Πώς να χάσετε βάρος χωρίς να κάνει δίαιτα: αποτελεσματικούς τρόπους και συμβουλές

Υπέρβαρος θεωρείται μία από τις μεγάλες προκλήσεις του εικοστού πρώτου αιώνα. Υποβαθμισμένες και επικίνδυνες για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, κακή οικολογία, συνεχές άγχος και καθιστικός τρόπος ζωής του σύγχρονου ανθρώπου — όλα αυτά τα στοιχεία οδηγούν σε υπερβολική αύξηση του σωματικού βάρους, και σε ορισμένες περιπτώσεις σημαντικά την παχυσαρκία.

πώς να χάσετε βάρος χωρίς να κάνει δίαιτα

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι με την διατροφή σας μπορεί γρήγορα να λύσει όλα τα προβλήματα. Στην πραγματικότητα, ακόμη και η πιο υγιεινή διατροφή μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και να υποβαθμίσει το πολύτιμο για την υγεία και έπεσε κιλά σε ταχύτητα διαφυγής θα επιστρέψει στα καλύτερα μέρη.

Αλλά η προσπάθεια δεν θα είναι μάταιη, η ανταμοιβή σας θα είναι μια όμορφη εικόνα, που έλαβε ασφαλή τρόπο. Έτσι, θέλετε να ξέρετε πώς να χάσετε βάρος χωρίς να κάνει δίαιτα;

Αν η απάντηση είναι Ναι, τότε διαβάστε παρακάτω και θα μάθετε τα πάντα.

Ξεκούραστο ύπνο

Ένα υγιές και παρατεταμένος ύπνος — το κλειδί για την απώλεια βάρους. Όλη την ημέρα το σώμα μας χρησιμοποιεί την ενέργεια.

Για πλήρη ξεκούραση και ανάρρωση του σώματος, ένα πρόσωπο πρέπει να κοιμηθείτε τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα. Η έλλειψη ύπνου η έλλειψη ενέργειας αντισταθμίζεται από ένα γεύμα που απειλεί να την υπερκατανάλωση τροφής.

Χρήση νερού

Ένα σύνολο του υπερβάλλοντος βάρους που κλίνουν οι άνθρωποι που κινούνται, αυτό είναι, να οδηγήσει ένα παθητικό τρόπο ζωής και σχεδόν δεν πίνουν το νερό. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η μείωση στην ισορροπία του νερού στο σώμα κατά 5%, οδηγεί στην εμφάνιση ασθενειών, το 10% — επιδείνωση της λειτουργίας των νεφρών και της καρδιάς, το 20% οδηγεί σε μη βιώσιμο.

Ανά ημέρα για έναν ενήλικα πρέπει να πίνετε μέχρι 3 λίτρα καθαρό νερό. Για την απώλεια βάρους, επίσης, κατάλληλο μεταλλικό νερό που περιέχει Mg. Αυτό το στοιχείο είναι απαραίτητο για την ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος.

Η τακτική κατανάλωση νερού βοηθά να διορθώσει το έντερο.

Μια σειρά από κανόνες χρήσης του νερού για την απώλεια βάρους

Το πρωί θα πρέπει να ξεκινήσει με δύο ποτήρια καθαρό ζεστό νερό. Πίνετε νερό σιγά-σιγά, σε μικρές ΓΟΥΛΙΈΣ. Εκείνοι που είναι πολύ δύσκολο να πιω αυτό το ποσό, μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε νερό από το ίδιο ποτήρι. Για να διατηρήσει το καρδιαγγειακό σύστημα και την πίεση του αίματος, συνιστάται με το νερό, ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι φυσικό.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν προβλήματα με το πεπτικό σύστημα, μπορεί να προσθέσει το νερό, το χυμό λεμονιού, αλλά πολύ προσεκτικά και σε μικρές δόσεις. Λεμόνι χυμό προωθεί την ταχεία καθαρισμό του εντέρου.

30 λεπτά πριν από το γεύμα, συνιστάται να πίνετε 1 ποτήρι νερό, η διαδικασία αυτή θα μειώσει την όρεξη και το τμήμα φάει θα πρέπει να μειωθεί κατά το ήμισυ. Να καταπίνετε το φαγητό απαγορεύεται αυστηρά, καθώς η απορρόφηση είναι σημαντικά μειωμένη.

Μετά από ένα σνακ μπορείτε να πιείτε το νερό μόνο μετά από 30 — 40 λεπτά. Πριν τον ύπνο δοκιμάστε να πίνετε 1 ποτήρι νερό, είναι πολύ καλό για την καρδιά και τα έντερα.

Οι άνθρωποι που εκτελούν τακτικά αυτούς τους απλούς κανόνες, για 2 εβδομάδες για να χάσουν βάρος σε 2 έως 4 κιλά.

Μασάζ για γρήγορη απώλεια βάρους

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν τύποι μασάζ για να επιταχύνετε τη ροή της λέμφου στο σώμα, τον μεταβολισμό, και, ως εκ τούτου, πιο γρήγορα να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά.

Τέτοιες ιδιότητες δεν είναι ήμερο, δηλαδή, συσκευή μασάζ R-Λείο. Λόγω του βαθύ ιστό, το οποίο είναι αδύνατο, δεν έχει σημασία πόσο επαγγελματίας ο θεραπευτής δεν έχει εργαστεί ποτέ χωρίς συσκευές, και να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λόγω ανενεργό τρόπο ζωής ή έλλειψης χρόνου για την άσκηση, το σώμα μας, με τη συνδρομή που είναι απαραίτητη σε όλες τις ζωτικές διεργασίες που έλαβαν χώρα στο σωστό ρυθμό. Στη συνέχεια, ο ιστός αρχίζει να λαμβάνουν την απαραίτητη ποσότητα των θρεπτικών ουσιών, η υπερβολική στάσιμη υγρό, το οποίο προσθέτει, επίσης, μερικά επιπλέον εκατοστά.

Βρείτε το er-slick είναι τώρα δυνατό σε πολλά σαλόνια ομορφιάς που έχουν μασάζ. Και το πιο σημαντικό και χρήσιμο σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα άλλα θα είναι το συνολικό υγιεινή χάρη σε μια ειδική στολή που καλύπτει ολόκληρο το σώμα εκτός από το κεφάλι, τα πόδια και τα χέρια. Ακόμη και παρά την καθαριότητα δεν μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρος για το πόσο τα βακτήρια και τα μικρόβια που κρύβονται στα χέρια των μασέρ, τον καναπέ, κ. λπ. Σε μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων, υπάρχει κίνδυνος να μολυνθεί με το μύκητα, ψώρα και άλλες δυσάρεστες ασθένειες. Όταν επισκέπτεστε er-slick, αυτή η δυνατότητα έχει μειωθεί σχεδόν στο μηδέν.

Πόσο πρέπει να φάει για να μην πεινάει

Εκεί είναι που χρειάζεται το γεύμα θα πρέπει να είναι τακτική. Για εκείνους που θέλουν επιτέλους να σταθεροποιηθεί το βάρος σας, θα πρέπει κατά τη διάρκεια της ημέρας για να τρώνε τακτικά, αλλά σνακ πρέπει να είναι μικρό.

Προκειμένου να προσδιοριστεί το απαραίτητο για τον άνθρωπο τμήμα, θα πρέπει να θέσει τα χέρια σας, παλάμες προς τα πάνω. Το ποσό της διατροφής που θα σας ταιριάζει και θα είναι ο κανόνας, το οποίο είναι απαραίτητο για τη ζωή. Πολλοί άνθρωποι κάνουν ένα μεγάλο λάθος, είναι η υπερκατανάλωση τροφής και γρήγορο φαγητό. Από τον πίνακα αυτό είναι σημαντικό να πάρει ελαφρώς πεινασμένοι, γιατί το αίσθημα του κορεσμού θα έρθει μόνο μετά από 10 — 15 λεπτά μετά το φαγητό.

διατροφή για το νερό

Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να δείτε την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ και να τρώνε την ίδια στιγμή, γιατί αυτή τη στιγμή όλη η προσοχή επικεντρώνεται όχι στο φαγητό, αλλά στην εικόνα και η βόσκηση είναι εγγυημένη. Για να αποφύγετε προβλήματα με το στομάχι, τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι πολύ καλά μάσημα.

Οι άνθρωποι που συνηθίζουν να τρώνε μεγάλες μερίδες και τεντωμένο στομάχι σας, θα πρέπει να μειώσετε το μέγεθος του πιάτου 2 φορές. Σε ένα μικρό πιάτο πολύ και δεν χωράει και θα παραμείνει το απόθεμα 100 — 300 θερμίδες. Τις πρώτες ημέρες ο οργανισμός θα αγωνιστεί πίσω, σηματοδοτώντας μια συνεχής αίσθηση της πείνας.

Για αυτό το τμήμα των τροφίμων που μπορεί να χωριστεί σε 2 γεύματα. Μια εβδομάδα αργότερα, το στομάχι θα συρρικνωθεί σε κανονικό μέγεθος και η πείνα θα εξαφανιστεί.

Μετρητής θερμίδων ή πώς να τρως χωρίς να κερδίζουν βάρος

Υπάρχει μια μέθοδος με την οποία είναι δυνατόν να υπολογίσει με ακρίβεια την απαιτούμενη ποσότητα των θερμίδων που μπορείτε να φάτε τους ανθρώπους, ανάλογα με τον τρόπο ζωής, το βάρος και την ηλικία.

Ο υπολογισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα ή να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή από το Internet.

Ο υπολογισμός της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων που επιτρέπεται για όσους θέλουν πραγματικά θέλει να χάσετε βάρος:

 1. Το ύψος του ανθρώπου, πολλαπλασιάστε με το 1.8.
 2. Βάρος πολλαπλασιαζόμενο με 9.6.
 3. Ηλικία πολλαπλασιάζεται με 4.7.
 4. Το σχήμα της 655 να προστεθεί στο αποτέλεσμα που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια των υπολογισμών του, πρώτο και δεύτερο εδάφιο.
 5. Από το αποτέλεσμα αφαιρέστε το αποτέλεσμα της τρίτης παραγράφου.

Συνολικά, το αποτέλεσμα πρέπει να πολλαπλασιάζονται από τη φυσική δραστηριότητα:

 • 1,2 – εάν η σωματική δραστηριότητα είναι χαμηλή;
 • 1,38 – άσκηση 1-3 φορές την εβδομάδα *
 • 1,55 – άσκηση 3-5 φορές την εβδομάδα;
 • 1,73 – με την ενεργό ασκήσεις.

Στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να κατεβάσετε τον πίνακα θερμιδικό περιεχόμενο των προϊόντων, μπορεί να βοηθήσει η σωστή διατροφή και δίαιτα.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τον κανόνα: για την κανονική λειτουργία του σώματός σας είναι απαραίτητα τρόφιμα και χωρίς να αποτύχει πρέπει να είναι παρόντες υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λίπη και βιταμίνες. Οι άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και πρωτεΐνες δίαιτες, να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο σώμα σας.

Για την απώλεια βάρους και την κανονικοποίηση απαγορεύεται αυστηρά να καταναλώνουν γλυκά ποτά, αντικαταστήστε το με νερό, χυμό, κομπόστα ή φρέσκους χυμούς. Δεν μπορείτε να φάτε τηγανιτές πατάτες, χάμπουργκερ, πίτσα, γλυκά, αλεύρι, όπως όλα αυτά τα "Καλούδια" απειλή για το λεπτό σώμα, επειδή περιέχουν γρήγορα υδατάνθρακες και ένα τεράστιο ποσό του λίπους.

Τρώνε επιβλαβή τρόφιμα εμφανίζεται αμέσως στην αύξηση της μέσης και του ισχίου.

Όλα τα λιπαρά και υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα θα πρέπει να αντικατασταθεί με λαχανικά, βραστά ή ψητά κρέατα, κοτόπουλο, βοδινό κρέας, ψάρι. Στη διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει τακτικά χρήσιμες ξηρούς καρπούς και φρούτα.

Να θυμάστε — το τελευταίο γεύμα την ημέρα θα πρέπει να είναι 3 ώρες πριν τον ύπνο και να ξεχάσουμε το φαγητό μετά τις 18:00.

Φυσικό διορθωτικά μέτρα για την κάθαρση του σώματος

 1. Με την πάροδο του χρόνου, το σώμα του κάθε ατόμου απαιτεί Γενικό καθαρισμό και πρέπει να αρχίσει με το έντερο. Σπόρους λιναριού δικαιωματικά καταλαμβάνουν ηγετική θέση μεταξύ των φυσικών εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό. Το κύριο συστατικό αυτού του φαρμάκου ιστού, σπόροι είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα (ωμέγα 3, ωμέγα 6 και ωμέγα 9), λεκιθίνη, ορμόνες φυτικής προέλευσης και την απαραίτητη βιταμίνη F, E, A Επίδραση του λιναρόσπορου είναι μοναδική, μαζί με τον καθαρισμό εμφανίζεται σε μια ειδική διαδικασία, ρυθμίζει την ορμονική ισορροπία. Συχνά οι σπόροι λάβει με άδειο στομάχι, 1-2 κουταλιές της σούπας σπόροι πλένονται με άφθονο ζεστό νερό. Μέσα στο σώμα τους σπόρους, θα διογκωθούν και θα καθαρίσει το εντερικό τοίχωμα.
 2. Καθαρισμός του σώματος πλιγούρι βρώμης — ένα αρκετά απλό και προσιτό τρόπο. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τον καθαρισμό. Στην πρώτη περίπτωση, βράζουμε δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμης λεπτώς έδαφος, καταναλώνεται 2 ώρες πριν από το κύριο γεύμα. Η δεύτερη μέθοδος είναι το "κρύο scrub" πιο ισχυρή. Το βράδυ μια-δυο κουταλιές της σούπας γεμάτη με νερό ή κρέμα γάλακτος 2 — 3 κουταλιές της σούπας 1 — 2 κουταλιές της σούπας υγρό. 10 λεπτά πριν την παραλαβή του "scrub" πιες ένα ποτήρι νερό, μετά την οποία ο πολτός φάει. Το φαγητό και το νερό επιτρέπεται να είναι όχι νωρίτερα από τρεις ώρες μετά τον καθαρισμό.
 3. Σαλάτα "βούρτσα" πρέπει να είναι παρόντες στη διατροφή. Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται από ένα στερεό φρέσκα λαχανικά. Αυτή η βιταμίνη βόμβα όχι μόνο τέλεια καθαρίζει τα έντερα, αλλά και εμπλουτίζει τον οργανισμό με βιταμίνες. Λόγω των πολύ χαμηλών θερμίδων αυτή η σαλάτα μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε ποσότητα. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούμε συχνά τα καρότα, το λάχανο, τα παντζάρια, ραπανάκια, κολοκύθα.

Άσκηση με βάση την απώλεια βάρους

μασάζ αδυνατίσματος

Η σωματική δραστηριότητα είναι απαραίτητο για το σώμα μας. Τα προβλήματα των υπέρβαρων συχνά επηρεάζει τους ανθρώπους που κάνουν καθιστική ζωή.

ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ και Διαδίκτυο έχουν αντικατασταθεί ο σύγχρονος άνθρωπος είναι ενεργό τρόπο ζωής και κοινωνίας με τη φύση. Για το βάρος της κανονικοποίησης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί όχι λιγότερο από 10 000 μέτρα.

Για τον υπολογισμό του μετατοπίζεται σε μια μέρα που η απόσταση υπάρχουν βηματόμετρα, συμπαγές βραχιόλια, ντυμένος με το χέρι.Μετά από ένα γεύμα συνιστάται να λάβει μια μικρή Πεζοπορία – θα προωθήσει την πέψη. Κάθε άσκηση είναι χρήσιμη για τους μύες του σώματος και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Το άτομο που κάθεται μπροστά από την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ περισσότερες από τρεις ώρες την ημέρα ατροφία στην πλάτη τους μυς. Για να αποφευχθεί αυτό σε διαφημιστικά διαλείμματα, συνιστάται να εκτελέσετε μια σειρά από απλές ασκήσεις.

Καθημερινή εκπαίδευση είναι απαραίτητη. Για όσους δεν έχουν την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα γυμναστήρια και το τμήμα γυμναστικής, υπάρχει μια σειρά από ασκήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε στο σπίτι από τον εαυτό σας.

Καταλήψεις θα βοηθήσει σφίξτε τους μυς των ποδιών και των γλουτών ασκήσεις με βάρη θα ενισχύσει τους μυς των όπλων, αν δεν αλτήρες, μπορείς να πάρεις πλαστικά μπουκάλια με νερό ή άλλα βάρη.

Μια χαλάρωση της κοιλιάς είναι να αφαιρεθεί με τη βοήθεια ασκήσεις για τον τύπο. Για σελιδοποίησης χρήση άνω κοιλιακούς ασκήσεις με την αύξηση του κορμού για το κάτω μέρος του ταιριάζει καλύτερα συγκρότημα με ανύψωση των ποδιών, η άσκηση είναι το ψαλίδι.

Η σανίδα είναι ένα ευέλικτο άσκηση που δουλεύουν όλοι οι μύες του κορμού.

Όλες οι ασκήσεις γίνονται σε 3 έως 4 σετ των 10 — 15 φορές. Για να πάρει το αποτέλεσμα τάξεις πρέπει να είναι συστηματική.

Το ποδήλατο είναι ο καλύτερος βοηθός σας για την απώλεια βάρους. Καθημερινά το Ποδήλατο για να αναπτύξουν αντοχή και βοηθά στη μείωση του όγκου και μάζας σώματος, και θεωρείται το καλύτερο καρδιο κατάρτισης.

Ένα ελαφρύ τζόκινγκ είναι τόσο χρήσιμο όσο και το ποδήλατο.

Το υπερβολικό βάρος δεν είναι μια πρόταση.

Αυτο-οργάνωση και τα κίνητρα είναι δύο από τα κύρια μηχανή για να επιτευχθεί ο στόχος.

Εάν είναι σωστή, και το πιο σημαντικό, να συστηματικά να εκπληρώσει όλα τα παραπάνω κανόνες, ένα καλό αποτέλεσμα δεν θα κρατήσει το ίδιο περιμένω πολύ.