11 απλές ασκήσεις γιόγκα για την απώλεια βάρους

Η γιόγκα είναι μια ατελείωτη πηγή υγείας. Ασκήσεις γιόγκα για να βοηθήσει όχι μόνο να χάσετε βάρος και να ενισχύσει τους μυς, να βελτιώσει την ευελιξία, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, να απαλλαγούμε από την κατάθλιψη και το άγχος. Σε αυτό το άρθρο δεν θα σταθώ σε όλα τα οφέλη της γιόγκα, και θα εξετάσει απλές ασκήσεις γιόγκα για την απώλεια βάρους στο σπίτι.

γιόγκα για την απώλεια βάρους

Τύποι στάσεις για την απώλεια βάρους

Το στρίψιμο

Το στρίψιμο στάσεις συμβάλλουν στο έργο του ολόκληρο το πεπτικό σύστημα, βελτιώνει το μεταβολισμό, βοηθά να απελευθερώσει το σώμα από το λίπος και τις τοξίνες. Η συστροφή θέτει περιλαμβάνουν: Bharadvajasana, η Στάση του σώματος, το φασκόμηλο, Ardha Matsyendrasana και άλλοι.

Όρθιες στάσεις

Στέκεται στάσεις ενίσχυση του οργανισμού και τη βελτίωση της συγκέντρωσης. Τα αποτελέσματα της στάσης του σώματος: μηροί, γάμπες, της σπονδυλικής στήλης, τους ώμους, την πλάτη και το στομάχι. Στάσεις αυτού του τύπου πρέπει να περιλαμβάνει το σύνολο της απώλειας βάρους μέσω της γιόγκα.

Ανεστραμμένες στάσεις

Ανεστραμμένες στάσεις του σώματος έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσει τους μυς στην πλάτη και στο λαιμό, την τόνωση του θυρεοειδούς αδένα, η μελέτη των κοιλιακών οργάνων. Και πάλι, η βελτίωση του μεταβολισμού και της πέψης, στην ενίσχυση του μυϊκού κορσέ.

Πλαγιές

Ποζάρουν με κλίση μπορεί να γίνει ενώ κάθεται ή στέκεται. Ανάλογα με τον τύπο του κλίση λαμβάνοντας υπόψη επιθυμητές περιοχές του σώματος. Οι πλαγιές είναι σχεδιασμένο για να βελτιώσει την ευελιξία σωμάτων, τέντωμα των συνδέσμων και την ενδυνάμωση των μυών.

Χαλάρωση πόζες

Χαλάρωση πόζες μπορεί να τελειώσει μια προπόνηση. Η χαλάρωση αποτελεί βοηθήσει να ηρεμήσει το μυαλό και το σώμα, να ανακουφίσει το άγχος μετά τη δουλειά.

Απλές asanas για την απώλεια βάρους στο σπίτι

Σκεφτείτε το απλό asanas για την απώλεια βάρους. Μπορώ να σας παρουσιάσω την περιγραφή των asanas, φωτογραφία και αρχή λειτουργίας.

Η στροφή προς τα εμπρός — Uttanasana

Στάση που εκτείνεται δυναμώνει τους μυς της κοιλιάς και των μηρών, αφαιρεί το λίπος καταθέσεις. Το μεγάλο έργο των συνδέσμων και των τενόντων.

Γίνει κατ ' ευθείαν με τα χέρια, στη συνέχεια, σιγά-σιγά να πάνε κάτω τα χέρια στο στρίφωμα. Προσπαθήστε να αγγίξετε το κεφάλι μέχρι τα γόνατα. Είναι δυνατόν να αγκράφα μια Shin χέρια.

Cobra θέτουν — Bhujangasana

Θέτουν Bhujangasana βοηθά να βελτιώσει την πέψη, επηρεάζει την κοιλιακή περιοχή και τους μυς του στομαχιού. Η πόζα λειτουργεί τέλεια στη σπονδυλική στήλη.

γιόγκα για την απώλεια βάρους Cobra Θέτουν — Bhujangasana

Για να εκτελέσετε την πόζα από πρηνή θέση. Στην εισπνοή απελευθερωθούμε από το πάτωμα. Κρατήστε τα χέρια σας ίσια, τα πόδια πιέζεται στο πάτωμα.

Θέτουν πτωτική-αντιμετωπίζοντας dog — Adho Mucha Shvanasana

Η στάση βοηθάει να ενισχύσει τη συμμετοχή του σώματος. Τεντωμένο οπίσθια επιφάνεια του σώματος, τένοντα, σπονδυλική στήλη, ώμους. Σφίξτε τους κοιλιακούς μυς, βελτιώνει το μεταβολισμό.

Η πόζα είναι που εκτελούνται από την όρθια θέση με τα τέσσερα.

Πολεμιστής Θέτουν — Virabhadrasana

Η πολεμική στάση σας επιτρέπει να ενισχύσει τους μυς στα χέρια και στα πόδια, ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και να τεντώσει το περίνεο.

Για να εκτελέσετε την πολεμική στάση, σηκωθείτε, πάρτε ένα βαθύ κάθισμα προς τα εμπρός, τα χέρια ενώστε τα χέρια σας και να αυξήσει πάνω από το κεφάλι σου. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα κάμψη πίσω και τεντώστε ολόκληρο το σώμα. Επαναλάβετε την άσκηση με ένα βύθισμα για το άλλο πόδι.

Τρίγωνο Pose — Utthita Τρικονάσανα

Τρίγωνο θέτουν λειτουργεί η καύση των λιπών στα πλευρικά τμήματα του σώματος, ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δυναμώνει τους τένοντες των ποδιών.

Για να εκτελέσετε Τρικονάσανα σταθείτε κατ ' ευθείαν με τα πόδια ελαφρώς μεγαλύτερο από το πλάτος των ώμων χώρια. Εκπνεύστε κάτω από το αριστερό πόδι. Το αριστερό χέρι αγγίζει το πάτωμα, δίπλα από το πόδι, και το δικαίωμα ανεβαίνει κάθετα προς το πάτωμα. Άμεση θέα προς τις άκρες των δακτύλων του δεξιού χεριού. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά.

Δέντρο pose ή Vrikshasana

Vrikshasana ενισχύει τους κοιλιακούς και τα χέρια του, τεντώνει τους τένοντες και έχει ευεργετική επίδραση στα γόνατα.

Για να εκτελέσετε την πόζα, στέκεται επάνω κατ ' ευθείαν και για την εισπνέουν σήκωσε τα χέρια πάνω από το κεφάλι με τις παλάμες μαζί. Το δεξί πόδι λυγισμένο στο γόνατο και το πόδι στο εσωτερικό των μηρών. Κρατήστε την πόζα για 60 δευτερόλεπτα. Κάνει στάση και πάλι, αλλά αυτή τη φορά λύγισε το αριστερό πόδι.

Καρέκλα ενέχουν — Utkatasana

Ενίσχυση στους μηρούς και γάμπες με τη βοήθεια του η στάση του δέντρου είναι απερίγραπτη. Τους μύες, την αντοχή της κατάρτισης, της εργασίας στην κοιλιακή περιοχή.

Για να εκτελέσετε την asana, να σταθεί κατ ' ευθείαν και εκπνεύστε να σηκώνεις τα χέρια σου. Ενώστε τα χέρια με τις παλάμες σας που αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο και στην εκπνοή, απαλά κάτσε κάτω. Έκρυψε σε 30 — 60 δευτερόλεπτα ανά θέση.

Λουρί

γιόγκα για την απώλεια βάρους δέντρο Pose ή Vrikshasana

Το σανίδι είναι ένα ισχυρό όπλο κατά του λίπους και της κυτταρίτιδας. Συνιστάται να εξασκηθείτε πώς να άσκηση για την απώλεια βάρους και ως ξεχωριστό στατικό φορτίο. Μια στάση λουρί είναι η επίδραση των στατικών φορτίων σε όλα τα μέρη του σώματος. Μπορείτε να πάρετε διάφορες προσεγγίσεις, αυξάνοντας σταδιακά το χρόνο που δαπανάται σε αυτή την πόζα. Μην ξεχάσετε να αναπνοή ομοιόμορφα και κατ ' ευθείαν πίσω.

Στάση απελευθέρωσης αέρα — Pavanmuktasana

Η στάση έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώσει το σώμα από τις συσσωρεύσεις αερίων. Γίνεται για το κάθε πόδι ξεχωριστά και με suadere και τα δύο πόδια ταυτόχρονα. Θετική επίδραση στα όργανα της κοιλιακής διαίρεση, κάντε μασάζ στην κοιλιακή χώρα, ενισχύει τους μυς του κάτω μέρος του σώματος.

Bow pose — Dhanurasana

Dhanurasana βελτιώνει την ευελιξία της σπονδυλικής στήλης τεντώνει τους μύες της κοιλιάς, τα χέρια και τα πόδια. Όπως και η προηγούμενη θέτει για την απώλεια βάρους, bow θέτουν βελτιώνει τη λειτουργία των εντέρων, διορθώνει τις διαταραχές του πίσω και δυναμώνει το κολάρο περιοχή.

Πατήστε 30 — 60 — 90

Όπως αναφέρεται και στον τίτλο, η στάση ενισχύει τους κοιλιακούς μυς, καίει τα λίπη. Το τρέξιμο στάση του σώματος έτσι: ξαπλώστε στην πλάτη σας σχετικά με την εισπνοή σηκώστε τα πόδια σε 30 βαθμούς. Χαμηλώστε αργά τα πόδια σας σχεδόν στο πάτωμα. Καθυστερούν λίγο, στην εκπνοή, βάλτε τα πόδια σας στο πάτωμα. Επαναλάβετε την άσκηση, αλλά αυτή τη φορά, σηκώστε τα πόδια και 60 μοίρες και μετά το 90.

Να εκτελούν περίπλοκες ασκήσεις στο σπίτι. Απλή άσκηση για την απώλεια βάρους όχι μόνο να κάψετε τα λίπη και να αυξήσει την αντοχή, βελτιώνει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και να δώσει το σώμα σας την ευελιξία. Μείνετε για πάντα νέα και όμορφη!