Πλούσιο φασόλια για βάρος απώλεια: να τρώτε καλά χωρίς να κερδίζουν βάρος

Φασόλια – παραδοσιακό προϊόν στο τραπέζι πολλών Εθνών. Έχουν αναγνωριστεί ως χρήσιμο από ιατρούς διαφορετικών τομέων της ιατρικής, που περιλαμβάνουν στη διατροφή απώλειας βάρους. Υπάρχει ένα ανεπτυγμένο σύστημα απώλεια βάρους με το να πίνεις μεγάλες ποσότητες από όσπρια είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, η οποία παρέχει γρήγορη και μακράς κορεσμού.

Μπορώ να φάω φασόλια για να χάσετε βάρος

Όλοι οι εκπρόσωποι της τα όσπρια είναι πλούσια σε μια σύνθεση:

 • βιταμίνες PP, C, K, και Ε και σχεδόν το σύνολο της γραμμής;
 • το κάλιο, το φώσφορο, το μαγνήσιο;
 • σιδήρου, του μαγγανίου, του ψευδαργύρου *
 • αμινοξέα;
 • πηκτίνη, κυτταρίνη *
 • λυσίνη, τα άλατα του φυτικού οξέος.

Όλα αυτά τα στοιχεία να λαμβάνει ενεργό μέρος στις μεταβολικές διεργασίες και την επαρκή πρόσληψη επιταχύνεται ο μεταβολισμός, η οποία επηρεάζει την καύση του λίπους στα κύτταρα. Χρησιμοποιήστε φασόλια για την απώλεια βάρους:

 • από το σώμα τις τοξίνες, τοξίνες και την περίσσεια υγρών – οίδημα εξαφανίζεται, αλλάζει προς το καλύτερο η χροιά;
 • το έντερο είναι απενεργοποιημένο των κοπράνων, οι τοίχοι αρχίζουν να απορροφούν μόνο τα θρεπτικά συστατικά από τα ήδη πέψη των τροφίμων;
 • είναι αδύναμη, choleretic δράση, βελτιώνει την πέψη, ομαλοποιεί και stabiliziruemost το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα είναι "κακή" χοληστερόλη.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε βιταμίνες του γραμμή Σε όλους τους εκπροσώπους των οσπρίων βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου (αύξηση της συγκέντρωσης, να κάνει μια ισχυρότερη μνήμη) και να σταθεροποιήσει το συναισθηματικό υπόβαθρο γίνεται σπάνια το άγχος, αφήστε την ύφεση, εξαφανίζεται επιθυμία να "μαρμελάδα" προβλήματα και τα προβλήματα.

Bobovye-dlya-pohudeniya

Αδυνατίσματος όσπρια είναι μια μεγάλη επιλογή, λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες. Και οι γιατροί απομόνωσαν την ικανότητα των εν λόγω προϊόντων να παρέχουν μια ταινία για το βλεννογόνο του στομάχου, γεγονός που αποτρέπει την ταχεία απορρόφηση μεγάλων ποσοτήτων λίπους και των υδατανθράκων. Αυτό οδηγεί σε μια πλήρη μετατροπή των τελευταίων σε γλυκόζη, η οποία παρέχει μια μακράς διαρκείας αίσθημα του κορεσμού.

Επιβλαβείς ιδιότητες, είναι δυνατόν να διαθέσει μόνο το αυξημένο σχηματισμό του φυσικού αερίου είναι μια "παρενέργεια" στη χρήση των οποιοδήποτε κράτος από τα φυτά και όσπρια. Αλλά για να γίνει λιγότερο εντατική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μάραθο ή δυόσμο – χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με το "επιβλαβές" προϊόντα.

Αντενδείξεις για

Τα φασόλια, οι φακές και τα φασόλια μπορούν να καταναλωθούν όλους τους ανθρώπους. Οι γιατροί έχουν εντοπίσει μια σειρά από εσωτερικές ασθένειες που αντενδείκνυνται:

 • παγκρεατίτιδα (φλεγμονή του παγκρέατος);
 • παθήσεις των αρθρώσεων;
 • ρευματισμοί;
 • γαστρίτιδα (φλεγμονή του στομάχου);
 • νεφρική νόσο, η οποία ρέει σκληρά και με επιπλοκές.

Τα όσπρια δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο μενού τους άνδρες και μερικά από dermo-ασθένεια – τα τρόφιμα αυτά αποβάλλουν την περίσσεια του υγρού, με την οποία "πάει" το ασβέστιο και το σίδηρο.

Πριν ξεκινήσετε να χάσουν βάρος σε μια διατροφή με όσπρια, θα πρέπει να υποβληθούν σε εξέταση από το γιατρό, ακόμη και στην απουσία διάγνωση ασθενειών.

Διατροφή τα όσπρια

Έχει μια ποικίλη διατροφή, χαρακτηρίζεται από την απουσία κρίσεις πείνας, ζάλη και ναυτία, ακόμη και με μια περιορισμένη διατροφή. Η μέγιστη περίοδος της να κάνει δίαιτα για 2 εβδομάδες, μια δεύτερη πορεία της απώλειας βάρους μπορεί να πραγματοποιηθεί όχι νωρίτερα από 3 μήνες. Για να πάει από μια τέτοια διατροφή πρέπει να είναι προσεκτικά: να οικοδομήσουμε σταδιακά τις θερμίδες, να τρώω πολλά γλυκά και λιπαρά.

Η καλύτερη επιλογή θα ήταν και να συνεχίσει να διατηρεί μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά με μια μικρή ποσότητα των φασολιών στο μενού και το κρέας. Στη συνέχεια, ακόμα και κατά τα διαλείμματα μεταξύ των μαθημάτων της απώλειας βάρους το βάρος θα μειωθεί ή τουλάχιστον να παραμείνει σε τρέχουσες τιμές.

Διατροφή bean θα είναι πιο αποτελεσματική εάν το πρόσωπο που παίζει τον αθλητισμό. Μέτρια άσκηση θα επιταχύνει τη διαδικασία της απώλειας βάρους.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Ο κύριος "συν" της απώλειας βάρους είναι καλό για το σώμα ως σύνολο. Οι γιατροί εκεί είναι τα ακόλουθα πλεονεκτήματα της διατροφής τα όσπρια:

 • απώλεια βάρους εμφανίζεται ομοιόμορφα και σιγά-σιγά να απαλλαγούμε από 5 — 8 κιλά σε 2 εβδομάδες, η οποία είναι η βέλτιστη για την επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων.
 • το σώμα δεν αντιμετωπίζουν το άγχος του να μην αρχίζει να θέσει επιπλέον αποθέματα λίπους και όχι ο άνθρωπος βασανίζεται από κρίσεις οξείας πείνας *
 • η διατροφή είναι ισορροπημένη, δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα σε ορισμένα στοιχεία;
 • επιτρέπεται τρόφιμα, πολλές δυσκολίες στη σύνταξη ένα ποικίλο μενού.

Μεταξύ των ελλείψεων της διατροφής, μπορείτε να επισημάνετε την πλήρη έλλειψη του κρέατος στο μενού – για πολλούς ανθρώπους, ο παράγοντας αυτός θα μπορούσε να είναι αποφασιστική. Και όχι λόγω της έλλειψης της πρωτεΐνης του σώματος (είναι αρκετά το εν λόγω προϊόν), και στο πλαίσιο της ψυχολογικής δυσφορίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η έλλειψη ζωικών πρωτεϊνών οδηγεί σε ερεθισμό, αδικαιολόγητη επιθετικότητα, εναλλαγές της διάθεσης που επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Προϊόντα

Οι διατροφολόγοι λένε ότι το μενού μπορεί να περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα τρόφιμα, με εξαίρεση το κρέας. Φυσικά, θα πρέπει να παραιτηθεί από κάθε ζαχαροπλαστικής, ζάχαρη, γλυκά και κέικ και γλυκά, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος, το αλκοόλ.

Στη λίστα των επιτρεπόμενων τροφίμων περιλαμβάνει:

 • δημητριακά από όλα τα δημητριακά, βρασμένα στο νερό, χωρίς βούτυρο?
 • τα ψάρια δεν είναι λιπαρό ποικιλίες (μερικοί διατροφολόγοι αρνούνται να συστήσω αυτό το προϊόν) *
 • το πλήρες γάλα και το γάλα προϊόντα *
 • ξηροί καρποί – σταφίδες, βερίκοκα, δαμάσκηνα, αλλά οι ημερομηνίες θα πρέπει να εγκαταλειφθεί;
 • λαχανικά και φρούτα σε φρέσκια μορφή ή μετά από τη θερμική επεξεργασία *
 • ψωμί σίκαλης (κατά προτίμηση χθες ή κράκερ, αλλά δεν υπερβαίνει τα 200 g ανά ημέρα);
 • κάθε μούρα;
 • ποτά φρούτων, το πράσινο τσάι και το μαύρο καφέ χωρίς ζάχαρη, το γάλα?
 • ζελέ.

Και αυτή η λίστα δεν είναι πρωτογενής, είναι ένα Συμπλήρωμα!

Μενού

Για να καταλάβουμε πώς το μενού δίαιτα για τα όσπρια, θα πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το παράδειγμα για μια μέρα:

 • πρωί – 2 φέτες ξερό ψωμί + τυρί (50 g) + 200 ml γιαούρτι χωρίς ζάχαρη
 • μέρα – βρασμένα φασόλια + λάχανο τουρσί με κρεμμύδι και μια ελάχιστη ποσότητα φυτικού ελαίου *
 • το βράδυ – ποτάμι ή θάλασσα βραστό ψάρι (100 γρ.) + κονσέρβα ή φρέσκο αρακά (100 g).
bobovye

Είναι πολύ επιθυμητό να μην κάνει σνακ, αλλά αν η πείνα είναι πολύ έντονη, μπορείτε να καταναλώσετε κάτι με φρέσκα λαχανικά ή φρούτα ξινά μήλα, καρότα, αχλάδι, λάχανο, τα εσπεριδοειδή, το ακτινίδιο.

Για να λάβετε τα επιθυμητά αποτελέσματα απώλειας βάρους χρειάζεστε, όταν το μενού σημείωση μόνο ένα πράγμα: το πρωί να τρως φασόλια δεν είναι απαραίτητο, είναι καλύτερα να αναβληθεί για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Και για ένα γεύμα επιτρέπεται να τρώνε όχι περισσότερο από 100 g το κύριο προϊόν.

Συνταγές

Φασόλια μπορεί να μαγειρευτεί πολλά διαφορετικά πιάτα. Αποθηκεύονται όλες τις βιταμίνες και μικρο/μακρο στοιχεία, η σύνθεση γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε τα πρόσθετα στοιχεία, δεν αυξάνουν την θερμιδική αξία των ημερήσιων μενού.

Σούπα από όσπρια

Ως κύριο προϊόν, μπορείτε να πάρετε τις φακές, τα μπιζέλια, τα φασόλια ή το λευκό/το κόκκινο φασόλια. Σε 2 λίτρα νερό, ψιλοκομμένο ή κομμένο σε κύβους τα καρότα, το κρεμμύδι και το βάζουν στη φωτιά. Τα όσπρια θα πρέπει να ξεπλυθεί με τρεχούμενο νερό μέχρι, μέχρι το υγρό να γίνει διάφανο από την καθορισμένη ποσότητα του νερού που θα χρειαστούν; το γυαλί. Μόλις βράσει το νερό, προσθέστε το κύριο συστατικό, και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Οι συστάσεις των διατροφολόγων:

 • εάν χρησιμοποιείτε φασόλια, στη συνέχεια, εμποτισμένο αρκετές ώρες πριν το μαγείρεμα σε ζεστό νερό;
 • σούπα με λίγο αλάτι, κατά προτίμηση όμως από τα μπαχαρικά για να δώσετε;
 • στο τελικό προϊόν, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι.
 • για να ενισχύσει τη γεύση στο πιάτο με τη σούπα και βάλτε φρέσκα βότανα;
 • σε ένα γεύμα, μπορείτε να φάτε 150 ml τέτοια γεύματα.

Μπιζέλι "zatiruha"

Αυτό το κουάκερ, το οποίο θρέφει ακόμη και με περιορισμένη χρήση. Θα πρέπει να ξεπλύνετε τα μπιζέλια, τα σκεπάζετε με νερό σε αναλογία 2 φλιτζάνια φασόλια 5 φλιτζάνια υγρό, αφήστε το να βράσει και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά. Κατά τη διαδικασία του μαγειρέματος "zatiruha" μπορείτε να το αλάτι. Μόλις τα φασόλια θα είναι έτοιμη, θα πρέπει να συνθλίβονται σε ένα πουρέ – αυτό γίνεται στην κατσαρόλα στην οποία θα ψηθεί το ρύζι. Μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία και χτυπάμε με το μπλέντερ.

Η συνταγή είναι έτοιμη "zatiruha", προσθέστε λίγο βούτυρο και άνηθο. Στην μείωση των θερμίδων από τα γεύματα πετρελαίου είναι να πάρει το φυτό και να μειώσει τον αριθμό στο ελάχιστο δυνατό.

Ζεστή σαλάτα φασολιών

Φασόλια, βρασμένα μέχρι να μαλακώσουν, προ-εμποτισμένο σε ζεστό νερό για μερικές ώρες. Από τη στιγμή της ετοιμότητας των φασολιών θα πρέπει να τηγανίζουμε κάθε μανιτάρια σε φυτικό λάδι με τα κρεμμύδια. Όλα τα συστατικά σαλάτα θα πρέπει να είναι ζεστό, με το τελικό πιάτο, δεν μπορείτε να προσθέστε την ξινή κρέμα, τη μαγιονέζα και έτσι είναι αρκετά παχιά και χορταστική. Μπορείτε να βελτιώσετε τη γεύση αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι.

Ζεστή σαλάτα φασολιών μπορεί να φάει το μεσημεριανό γεύμα, για το βράδυ είναι πολύ βαρύ.

Φασολιών χάπια αδυνατίσματος καψών

Για τους τεμπέληδες σε εμπορικά διαθέσιμα φασολιών κάψουλες, δισκία. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, μπορούν ενεργά να κάψετε λίπος, ρυθμίζουν το μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη και ανακουφίζει από λαχτάρα για γλυκά.

Επιλογές

Αδυνατίσματος όσπρια παράγονται σε δισκία και κάψουλες, οι οποίες αποτελούνται από δήθεν περιέχει ένα συμπύκνωμα της όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη σύνθεση φασόλια, φακές, μπιζέλια. Πιστεύεται ότι η μορφή ταμπλέτες και κάψουλες έχει τη μορφή κόκκων, η οποία είναι ο λόγος που έχουμε ένα τέτοιο όνομα. Αλλά διαιτολόγοι προειδοποιούν ότι

 • στη συσκευασία της υποδεικνύει ότι η σύνθεση δισκία και κάψουλες είναι εκχύλισμα Konvaliya marine (φύκια) – στην πραγματικότητα, αυτό το είδος των θαλάσσιων δεν αναφέρεται σε οποιαδήποτε εγκυκλοπαίδεια;
 • οι ταμπλέτες και οι κάψουλες δεν είναι ένα φάρμακο είναι ένα βιολογικά ενεργών προσθέτων (ΜΠΕ), η οποία προορίζεται μόνο για τη βελτίωση της διαδικασίας της πέψης;
 • αυτό το φάρμακο θα πρέπει να συνοδεύουν την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων καθαρού νερού;
 • η μακροχρόνια χρήση του κάψουλες ή χάπια προκαλούν παρενέργειες – ναυτία με ανεξέλεγκτη έμετος, ζάλη, διάρροια, μείωση της αρτηριακής πίεσης, μείωση της συγκέντρωσης της μνήμης και της προσοχής.

Τρόποι παραλαβής

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λάβετε Bada:

 • 1 πράγμα την ημέρα για μισή ώρα πριν το πρώτο γεύμα;
 • 2 κομμάτια την ημέρα, μία πριν το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο;
 • 1 2 ημέρα πριν από το Πρωινό για 2,5 μήνες.

Διατίθενται σε συσκευασίες των 18, 36 και 60 κάψουλες – ορισμένοι ισχυρίζονται ότι μόνο τρία τέτοια συσκευασία θα δώσει μια πραγματική απώλεια βάρους αποτελέσματα, έτσι ώστε να πρέπει να αγοραστεί μια φορά για όλη τη διάρκεια. Αλλά εδώ πρέπει να κάνουν επιμέρους υπολογισμούς. Για παράδειγμα, αν ένα άτομο έχει την παχυσαρκία 2 — 3 βαθμούς, θα πρέπει να πίνετε 2 κάψουλες την ημέρα για 1 μήνα.

Θα λειτουργήσει

Δεδομένης της υψηλής πιθανότητας σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, μπορεί να υποτεθεί ότι η σύνθεση του κάψουλες για την απώλεια βάρους δεν είναι "κάτι απαγορευμένο, χημικά και επικίνδυνα για την υγεία". Και αν ο κατασκευαστής δεν καθορίσετε αυτό το στοιχείο, τότε το κρύψει. Επίσημη ιατρική ισχυρίζεται ότι η χρήση του κάψουλες δεν θα οδηγήσει σε απώλεια βάρους.

Κάποιοι θέλουν να φέρουν την εικόνα της, προκειμένου να διεκδικήσει αυτή την εβδομάδα το βάρος είναι μειωμένο κατά 5 kg. Αλλά γρήγορα επιστρέφει, ίσως ακόμη και σε μεγαλύτερους αριθμούς.

Η διατροφή δίνει πραγματικά την απώλεια βάρους, μόνον αν είναι αυστηρά και να συνοδεύεται με φυσική άσκηση. Όχι σε κάψουλες και δισκία δεν δίνει παρόμοιο αποτέλεσμα! Αντίθετα, παράλογο πρόσληψη των Συμπληρωμάτων διατροφής, η απόρριψη της σωστής διατροφής και του αθλητισμού μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική επιδείνωση της κατάστασης της υγείας.