10 αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους στο σπίτι

Αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους στο σπίτι, την οποία θα μοιραστώ μαζί σας, δεν είναι απλώς ένα σύνολο από φυσικές διαδικασίες.

Τακτικά επαναλαμβανόμενη αυτά τα δέκα ασκήσεις και χρησιμοποιώντας μια δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες και περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και τα λίπη, θα χάσετε βάρος, την οικοδόμηση των μυών και να γίνει καλύτερη φυσική κατάσταση και πιο αδύνατα.

Κανόνες ασκήσεις που εκτελούνται στο σπίτι έχουν ως εξής:

  • Ξεκινήστε με δεκαπέντε με είκοσι επαναλήψεις κάθε προπόνηση και να αυξήσει σταδιακά τον αριθμό τους. Χρησιμοποιήστε το επιπλέον βάρος μόνο όταν κανονικές τάξεις θα φαίνεται πολύ εύκολο.
  • Δεν έχει σημασία τι είστε περιβάλλεται από αστραφτερό χρώμιο μηχανήματα και ελεύθερα βάρη – είναι δυνατόν να χάσουν βάρος χωρίς ακριβό εξοπλισμό. Αυτό που έχει σημασία είναι πόσο καλά θα εκτελέσει κάθε τεχνική, και με ποια συχνότητα κάνετε. Όπως και με πολλά άλλα πράγματα, το κλειδί για την επιτυχία είναι το κίνητρό σας.
  • Κατά τη διάρκεια της κατηγορίας, προσπαθήστε να βάλετε το τηλέφωνο σε σιωπηλή λειτουργία, απενεργοποιήστε το tablet και το laptop σας. Θα είναι μεγάλη, αν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας δεν θα παρεμβαίνει με τα παιδιά και το σύζυγο.
  • Ορίστε ένα αυστηρό πρόγραμμα και να επιμείνουμε σε αυτό.
  • Σκέφτομαι την αγορά ένα σύνολο αλτήρες. Αν αυτό δεν είναι ακόμη εφικτό, την αντικατάστασή τους με πλαστικά μπουκάλια γεμάτα με νερό, άμμο ή βότσαλα.
  • άσκηση για την απώλεια βάρους στο σπίτι
  • Κρατήστε δύο περιοδικά: η άσκηση και το βάρος. Το σήμα τους σε εξέλιξη. Τα αρχεία αυτά θα σας βοηθήσει να έχετε μια σαφή εικόνα για την επιτυχία σας, και στις ημέρες της κρίσης κόπωση και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Είναι αποδεδειγμένο ότι αυτοί που οδηγούν αυτά τα περιοδικά, θα επιτύχει την επιτυχία πολύ νωρίτερα. Η ψυχολογία είναι πολύ λεπτό πράγμα.
  • Τα μαθήματα είναι κάτω από το αναζωογονητικό ενεργητική μουσική.
  • Αν για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμο τόσο υπέροχα τρόπους για να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος, το ποδήλατο και την πισίνα, και καθημερινές βόλτες θα είναι μια μεγάλη προσθήκη για το πρόγραμμα για τη φυσική αγωγή.

Ασκήσεις δύναμης, επιταχύνει το μεταβολισμό και να είναι πιο δύσκολο. Να λειτουργούν όχι μόνο κατά τη διάρκεια μιας προπόνηση: μια φορά όλη την ημέρα μετά από μια προπόνηση, το σώμα σας ξοδεύει θερμίδες σε έντονο ρυθμό!

10 απλές αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους

Και τώρα ας δούμε δέκα απλές, αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις που μπορείτε εύκολα να κάνετε στο σπίτι, αλλά να επιτύχουμε αποτελέσματα δεν είναι λιγότερο από ό, τι όταν κατάρτισης στο γυμναστήριο.

Καταλήψεις

Είναι ευθεία, τοποθετώντας τα πόδια σας ώμο πλάτος χώρια. Λυγίστε τα γόνατα και έπεφτα τόσο χαμηλά, σαν να κάθεται σε μια καρέκλα – μηροί πρέπει να είναι παράλληλα με το πάτωμα. Τα γόνατα δεν πρέπει να προεξέχουν πάνω από τα δάχτυλα των ποδιών, κρατήστε την πλάτη σας ίσια και δεν λύγισε τους ώμους. Επιστροφή στην αρχική θέση και επαναλάβετε τη διαδικασία.

Κάμψεις

Βάλε τα χέρια στο πάτωμα, έτσι ώστε οι παλάμες βρίσκονται κάτω από τους ώμους. Τον κορμό και τα πόδια θα πρέπει να σχηματίζουν μια ευθεία, με τις παλάμες το πρόσωπο ευθεία. Αφήστε το στήθος στο χώρο ανάμεσα στα χέρια και την πλάτη. Αν το βρίσκετε δύσκολο να εκτελέσει μια πλήρη κάμψης, δεν στέκομαι στα πόδια και στα γόνατα. Αντιθέτως, αν θέλετε να περιπλέξει το έργο σας, τοποθετήστε τα πόδια σας σε ένα παγκάκι ή σκάλες.

Άλμα

Μισό να σκύψει και να πηδήσει στο πλάι, προσγείωση στο δεξί πόδι. Χωρίς παύση, κάνοντας ένα άλμα προς τα αριστερά. Είναι σημαντικό ότι οι κινήσεις έρεε σε κάθε άλλη ομαλά, χωρίς καθυστερήσεις και τα διαλείμματα.

άσκηση για την απώλεια βάρους στο σπίτι επιθέσεις

Handstand

Να είναι σε θέση για push-UPS. Ακουμπά στο δεξί του χέρι, ενεργοποιήστε πρώτα τον αριστερό καρπό και, στη συνέχεια, σχετικά με το δικαίωμα. Ενεργεί ομοίως, επιστρέψτε στην αρχική θέση. Στην επόμενη προσέγγιση που θα αλλάξει την πλευρά του σώματος για να σταματήσει όταν η μείωση και την ανύψωση. Αν το έργο είναι πολύ δύσκολο, πέσε στα γόνατα.

Επίθεση

Να είναι ευθεία και να έχεις τα πόδια σου ώμο πλάτος πέρα. Κρατήστε τα χέρια σας κατά μήκος του σώματος. Κάνετε το δεξί πόδι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, μειώνοντας το αριστερό γόνατο στο πάτωμα. Τα γόνατα πρέπει να είναι λυγισμένα σε ορθή γωνία. Το δεξί γόνατο δεν πρέπει να προεξέχουν πέρα από τα δάχτυλα των ποδιών! Πίσω στην κατακόρυφη στάση και να κάνουμε ένα βαθύ κάθισμα με το αριστερό πόδι.

Εξισορρόπηση

Πάρτε το δεξί πόδι σας με το δεξί χέρι, το παίρνει πίσω με το επίπεδο κεφάλι του, κοιτάζοντας ίσια μπροστά. Γείρετε το σώμα προς τα εμπρός. Το αριστερό γόνατο θα πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένα. Για να κρατήσει την ισορροπία ευκολότερη, να καθορίσει τα μάτια σε κάποιο αντικείμενο μπροστά του.

Κυνήγι σκυλί

Να πάρει στα τέσσερα, με τα χέρια τοποθετούνται ακριβώς κάτω από τους ώμους και τα γόνατα κάτω από τους γοφούς. Τεντώστε το δεξί χέρι και πόδι και να σταθεί, ακουμπά πάνω τους. Προσπαθήστε να μην λυγίζετε το πίσω! Επιστροφή στην αρχική θέση και κάνε το σταθείτε στην αριστερή πλευρά του σώματος.

Δευτερεύουσα στάση

Βρίσκονται στην δεξιά πλευρά, με τον αγκώνα τοποθετείται κάτω από τον ώμο. Σηκώστε τους γοφούς σας, κλίνει το βάρος του σώματός σας πάνω στο αντιβράχιο. Στάση τόσο τρία δευτερόλεπτα, επιστρέψτε στο πάτωμα και επαναλάβετε τη διαδικασία.

Πλάγια γέφυρα

άσκηση για την απώλεια βάρους στο σπίτι πλάγια γέφυρα

Ξαπλώστε στην πλάτη σας, τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Λυγίστε τα γόνατά σας, αλλά δεν αποκόπτεται από το πάτωμα στα πόδια. Κρατώντας την πλάτη ίσια, σηκώστε τους γοφούς σας, έτσι ώστε από τους ώμους μέχρι τα γόνατα πήρε μια ενιαία αδιάσπαστη ευθεία γραμμή. Κρατήστε αυτή τη θέση για τρεις λογαριασμούς και να πάει πίσω στο πάτωμα.

Πετώντας Superman

Ξαπλώστε στην κοιλιά σας και τεντώστε προς τα εμπρός και τα δύο χέρια (αν πετάμε). Υψώνεται πάνω από το πάτωμα από τα πόδια και πάνω μέρος του σώματος, κρατώντας το κεφάλι ίσια. Είναι σε αυτή τη θέση για τρία δευτερόλεπτα και επαναλάβετε την άσκηση.

Αν μετά τη συνεδρία αισθάνεστε εξαντλημένοι, τότε όλα γίνονται σωστά. Οι αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους — ένα ριζοσπαστικό εργαλείο για την καταπολέμηση του υπερβολικού λίπους, απεριποίητος όγκων και της κυτταρίτιδας!