις της συσκευής πιθανές παραβιάσεις στο ανθρώπινο πεπτικό σύστημα.

Ηλεκτρικό

Ηλεκτρική ζώνη αδυνατίσματος – μια μεγάλη επιλογή για τις γυναίκες που έχουν το λίπος όχι μόνο στην κοιλιά, τη μέση και άλλα μέρη του σώματος. Η μονάδα χρησιμοποιώντας δόνηση επηρεάζει τους μυς στην περιοχή της εργασίας τους, αναγκάζοντάς τους να ζωντανέψει επάνω. Η ένταση του φορτίου κυμαίνεται από το ελάχιστο – κατά τη διάρκεια μια βόλτα ή χαλάρωση, γυμναστική, σε τόσο υψηλό όπως κατά το πλήρες σώμα workout γυμναστικής ή εξοπλισμός άσκησης στο γυμναστήριο.

ηλεκτρικό

Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα από τη χρήση των ηλεκτρικών ζωνών κατά τη διάρκεια της συνόδου, να συμμετάσχουν σε πρόσθετες σωματική άσκηση, involvat να δουλέψει την ομάδα μυών που είναι εκτεθειμένη τη συσκευή. Με την τοποθέτηση του ιμάντα σε κάθε πρόβλημα, μέρος του σώματος για 15-20 λεπτά την ημέρα, θα επιτύχει καλά αποτελέσματα, αφαιρώντας το ανεπιθύμητο λίπος από την κοιλιά, τη μέση και τους γοφούς.

Musculus excitator

Musculus excitator – μια συσκευή που ενεργεί για τους μυς με ηλεκτρικά ερεθίσματα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το σώμα ηλεκτρόδια εφαρμόζονται, τον υπολογισμό του θέση για το καθένα, ανάλογα με την εκπόνηση μυϊκές ομάδες, όπως στην παρακάτω φωτογραφία. Συσκευή αποστολής ηλεκτρικά ερεθίσματα παρόμοια με τα ερεθίσματα του νευρικού συστήματος του ανθρώπου, τα οποία κινούνται οι μύες του σώματος. Το αποτέλεσμα της λειτουργίας της ηλεκτρονικής Musculus excitator βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει το μεταβολισμό, με συνέπεια την πιο δραστική απώλεια βάρους.

Αρχίστε να χρησιμοποιείτε το Musculus excitator για την απώλεια βάρους 10-15 λεπτά την ημέρα, αυξάνοντας σταδιακά τη συνεδρία έως 30 λεπτά, έτσι ώστε οι μύες σας θα συνηθίσει το φορτίο, ο πόνος από το να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό διεγερτικός θα μειωθεί. Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα από τη διαδικασία, απέχουν από το φαγητό πριν και μετά τη συνεδρία myostimulation, ακολουθήστε τις συμβουλές μας σχετικά με τη διατροφή, ενεργό τρόπο ζωής.