Γυμναστικής στο σπίτι για απώλεια βάρους: η άσκηση και συστάσεις

Σπορ, όχι μόνο θα βελτιώσει την εικόνα σας και να βοηθήσει να τονώσετε τους μυς του σώματος, αλλά επίσης ανεβάζουν τη διάθεση, βελτιώνει την ορμονική ισορροπία. Η σωματική δραστηριότητα βοηθά επίσης στην ανακούφιση από το στρες, να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και την επιθετικότητα. Ως εκ τούτου, ο αθλητισμός δεν είναι απλά μια ιδιοτροπία ή χόμπι, αλλά ένα απαραίτητο μάθημα για όσους θέλουν να παραμείνουν περισσότερο όχι μόνο λεπτή και ταιριάζει, αλλά και υγιείς, με κινητές αρθρώσεις, εύπλαστο τους συνδέσμους και τους μυς.

γυμναστήριο αδυνατίσματος

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να εκπαιδεύσει στο γυμναστήριο ή με προσωπικό γυμναστή. Αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να εγκαταλείψει το άθλημα γενικότερα. Αυτό μπορεί να γίνει στο σπίτι σας σε ένα άνετο περιβάλλον και ζεστή ατμόσφαιρα. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επιλέξετε μια βολική ώρα για μάθημα.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι η αποτελεσματική εκπαίδευση είναι δυνατή μόνο στο γυμναστήριο, αλλά δεν είναι έτσι. Το κύριο πράγμα είναι να θέσει ως στόχο και πάμε για αυτό και δεν έχει σημασία τι. Γυμναστικής στο σπίτι για απώλεια βάρους μπορεί να είναι σημαντικά πιο αποτελεσματική από ό, τι στο γυμναστήριο, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα τεχνικές και ασκήσεις.

Αποτελεσματικές ασκήσεις

Για να το κάνετε στο σπίτι, δεν χρειάζεται να έχετε πολλές διαφορετικές συσκευές και εξοπλισμό. Μπορεί να χρειαστείτε αλτήρες, άλμα σχοινί, οριζόντια γραμμή. Ωστόσο, αν το επιθυμείτε, είναι δυνατόν να κάνουμε χωρίς αυτούς.

Για να χάσετε βάρος και να δώσει στους μυς σας μια ωραία ανακούφιση, θα πρέπει να εκτελέσετε ένα σωρό ασκήσεις σε κάθε ομάδα. Είναι σημαντικό να περιπλέξει ή να αλλάξει (τουλάχιστον κάθε λίγες εβδομάδες), έτσι ώστε το σώμα σας δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για το ίδιο φορτίο, αλλιώς απλά θα πάψει να αντιδρά σε αυτό. Επίσης, οι ασκήσεις πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 3 σετ. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα από τις πιο αποτελεσματικές και χρήσιμες:

  • Χαμηλή καταλήψεις. Τρέχεις σαν να καθίσει σε μια χαμηλή καρέκλα. Η λεκάνη πηγαίνει πίσω, τα γόνατα προς τα εμπρός δεν θα εκδοθεί. Κάνει 3 σετ των 15 φορές.
  • Pushups. Οι ασκήσεις αυτές έχουν πολλές επιλογές, ωστόσο, η πρώτη φάση θα ταιριάζει μόνο δύο: ευρεία και στενή σύνθεση του χέρια. Για να εκτελέσετε το καθένα από αυτά θα πρέπει να είναι σε 3 σετ των 5 – 10 φορές. Αυτές είναι οι ασκήσεις που πρέπει να κάνει το μέγιστο, ανάλογα με την εκπαίδευσή σας.
  • Το σκάφος είναι πεσμένος μπρούμυτα στο πάτωμα. Άνοδος και τα δύο χέρια και τα πόδια. Θα πρέπει να αισθανθείτε την ένταση στο πίσω μέρος. Εκτέλεσε 3 σετ από 10 φορές.
  • Επίσης, βασικές ασκήσεις για κοιλιακούς: συστροφή, ανελκυστήρες ποδιών, κ. λπ. Κάθε πρέπει να κάνετε 3 σετ τουλάχιστον 15 φορές.

Μετά την άσκηση θα πρέπει να τεντώσει. Για να το κάνετε αυτό, απλά να βρίσκονται στην πλάτη σας. Στη συνέχεια, τραβήξτε έξω την ίδια στιγμή, όσο το δυνατόν, τα χέρια και τα πόδια κάτω. Είναι σημαντικό να μην κάνει μεγάλα διαλείμματα μεταξύ των σετ, το βέλτιστο είναι, φυσικά, σε 30 – 40 δευτερόλεπτα. Για να πιάσει την αναπνοή μου μετά την εκτέλεση της άσκησης εντελώς. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στο σπίτι πρέπει να πίνουν νερό, μόνο λίγη, μόνο μια-δυο ΓΟΥΛΙΈΣ κάθε 10 λεπτά.

Μια σημαντική προϋπόθεση για την απώλεια βάρους είναι ασκήσεις cardio: το τρέξιμο, το σχοινάκι, το ανέβασμα σκάλας, κλπ. μπορεί να γίνει στο σπίτι, στην είσοδο ή σε ένα κοντινό Πάρκο. Τέτοιες ασκήσεις όχι μόνο γρήγορα να μειώσει το βάρος, αλλά και ωφέλιμη για το καρδιαγγειακό, το αναπνευστικό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό το μέρος του μαθήματος θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 40 λεπτά.

άσκηση για απώλεια βάρους

Λίγα λόγια για τη διατροφή

Ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα τη διαδικασία της απώλειας βάρους είναι, φυσικά, φαγητό. Αν ο λάθος τρόπος βάρος όχι μόνο δεν θα μειωθεί θα αυξηθεί. Έτσι, θα πρέπει να παρακολουθήσουν προσεκτικά τι και πότε τρώτε. Διαφορετικά, το σπίτι αδυνατίσματος ικανότητας δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακόμη και αν θα δαπανήσει για την άσκηση αρκετές ώρες την ημέρα.

Για κάποιους, η έννοια της σωστής διατροφής λόγω της απεργίας πείνας και την απόρριψη από τα αγαπημένα φαγητά. Αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια. Πρώτον, ο βασικός κανόνας για την απώλεια βάρους είναι να μην αισθάνεστε πεινασμένοι. Το σώμα σε περίπτωση έλλειψης τροφίμων αντιλαμβάνεται την κατάσταση ως "κρίσιμη" και το άγχος και αρχίζει να αποθηκεύει λίπος για το μέλλον, ώστε να διασφαλιστεί η επιβίωση τους. Ακούγεται παράδοξο, αλλά για να χάσετε βάρος, θα πρέπει να λαμβάνουν συστηματικά γεύματα (τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα), αλλά σε μικρές μερίδες. Αυτό βοηθά να επιταχύνει το μεταβολισμό και την απώλεια βάρους χωρίς πείνα στρες.

Για την απώλεια βάρους που θέλετε να αποκλείσετε από τη διατροφή εντελώς:

  • αλεύρι,
  • γλυκό,
  • ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα ποτά
  • τα καπνιστά τρόφιμα
  • τηγανητό.

Αυτό είναι κάτι που δεν έχει οφέλη για το σώμα σας, και να προκαλέσει μόνο κακό.

Τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι στον ατμό ή στο φούρνο, με μια μικρή ποσότητα των μπαχαρικών και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι, κατά προτίμηση, να μην υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία, και να τα τρώμε ωμά. Έτσι ώστε να διατηρήσει όλα τα απαραίτητα για το σώμα σας τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεχίσετε να πίνετε το καθεστώς. Χωρίς αυτό, η διαδικασία της απώλειας βάρους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δεν είναι πλήρης. Θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 1,5 – 2 λίτρα καθαρού νερού ανά ημέρα. Αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά, πάνω από ένα ποτήρι την ώρα, αν δεν το έχουν συνηθίσει ποσότητα υγρού. Το νερό δεν πρέπει να είναι κρύο. Βέλτιστη θερμοκρασία δωματίου.

Μερικές συμβουλές

Γυμναστικής στο σπίτι για απώλεια βάρους έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Μπορείτε να εργαστείτε όταν θέλετε και να μην εξαρτώνται από τις ώρες εργασίας της αίθουσας ή του προπονητή. Δεν χρειάζεται να πάει οπουδήποτε και σε κακές καιρικές συνθήκες. Εάν είναι επιθυμητό, η εκπαίδευση είναι πάντα η δυνατότητα να μεταφερθείτε σε καθαρό αέρα. Θα είστε σε θέση να επιλέξετε τη μουσική που σας αρέσει. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι που κάποιος κοιτάζει κατά την εκτέλεση κάθε άσκησης. Μετά το μάθημα, μπορούμε να πάμε αμέσως στο ντους και δεν επέστρεψε στο σπίτι σε ένα αποπνικτικό μεταφορών.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες αρνητικές πτυχές. Δεν έχεις υποχρεώσεις, όπως και άλλα, ως εκ τούτου, με την έλλειψη κινήτρων ή απλό τεμπελιά μαθήματα μπορεί να αναβληθεί για αργότερα, και τελικά ακόμη και να εξαφανιστούν από το πρόγραμμά σας. Στο σπίτι κανείς δεν ελέγχει την ορθή εκτέλεση της κάθε άσκησης, αν δεν έχετε σχετική εμπειρία για αυτό.

Μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να χάσετε βάρος αλλά και να εξασκηθεί στο σπίτι συνεχώς. Ειδικότερα, συνιστάται ότι από την έναρξη της κατάρτισης, να βρουν ομοϊδεάτες τους ανθρώπους ανάμεσα σε φίλους ή μέλη της οικογένειας. Έτσι, θα είναι όχι μόνο διασκεδαστικό να το κάνουμε, αλλά θα επιτρέψει επίσης σε σας για να ελέγχουν η μία την άλλη και να παρακινήσει.

σωστή διατροφή

Αν ο στόχος σας είναι να χάσετε το βάρος, δεν θα πρέπει να ζυγίζονται κάθε μέρα. Αυτό πρέπει να γίνεται περίπου μία φορά την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα είναι επιθυμητό να καταγράψει, να παρατηρηθεί η τάση των αλλαγών του βάρους. Θα πρέπει, επίσης, να φέρει σε ένα ειδικό τετράδιο ό, τι τρώτε. Είναι απαραίτητο να παρακολουθεί όλα τα υψηλής θερμιδικής αξίας και ανθυγιεινά τρόφιμα που είναι "λάθος" να πέσει στη διατροφή. Επειδή στο σπίτι, ώστε ο πειρασμός να φας κάτι απαγορευμένο! Από την άλλη πλευρά, ακόμη και αν αυστηρά προσέχετε τι τρώτε, ορισμένοι ειδικοί συνιστούν μία φορά την εβδομάδα να αντέξουν οικονομικά μια μικρή υποχώρηση από τη διατροφή μου. Αυτό θα ανακουφίσει την ένταση και να αυξήσουν τα κίνητρα για την απώλεια βάρους. Αυτό το καταφύγιο πρέπει να είναι λογικές. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε σε όλες σημαντικό μέτρο!