Πώς να χάσετε βάρος για την ελεύθερη

Αν το σκεφτείς είναι να χάσετε μερικά ενοχλητικά κιλά, στην πραγματικότητα, τίποτα περίπλοκο. Υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα: πώς να κάνετε έτσι ώστε μετά την δίαιτα, το βάρος δεν επιστρέψουν και πάλι. Εξαιτίας αυτού, είναι δύσκολο να διατηρήσετε ένα επιθυμητό βάρος, και όλη η ζωή μετατρέπεται σε ένα ατέλειωτο κύκλο της δίαιτας και τις αποτυχίες. Τελικά είναι λάθος μέθοδος για να χάσουν βάρος. Ας δούμε τι το βάρος σας κρατά έρχονται πίσω και τι να κάνετε για να αποφύγετε αυτό στο μέλλον.

τα μυστικά απώλειας βάρους

Γιατί να επιστρέψει τα επιπλέον κιλά;

Κάθε περιορισμός στο φαγητό είναι πάντα ένα μεγάλο στρες στο σώμα. Πολλές δίαιτες, ιδιαίτερα βραχυπρόθεσμα, συνεπάγεται τον αποκλεισμό από τη διατροφή σχεδόν όλα τα χρήσιμα προϊόντα. Το ανθρώπινο σώμα πιστεύει ότι έπεσε στις δύσκολες στιγμές και με την πρώτη ευκαιρία αρχίζει να αποθηκεύουν ενέργεια για μελλοντική χρήση. Και το καλύτερο πηγές ενέργειας είναι γνωστό ότι τα λίπη. Αποδεικνύεται ότι μετά την αποχώρηση από μια σκληρή δίαιτα για να χάσεις 5 κιλά, και στη συνέχεια να καλέσετε το 7 είναι αρκετά φυσικό.

Εκτός από περιορισμούς σε θρεπτικά συστατικά, κατά τη διάρκεια τέτοιου είδους δίαιτες όριο θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Ο θυμός, η κούραση, απάθεια συνοδεύει όσους είναι σε δίαιτα, σχεδόν πάντα. Γρήγορη απώλεια βάρους επηρεάζει αρνητικά το δέρμα γίνεται πλαδαρό και ξηρό. Έλλειψη της πρωτεΐνης, το σώμα προσπαθεί να αναπληρωθούν, πρώτα, σε βάρος της μυϊκής μάζας. Πολλοί θα συμφωνήσουν ότι οι νευρικές βλάβες και προβλήματα υγείας είναι αδικαιολόγητη τιμωρία για την απώλεια μερικά κιλά και να είναι σε θέση να ταιριάζει στο αγαπημένο σας τζιν.

Απώλεια βάρους, το μόνο που χρειάζεται έναν υπολογιστή και το Διαδίκτυο, και φυσικά την επιθυμία.

Πώς να εξασφαλιστεί η μόνιμη απώλεια βάρους;

Το πιο ριζοσπαστικό και αποτελεσματικό τρόπο "για τους τεμπέληδες" είναι η λιποαναρρόφηση. Η αφαίρεση του λίπους από τις προβληματικές περιοχές δίνει πραγματικά ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Από τα πλην – μακρά περίοδο αποκατάστασης και την υψηλή τιμή. Για εκείνους που ψάχνουν για δωρεάν πώς να χάσετε βάρος χωρίς να βλάψει την υγεία, πρέπει να είναι ενεργοποιημένη, έτσι ώστε η αδυνατίσματος διαδικασία θα διαρκέσει τουλάχιστον αρκετούς μήνες. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, το επιπλέον βάρος δεν θα επιστρέψει ξανά.

Πρώτα, πρέπει να προσδιορίσετε το ιδανικό σας βάρος και να υπολογίσετε πόσα κιλά ξεχωριστά από το όνειρο του ένα όμορφο σώμα. Μετά από αυτό, να υπολογίσει πόσο καιρό η διαδικασία της απώλειας βάρους. Plumb ένα κιλό την εβδομάδα θεωρείται φυσιολογικό. Αν το ποσό των επιπλέον κιλά περισσότερα 10, συντονιστείτε σε αυτό το αδυνατίσματος διαδικασία θα πάρει έξι μήνες ή και ένα χρόνο. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι πάρα πολύ καιρό, θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν να μεταφέρουν το βάρος της επιπλέον κιλά πριν.

Πιο χρήσιμο δίαιτα για να χάσουν βάρος είναι η δίαιτα λαχανικών.

αποθηκεύστε το αποτέλεσμα

Ομαλοποίηση διατροφή είναι το Θεμέλιο της επιτυχούς απώλειας βάρους

Για την ομαλοποίηση του μεταβολισμού είναι καλύτερα να στραφούν σε ένα διαιτολόγο ο οποίος θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα προσωπικό πρόγραμμα απώλειας βάρους. Είναι μια τέτοια ευχαρίστηση δεν είναι φθηνή, αλλά είναι δωρεάν για να χάσετε βάρος μέσω της διατροφής.

Γι ' αυτό είναι απαραίτητο να θυμηθούμε μερικούς απλούς κανόνες:

  • αντί για περιορισμούς στα τρόφιμα αντικαταστήσει επιβλαβή προϊόντα πιο χρήσιμο;
  • οπότε και πάλι δεν αποκτούν επιπλέον κιλά, την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων θα πρέπει να είναι στο όριο του 1200-1400;
  • γυρίστε το φαγητό σε ένα τελετουργικό – τρώτε μόνο στην κουζίνα ή στην τραπεζαρία, σερβίρετε στο τραπέζι όλους τους κανόνες, να μασάτε καλά κάθε κομμάτι. Ξέχνα το να τρως μπροστά από την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ και την οθόνη. Πολύ ακραία μέθοδος είναι η γυμνή μπροστά από τον καθρέφτη. Εξαλείφει την επιθυμία να επισυνάψουν πρόσθετα.

Θέστε ένα στόχο και να επιτύχει. Τα κίνητρα είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Πανέμορφο μαγιό, μαζί με ένα εισιτήριο για τη θάλασσα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Και μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τις αποτυχίες – συνέβη και τίποτα. Συνέχισε προς το στόχο με την ίδια επιμονή και αυτή τη φορά θα πετύχει.